Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Επίσκεψη στον Κρυσταλ μέσα στην βδομάδα.
Επιτέλους ελεύθερη η Άρτεμις.
Η κοπέλα το τιμά το μπλουζάκι της.
Με το που μπαίνει κανονίζεις μέχρι που θέλεις να φτάσει το παιχνίδι και με τι αντίτιμο και το παιχνίδι ξεκινάει!
Εγώ διάλεξα 2 εκτονωσεις...και γλύψιμο!
Βγάζει κατευθείαν τα ρούχα, κανει ντους και σε κάνει παιχνίδι τρελό......σε πέντε λεπτά έχεις τελειώσει......μετά ένα γαματο μασαζ και καταπληκτική συζήτηση .....δεύτερο ημίχρονο ακόμα πιο γκαβλιαρα.....σε κανένα δεκάλεπτο σε έχει τελειώσει.....υπέροχο κορμί υπέροχο service.....!
100 γιατί έτσι μου αρέσει!
Ωραίος φίλε η συγκεκριμένη είτε που θα σε κάνει να περάσεις σούπερ είτε όχι είναι του ύψους ή του βάθους δηλαδή με τις μέρες της . Ήσουν από τους τυχερούς. Είδες καμία καινούργια; Θέλω να δοκιμάσω αυτήν την Υβόννη αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ μήπως σταμάτησε άραγε ποιος ξέρει..

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Tσιμπουκολεβιες η Φενια ναι συμφωνω μαζι σου απολυτα ......iσωs ποιο τιμια επιλογη στην Salonika. Ομωs καθε φορα που της γονιμοποιειs το στομα,τηs πριν την σφιξειs το χερι.....σκεψου εσυ και ολοι εμειs .....οι υπολοιποι ......που παρομοιωs αδειαζουμε σε αυτο το στομα ......οτι ειναι το αποχωρητηριο τηs ποληs μαs ....με οτι συνεπαγεται αυτο .......("ΣΜΝ")
Με αυτή τη φράση αν υπήρχε περίπτωση οι μικροβιοφοβικοί του σάη να την επισκευτούν......τώρα ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσουν..... Άκου αποχωρητήριο της πόλης.... Ναι καλά...η μόνη στην πόλη μας που τα παίρνει μέσα είναι η Φένια.... Όλες οι άλλες μόνο με καπότα και αφού αρραβωνιαστούν πρώτα......

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Τίποτα δεν γνωρίζει μωρέ.Έγραψε κάτι για την τύπισσα για να δημιουργήσει εντυπώσεις.Για καμία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%.Και οι εξετάσεις που κάνουν είναι φωτογραφία της στιγμής.Κάποια ΣΜΝ χρειάζονται χρόνο επώασης και εμφάνισης.Βάζεις καπότα και στην πίπα,απέχεις από γλειφομούνια και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Πολύ σωστά

Koritsiamarkoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στον Κρυσταλ μέσα στην βδομάδα.
Επιτέλους ελεύθερη η Άρτεμις.
Η κοπέλα το τιμά το μπλουζάκι της.
Με το που μπαίνει κανονίζεις μέχρι που θέλεις να φτάσει το παιχνίδι και με τι αντίτιμο και το παιχνίδι ξεκινάει!
Εγώ διάλεξα 2 εκτονωσεις...και γλύψιμο!
Βγάζει κατευθείαν τα ρούχα, κανει ντους και σε κάνει παιχνίδι τρελό......σε πέντε λεπτά έχεις τελειώσει......μετά ένα γαματο μασαζ και καταπληκτική συζήτηση .....δεύτερο ημίχρονο ακόμα πιο γκαβλιαρα.....σε κανένα δεκάλεπτο σε έχει τελειώσει.....υπέροχο κορμί υπέροχο service.....!
100 γιατί έτσι μου αρέσει!
Αδελφε καινουργιος εδω. Που ακριβως ειναι το μαγαζι?

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Kαλησπερα .. Υπαρχει πλεον στο crystal κ τετοιο προγραμμα ;; Που ανεφερε ο φιλος πιο πανω .. 100 με 2 εκτονωσεις κ γλυψιμο .. Eχω να παω αρκετο καιρο .. Στο Harmory απο ροστερ τι εχουμε ;; Τι θα προτεινατε ;; Ευχαριστω ..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Kαλησπερα .. Υπαρχει πλεον στο crystal κ τετοιο προγραμμα ;; Που ανεφερε ο φιλος πιο πανω .. 100 με 2 εκτονωσεις κ γλυψιμο .. Eχω να παω αρκετο καιρο .. Στο Harmory απο ροστερ τι εχουμε ;; Τι θα προτεινατε ;; Ευχαριστω ..
Μάλλον κάνει ότι καπνίσει στην κάθε μια ανάλογα πόσο γουστάρει τον πελάτη. Αφού δεν βάζουν το καλαμάκι στο φραπέ δύσκολα θα με ξαναδούν.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Μάλλον κάνει ότι καπνίσει στην κάθε μια ανάλογα πόσο γουστάρει τον πελάτη. Αφού δεν βάζουν το καλαμάκι στο φραπέ δύσκολα θα με ξαναδούν.
Όσες εκτονώσεις θέλεις αρκεί να προλαβαίνεις..... Το γλύψιμο το έχουν στο μενού τα περισσότερα κορίτσια..... Όσο για το αν κάνει η καθεμιά ότι της καπνίσει ανάλογα τον πελάτη συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια στα συγκεκριμένα μαγαζιά.... Σεξ δηλαδή σε ιδρύματα που δεν υπάρχει σεξ αλλά και σε αυτά που υπάρχει να μην το κάνει η κοπέλα επειδή ο πελάτης είναι τελείως χάλια ή άπλυτος ή ξέρω γω χίλια δυο...

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Από Εβίτα πέρασε κανένας συναγωνιστής πρόσφατα να μας πει από ρόστερ τι παίζει;

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
257
Πόντοι
26
Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία για διπλό στο κρυσταλ και ποιες αξίζουν?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Καλησπέρα πήρε το μάτι μου μια Κρίστι στο πρόγραμμα του ελεγκανς.Την έχει δει κανείς ;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Πού είναι το αλάνι εκείνο που ανέβαζε παλιότερα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της βάνας...?

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Μεχρι και η σαυρα η Τοκιο βρηκε εναν μαλακα να την στεφανωθει και να την γκαστρωσει...και μετα αναρωτιεστε γιατι ακομη υπαρχουν ατομα που δινουν 20+ για να βγαλει η αλλη το βρακι;

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Μεχρι και η σαυρα η Τοκιο βρηκε εναν μαλακα να την στεφανωθει και να την γκαστρωσει...και μετα αναρωτιεστε γιατι ακομη υπαρχουν ατομα που δινουν 20+ για να βγαλει η αλλη το βρακι;
Εσύ δεν μας είπες ποτέ πόσα και σε ποία δίνεις .Μόνο θεωρίες και εξυπνάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom