Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Καλησπέρα guys, έχουμε πληροφορίες για μαστζιδικο, Εγνατίας 95 Θεσσαλονίκη
Είναι το Dames! Έχει φουλ πρόγραμμα (και σεξ) οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60 και 90 Ευρώ (με δυνατότητα διπλού). Όμως, οι γυναίκες είναι σχετικά μέτριες σε εμφάνιση και μεγάλες ηλικιακά...Συν του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για "ξεπέτα"...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Πέρασμα με Σελήνη στο δαμες προχθές. Στα 100 ευρώ δύο εκτονώσεις. Στην αρχή μασάζ της πλάκας δέκα λεπτά, τελείωμα με πίπα. Διάλειμμα, μασάζ και πάλι, σεξ ιεραποστολικά στο άβολο κρεβάτι του μασάζ και τελείωμα μέσα στο σκουφάκι. Συνολικός χρόνος παραμονής στο ίδρυμα 45-50 λεπτά.

Η κοπέλα είναι ξανθιά, τσουπωτη με μεγάλα βυζια και πιρσινγκ στο μουνι. Διαθέτει επίσης πολλά τατουάζ σε διάφορα σημεία.

Αρκετά καλή συνεδρία ίσως μελλοντικά ξανά επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα
Η Σελήνη είναι καινούρια στο μαγαζί; Τη βρίσκουμε στην Εγνατίας ή στη Β.Όλγας;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Στο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.
Προσωπικά, έχω κάνει στου Μιχάλη ακόμη και όταν ήταν στην Αγ.Πάντων, προτού μετακομίσει στη Μοναστηρίου, λίγο πιο πέρα! Πρόλαβα τη Λάουρα στα ντουζένια της...Το διαμέρισμα, πάντα χάλια...Βρωμερό και τρισάθλιο...Θα 'θελα να τη γνωρίσω αυτή την Εύα! Δεν ξέρω πάντως, αν είναι κάποια που ξέρω και ε΄χει α΄λλο όνομα απ' αυτό που γνωρίζω εγώ...Συνήθως, οι κοπέλες αλλάζουν ονόματα όταν αλλάζουν και "ελαιοτριβείο"!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Εμείς που δεν την έχουμε γνωρίσει στον στίβο μάχης παλιότερα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού είναι το ζητούμενο. Το πως είναι ξέρουμε γιατί κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κάποια σοσιαλ. Τηλέφωνα και μηνύματα από σοσιαλ δεν απαντάει.
Φαντάζομαι μέσω κάποιου γνωστού που πηγαίνει εκεί και φυσικά, είναι μέλος εδώ...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal
Όλες οι καινούριες κοπέλες, όταν βρίσκονται σε έναν χ χώρο, ειδικότερα αν είναι μικρές και άβγαλτες σε ηλικία, χρειάζονται αυτό που λέμε "χρόνο προσαρμογής"! Θέλουν το χρόνο τους, άλλες μπορεί πιο γρήγορα να "λυθούν" και να συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά και γενικότερης επικοινωνίας...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Είχαμε μιλήσει πριν λίγες μέρες και δεν ήταν και η πιο εύκολη πρώτη επαφή
Γιατί το λες αυτό; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Γιατί, αν αρχίζει τα "μπινελίκια" και τα "όμορφα", καλύτερα να μην ασχοληθούμε καν...

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Όλες οι καινούριες κοπέλες, όταν βρίσκονται σε έναν χ χώρο, ειδικότερα αν είναι μικρές και άβγαλτες σε ηλικία, χρειάζονται αυτό που λέμε "χρόνο προσαρμογής"! Θέλουν το χρόνο τους, άλλες μπορεί πιο γρήγορα να "λυθούν" και να συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά και γενικότερης επικοινωνίας...
Στη ραφαέλα , μικρή κ αυτή, πήγα απ το πρώτο μήνα που δούλευε.Απο την αρχή φιλική ,πρόθυμη, φυσική, κάτι που δεν υπάρχει με τη συγκεκριμένη. Σαφώς κ είναι θεμα χαρακτήρα

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
80
Μια Αλίκη στο harmony ξέρουμε κάτι
Μικρούλα 18-19 . Ωραία εμφανισιακά χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι αρκετά καινούργια και ακόμα δεν προχωράει στο 2ο κομμάτι.

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Στο harmony προσφέρεται εκτόνωση ή δεν.....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Στο harmony προσφέρεται εκτόνωση ή δεν.....
Προσφέρεται αλλά η Αλίκη που αναφέρεται πιο πάνω είναι μάλλον η εξαίρεση.Μπορεί να ξεθαρρέψει στην πορεία βέβαια.

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81

Συνημμένα

• IMG_1679.png
    IMG_1679.png
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 61

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Έλα βρε κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι άρα πρέπει να πάμε μια καταδρομική !!!

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Είναι το Dames! Έχει φουλ πρόγραμμα (και σεξ) οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60 και 90 Ευρώ (με δυνατότητα διπλού). Όμως, οι γυναίκες είναι σχετικά μέτριες σε εμφάνιση και μεγάλες ηλικιακά...Συν του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για "ξεπέτα"...
Είναι ακριβώς ότι παίρνεις και στα μπουρδέλα. 0 μηδέν μασάζ και κατευθείαν στο γλυκό είναι λίγο ξεπετα... Εγώ είχα πετύχει με τον φίλο μου 2 μικρές...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Έλλη και Αλίκη μου είπαν απλά από ότι ανάφεραν οι συνάδελφοι δεν κάνει εκτόνωση η αλικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom