Η πρώην Ιταλίας πρέπει να είναι η 28ης Οκτωβρίου, σωστά;28ης Οκτωβρίου με Καραμανλή στον δεύτερό απέναντί από άγιο Στυλιανό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Έχει και φράπα,άλλος είπε με 80 για γλυψιματα…Τι να σε πωΥπάρχει και κάτι άλλο εκτός από καλαμάκι;
Είναι το Dames! Έχει φουλ πρόγραμμα (και σεξ) οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60 και 90 Ευρώ (με δυνατότητα διπλού). Όμως, οι γυναίκες είναι σχετικά μέτριες σε εμφάνιση και μεγάλες ηλικιακά...Συν του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για "ξεπέτα"...Καλησπέρα guys, έχουμε πληροφορίες για μαστζιδικο, Εγνατίας 95 Θεσσαλονίκη
Η Σελήνη είναι καινούρια στο μαγαζί; Τη βρίσκουμε στην Εγνατίας ή στη Β.Όλγας;Πέρασμα με Σελήνη στο δαμες προχθές. Στα 100 ευρώ δύο εκτονώσεις. Στην αρχή μασάζ της πλάκας δέκα λεπτά, τελείωμα με πίπα. Διάλειμμα, μασάζ και πάλι, σεξ ιεραποστολικά στο άβολο κρεβάτι του μασάζ και τελείωμα μέσα στο σκουφάκι. Συνολικός χρόνος παραμονής στο ίδρυμα 45-50 λεπτά.
Η κοπέλα είναι ξανθιά, τσουπωτη με μεγάλα βυζια και πιρσινγκ στο μουνι. Διαθέτει επίσης πολλά τατουάζ σε διάφορα σημεία.
Αρκετά καλή συνεδρία ίσως μελλοντικά ξανά επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα
Προσωπικά, έχω κάνει στου Μιχάλη ακόμη και όταν ήταν στην Αγ.Πάντων, προτού μετακομίσει στη Μοναστηρίου, λίγο πιο πέρα! Πρόλαβα τη Λάουρα στα ντουζένια της...Το διαμέρισμα, πάντα χάλια...Βρωμερό και τρισάθλιο...Θα 'θελα να τη γνωρίσω αυτή την Εύα! Δεν ξέρω πάντως, αν είναι κάποια που ξέρω και ε΄χει α΄λλο όνομα απ' αυτό που γνωρίζω εγώ...Συνήθως, οι κοπέλες αλλάζουν ονόματα όταν αλλάζουν και "ελαιοτριβείο"!Στο δίνω εγώ αν κάνεις συνέδρια με Μιχάλη του ζεσι.
Φαντάζομαι μέσω κάποιου γνωστού που πηγαίνει εκεί και φυσικά, είναι μέλος εδώ...Εμείς που δεν την έχουμε γνωρίσει στον στίβο μάχης παλιότερα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού είναι το ζητούμενο. Το πως είναι ξέρουμε γιατί κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κάποια σοσιαλ. Τηλέφωνα και μηνύματα από σοσιαλ δεν απαντάει.
Όλες οι καινούριες κοπέλες, όταν βρίσκονται σε έναν χ χώρο, ειδικότερα αν είναι μικρές και άβγαλτες σε ηλικία, χρειάζονται αυτό που λέμε "χρόνο προσαρμογής"! Θέλουν το χρόνο τους, άλλες μπορεί πιο γρήγορα να "λυθούν" και να συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά και γενικότερης επικοινωνίας...Στο νέο χώρο Crystal πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό με τη καινούργια Υβόννη .Στη εμφάνιση, μικρών διαστάσεων , με αδιάφορο ως άσχημο μελαχροινό πρόσωπο με μόνιμο ψέυτικο χαμόγελο. Το μέρος του μασάζ επιεικώς άθλιο.Σαν εντριβή με vix. Όσον αφορά τη κουβέντα εαν δε τη ρωτήσεις κάτι δε πρόκειται να βγάλει άχνα. Στο δευτερο μέρος ακόμη χειρότερα.Ανέκφραστη πιάνει πουλί χαλαρά σα λαστιχο ποτίσματος, ενω κοιτάζει τα ντουβάρια. Αν δε βάλεις το χεράκι σου φέυγεις ατελείωτος λόγω χρόνου, Εμφανώς δεν τις αρέσει αυτό που κάνει και το περνά στο πελάτη. Η μοναδική φορά που ένιωσα οτι πέταξα ένα πενηντάρι στο Crystal
Γιατί το λες αυτό; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Γιατί, αν αρχίζει τα "μπινελίκια" και τα "όμορφα", καλύτερα να μην ασχοληθούμε καν...Είχαμε μιλήσει πριν λίγες μέρες και δεν ήταν και η πιο εύκολη πρώτη επαφή
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Στη ραφαέλα , μικρή κ αυτή, πήγα απ το πρώτο μήνα που δούλευε.Απο την αρχή φιλική ,πρόθυμη, φυσική, κάτι που δεν υπάρχει με τη συγκεκριμένη. Σαφώς κ είναι θεμα χαρακτήραΌλες οι καινούριες κοπέλες, όταν βρίσκονται σε έναν χ χώρο, ειδικότερα αν είναι μικρές και άβγαλτες σε ηλικία, χρειάζονται αυτό που λέμε "χρόνο προσαρμογής"! Θέλουν το χρόνο τους, άλλες μπορεί πιο γρήγορα να "λυθούν" και να συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά και γενικότερης επικοινωνίας...
Μικρούλα 18-19 . Ωραία εμφανισιακά χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι αρκετά καινούργια και ακόμα δεν προχωράει στο 2ο κομμάτι.Μια Αλίκη στο harmony ξέρουμε κάτι
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.761
- Πόντοι
- 3.846
Προσφέρεται αλλά η Αλίκη που αναφέρεται πιο πάνω είναι μάλλον η εξαίρεση.Μπορεί να ξεθαρρέψει στην πορεία βέβαια.Στο harmony προσφέρεται εκτόνωση ή δεν.....
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
φυσική ευγένειαΚαλα παιδια η Ραφαελα ηταν κουκλα και τρομερη συμπεριφορα....
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα ξέρουμε ποιες είναι αυτές στο harmony’?
Συνημμένα
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.855
- Πόντοι
- 3.506
Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Είναι ακριβώς ότι παίρνεις και στα μπουρδέλα. 0 μηδέν μασάζ και κατευθείαν στο γλυκό είναι λίγο ξεπετα... Εγώ είχα πετύχει με τον φίλο μου 2 μικρές...Είναι το Dames! Έχει φουλ πρόγραμμα (και σεξ) οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 60 και 90 Ευρώ (με δυνατότητα διπλού). Όμως, οι γυναίκες είναι σχετικά μέτριες σε εμφάνιση και μεγάλες ηλικιακά...Συν του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για "ξεπέτα"...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.761
- Πόντοι
- 3.846
Η Αλίκη είναι η πιο μικρή αριστερά στη φωτό;Έλλη και Αλίκη μου είπαν απλά από ότι ανάφεραν οι συνάδελφοι δεν κάνει εκτόνωση η αλικη