Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Είχα καιρό να περάσω από ελαιοτριβείο (Βάνα) και είπα να μου κάνω δώρο ένα .... τρίψιμο. Πήρα μια κοπελιά ψιλή μελαχρινή 1,5 στήθος που νιαουριζε σαν τιγριτσα. Καλό σοσιαλ μασάζ χαϊδεύμα. Δεν θυμάμαι το όνομα της .
Ρωτάω και εγώ πως σε λένε στο πραγματικό όνομα κούκλα.
Γιορτάζω τον Σεπτέμβριο, μου κάνει .
Φεύγω και αργότερα
ανοίγω εορτολόγιο Σεπτεμβρίου και έχει χίλιες τόσες γιορτές ο Μήνας.
ΓΑΤΑ Η ΤΙΓΡΙΤΣΑ.
Με ξεπεταξε .......

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Περάσματα τις προηγούμενες μέρες από Harmony Spa και Imperial/Elegance.

Harmony spa : Από ότι κατάλαβα κυρίως δουλεύουν 4 κοπέλες, Λούνα, Κλεα, Ελλη και Ηλιανα ( γνωστή και ως Άννα Μαρία). Στις αρχές είχα δει και τη Χαρά από massagiο. Όλες οι κοπέλες εκτός της Έλλης είναι plus size. Μικρές ηλικιακά, standard υπηρεσίες (φραπες - 50)
Δεν γνωρίζω αν η Έλλη προχωράει στο 2ο κομμάτι , οι άλλες κανονικά. Ειδικότερα, εμπειρία με την Κλεα : Εμφάνιση plus size, γυαλιά, πολύ μεγάλος κωλος όχι γυμνασμένος, αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα μικρό στήθος. Πολύ καλό σοσιαλ και τα καλά σταματούν εδώ. Χλιαρό μασάζ και δεύτερο κομμάτι αγγαρεία-ξεπέτα. Δεν βγάζει ρούχα και γενικά δεν ενδείκνυται. Συστήνεται αποφυγή.

Elegance/Imperial : Ωραίος χώρος, καινούργιος, καθαρός, μεγάλος. Γενικά δεν με απασχολεί αλλα για τους συναδέλφους που θελουν διακριτικοτητα ειναι ακριβώς απέναντι απο ενα παιδιατρειο και πηγαινοερχονται κατι γονείς. Αυτή τη φορά πέρασμα με Βενετία και δωμάτιο με κρεβάτι. Προσωπικά θεωρώ ότι το κρεβάτι δεν βολεύει ειδικά αν είναι τύπου υπερδιπλο με εξαίρεση αν παιχτεί φουλ πρόγραμμα. Για φραπέ και καλαμάκι το θεωρώ άστοχο.

Βενετία: Μικρή κοπέλα ηλικιακά, γύρω στα 20 θα την έκανα. Λεπτό σώμα , ψηλή, γλυκό πρόσωπο. Καλό σοσιαλ αλλά στο δεύτερο κομμάτι μαζεμένη. Δεν έβγαλε ρούχα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω καλύτερη άποψη για το σώμα. Φραπεδακι συμπαθητικό αλλά με πλήρη έλλειψη αισθησιασμου. Πρώτο κομμάτι τραγελαφικό και όταν ετοιμάστηκα και βγήκα απλά πήρε τα λεφτα και εξαφανίστηκε χωρίς ούτε τυπικά να σε πάει μέχρι την πόρτα. Κακή εμπειρία και εδώ συστήνεται αποφυγή.
OYTE ........AΠ' ΕΞΩ

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.789
Πόντοι
3.506
Και πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??
Όχι εντάξει...το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές....πρώτη φορά πήγα σε μαγαζί και έφυγα χωρίς να κάτσω για υπηρεσίες.... Μπήκα.... Αντίκρισα ασχήμια και αθλιότητα....και στην ερώτηση "με ποια θες να περάσεις " είπα " φεύγω, πάω να χτυπήσω μια πίτσα καλή συνέχεια"

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Η Βαλερια πλεον ειναι αφεντικο....που της αρεσει ο πουτσος ακομη....οχι σαν κατι αλλες χοντρες αλβανιδες που εχουν γινει σαν ντουλαπες και το παιζουν ιστορια....
Μάλλον μιλάει το γονίδιο. Οι Ρωσίδες είναι γεννημένες για να υπηρετούν τον πούτσο τις άλλες δωσ' τες μια θέση να το παίζουν αφεντικά.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Και πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??
Ναι οντωs είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές...............για αυτο ακριβωs τοποθετησα στο νημα μονολεκτικα την αποψη μου

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Είχα καιρό να περάσω από ελαιοτριβείο (Βάνα) και είπα να μου κάνω δώρο ένα .... τρίψιμο. Πήρα μια κοπελιά ψιλή μελαχρινή 1,5 στήθος που νιαουριζε σαν τιγριτσα. Καλό σοσιαλ μασάζ χαϊδεύμα. Δεν θυμάμαι το όνομα της .
Ρωτάω και εγώ πως σε λένε στο πραγματικό όνομα κούκλα.
Γιορτάζω τον Σεπτέμβριο, μου κάνει .
Φεύγω και αργότερα
ανοίγω εορτολόγιο Σεπτεμβρίου και έχει χίλιες τόσες γιορτές ο Μήνας.
ΓΑΤΑ Η ΤΙΓΡΙΤΣΑ.
Με ξεπεταξε .......
Που ειναι η Βανα; τι τηλ εχει;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Υπάρχει κάποιος που πήδηξε την Βαλέρια από το ελέγκανς να μας πει πόσο βγήκε το μαλι

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Περιμενεις οτι οποιος εχει παει με τη Βαλερια (που κανονικα δε προσφερει πλεον προγραμμα), Θα την εκθεσει να το πει εδω? Η οτι αν οντως εγινε, θα πηγαινε οσο παιρνουν ολες οσες το προσφερουν στο μαγαζι? Αν μια κοπελα δε το προσφερει κατι τυπικα, ψαξου μονος μαζι της. Μη ρωτας εδω. Γενικα. Γιατι ειναι ευκολο να ξεφυγουν πραγματα που δε πρεπει και να εκθεσουμε κοσμο.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Όχι εντάξει...το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές....πρώτη φορά πήγα σε μαγαζί και έφυγα χωρίς να κάτσω για υπηρεσίες.... Μπήκα.... Αντίκρισα ασχήμια και αθλιότητα....και στην ερώτηση "με ποια θες να περάσεις " είπα " φεύγω, πάω να χτυπήσω μια πίτσα καλή συνέχεια"
Σάκης βραδινή βάρδια είναι η Τόκιο

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς για μασάζ που να έχει δικό της χώρο η μαγαζι και να μην παίξει απαραίτητα φραπα.. απλά να κάνεις χωρίς εσώρουχο?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.759
Πόντοι
3.846
Παίδες ξέρει κανείς για μασάζ που να έχει δικό της χώρο η μαγαζι και να μην παίξει απαραίτητα φραπα.. απλά να κάνεις χωρίς εσώρουχο?
Ωραία φαντασίωση γυμνός αλλά χωρίς φραπέ.Σαν να είσαι σε κανονικό μασατζίδικο αλλά ολόγυμνος.Και εγώ θα ήθελα να βρω μια τέτοια περίπτωση.Αν είναι σε μασατζίδικο,ακόμα καλύτερα.

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.291
Πόντοι
8.296
Ωραία φαντασίωση γυμνός αλλά χωρίς φραπέ.Σαν να είσαι σε κανονικό μασατζίδικο αλλά ολόγυμνος.Και εγώ θα ήθελα να βρω μια τέτοια περίπτωση.Αν είναι σε μασατζίδικο,ακόμα καλύτερα.
Σου αρέσει η περιπέτεια ε μνπν; :coffee:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.759
Πόντοι
3.846
Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;

malolis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Καλημερα φιλε, απο ποιο site ειναι το προγραμμα του elegance? Σε ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom