ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 206
Και πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??OYTE ........AΠ' ΕΞΩ
Και πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??OYTE ........AΠ' ΕΞΩ
Όχι εντάξει...το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές....πρώτη φορά πήγα σε μαγαζί και έφυγα χωρίς να κάτσω για υπηρεσίες.... Μπήκα.... Αντίκρισα ασχήμια και αθλιότητα....και στην ερώτηση "με ποια θες να περάσεις " είπα " φεύγω, πάω να χτυπήσω μια πίτσα καλή συνέχεια"Και πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??
Μάλλον μιλάει το γονίδιο. Οι Ρωσίδες είναι γεννημένες για να υπηρετούν τον πούτσο τις άλλες δωσ' τες μια θέση να το παίζουν αφεντικά.Η Βαλερια πλεον ειναι αφεντικο....που της αρεσει ο πουτσος ακομη....οχι σαν κατι αλλες χοντρες αλβανιδες που εχουν γινει σαν ντουλαπες και το παιζουν ιστορια....
Ναι οντωs είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές...............για αυτο ακριβωs τοποθετησα στο νημα μονολεκτικα την αποψη μουΚαι πού να πηγαίνουμε ρε σεις, ούτε απ' έξω το ένα, ούτε απ' έξω το άλλο.... με την πάμελα (την παλάμη μας) θα τη βγάζουμε..??
Που ειναι η Βανα; τι τηλ εχει;Είχα καιρό να περάσω από ελαιοτριβείο (Βάνα) και είπα να μου κάνω δώρο ένα .... τρίψιμο. Πήρα μια κοπελιά ψιλή μελαχρινή 1,5 στήθος που νιαουριζε σαν τιγριτσα. Καλό σοσιαλ μασάζ χαϊδεύμα. Δεν θυμάμαι το όνομα της .
Ρωτάω και εγώ πως σε λένε στο πραγματικό όνομα κούκλα.
Γιορτάζω τον Σεπτέμβριο, μου κάνει .
Φεύγω και αργότερα
ανοίγω εορτολόγιο Σεπτεμβρίου και έχει χίλιες τόσες γιορτές ο Μήνας.
ΓΑΤΑ Η ΤΙΓΡΙΤΣΑ.
Με ξεπεταξε .......
Που ειναι η Βανα; τι τηλ εχει;
εχει φουλ ή μονο φραπε;![]()
Anita Spa massage | Thessaloníki
Anita Spa massage, Thessaloniki. Gefällt 1.555 Mal. το καλυτερο μασαζ ,η απολυτη χαλαρωση,κλειστε αμεσα το ραντεβου σας.www.facebook.com
Φραπε μονο...τωρα αν ψησεις καμια για κατι πραπανω εχει καλως....εχει φουλ ή μονο φραπε;
λογικα 150εΥπάρχει κάποιος που πήδηξε την Βαλέρια από το ελέγκανς να μας πει πόσο βγήκε το μαλι
Σάκης βραδινή βάρδια είναι η ΤόκιοΌχι εντάξει...το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άθλιο...είναι όλες χοντρες και μέτριες έως κακές....πρώτη φορά πήγα σε μαγαζί και έφυγα χωρίς να κάτσω για υπηρεσίες.... Μπήκα.... Αντίκρισα ασχήμια και αθλιότητα....και στην ερώτηση "με ποια θες να περάσεις " είπα " φεύγω, πάω να χτυπήσω μια πίτσα καλή συνέχεια"
Αντί για πούτσα που έτρωγε στο Magic Girls της Αθήνας,εδώ τρώει πίτσα;Σάκης βραδινή βάρδια είναι η Τόκιο
Ωραία φαντασίωση γυμνός αλλά χωρίς φραπέ.Σαν να είσαι σε κανονικό μασατζίδικο αλλά ολόγυμνος.Και εγώ θα ήθελα να βρω μια τέτοια περίπτωση.Αν είναι σε μασατζίδικο,ακόμα καλύτερα.Παίδες ξέρει κανείς για μασάζ που να έχει δικό της χώρο η μαγαζι και να μην παίξει απαραίτητα φραπα.. απλά να κάνεις χωρίς εσώρουχο?
Σου αρέσει η περιπέτεια ε μνπν;Ωραία φαντασίωση γυμνός αλλά χωρίς φραπέ.Σαν να είσαι σε κανονικό μασατζίδικο αλλά ολόγυμνος.Και εγώ θα ήθελα να βρω μια τέτοια περίπτωση.Αν είναι σε μασατζίδικο,ακόμα καλύτερα.
Καλημερα φιλε, απο ποιο site ειναι το προγραμμα του elegance? Σε ευχαριστώ!Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;
Ποσο το κοστος του μασαζ χωρις εκτονωση?Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.