pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Τίποτα δεν κάνει τέτοια λέει
Τίποτα δεν κάνει τέτοια λέει
θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;Πήγα κουκουγιαννη το επικ φειλ του αιώνα
Είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;
Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόναΕίχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…
Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόνα
Επισης να σημειωθει οτι σε ολη την καριερα της απο Κρυσταλ εως σημερα ...η καποτα ηταν αγνωστη λεξη....Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.
Δεν έφυγε από το imperial. Απλά πήγε στη μαμά πατρίδα και θα επιστρέψει ξαναΧρόνια πολλά σε όλους
Ενημέρωση,έψαχνα τη νταρια για μασάζ,και μόλις έμαθα ότι έφυγε από elegance
Μπορεί να ποιος να ενημερώσει αν εθεάθη πουθενά αλλού;;;εναλλακτικά κάποια με μεγάλα στήθη (όχι χοντρή όμως) κάπου να βρω ;;
Άγνωστη λέξη και στην πίπα και στο sex?Επισης να σημειωθει οτι σε ολη την καριερα της απο Κρυσταλ εως σημερα ...η καποτα ηταν αγνωστη λεξη....
ειδικα στο σεξΆγνωστη λέξη και στην πίπα και στο sex?
μα δεν εκανες τοποθετηση ρε αμεαΕριστική φουλ οντως.
Όσο για τον αλλο το βλάκα τι πετάγεσαι ρε και λες τις μαλακίες σου για φανταστικούς και τα @@ μου άμα δεν σε καλύπτει η τοποθέτηση μου απλά βουλώνε μη σχολιάζεις
Σόκ!!! Σοβαρά τώρα;ειδικα στο σεξ
Ας μας λένε τον τιμοκατάλογο για να μην τους τα βγάζουμε με τσιγγελι και εχεμύθεια να φαν και οι κότες. Το θέμα είναι ότι θέλουν να παίζουν με άλλες τιμές στον καθένα μάλλον.Σε μια προσφατη εμπειρια μου με την ΄΄τσοντα΄΄ του Κρυσταλ την Μπελλα...μου ειπε στα ισα την εξης φραση <<Εεεεεεε.....Ολα εχουν την τιμη τους...Θεληση και εχεμυθεια να υπαρχει....>>
Καλό μασάζ τουλάχιστον;Πήρα λοιπόν την Μιχαέλα από το massage 4 you για να μου φύγει η απορία αν κάνει κάτι ήρθε στον χώρο μου μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ τίποτα παραπάνω δυστυχώς
Καλό και η κοπέλα πολύ ευγενική και όμορφη αλλά 60€ μόνο για μασάζ είναι αρκετά αχχ μακάρι να έκανε και κάτι παραπάνω...Καλό μασάζ τουλάχιστον;