Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
80
Πόντοι
1
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ποιά καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα ή αύριο?

skg66

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Amoxiccilin αντιβίωση και fluprednidene αλοιφη από νοσοκομείο μετά πήγα σε ανδρολογο και με.εδωσε να κάνω εξετασεις σπερμα.και ουρα και μια κρέμα.να βάζω την kenacomb, και μερικοί έξυπνοι που κοροϊδεύουν σύντομα.θα την πατήσουν και αυτοι .δεν.ειναι δύσκολο. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλό Πάσχα, σε ευχαριστώ. Πόσες μέρες τα παίρνεις ήδη ; Σε έχουν βοηθήσει με τα συμπτώματα ;

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
223
Πόντοι
21
Καλό Πάσχα, σε ευχαριστώ. Πόσες μέρες τα παίρνεις ήδη ; Σε έχουν βοηθήσει με τα συμπτώματα ;
Που τελείωσα την αντιβίωση εφυηε η φλεγμονη στο πετσακι,και με.την νέα.κρεμα.για 10 μέρες καθάρισε.και το κεφαλάκι φυσιολογικό χρώμα.και δεν ματώνει

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.310
Πόντοι
3.556
Μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με τα αφροδισια σας...τραβατε σε γιατρο γαμω....μην σπατε πουτσους ...
Ετσι ακριβώς είναι
Κάθε περίπτωσή είναι διαφορετική ο Γιατρός θα τον πει τι να κάνει κ Όχι ο καθένας εδώ μέσα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.516
Πόντοι
201
Πάνε πάρε απο το φαρμακείο βορικο οξύ βάζε σε κυπελάκι με χλιαρό νερό μια κουταλιά του γλυκού και βάζε το κεφάλι μέσα για 5 λεπτά πρωι βράδυ για 4-5 μέρες
Εγώ λέω να τον βουτάει 10 λεπτά τρις ημερησίως στη χλωρίνη. Καλύτερο αντιμικροβιακό δεν έχει!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.668
Πόντοι
8.295

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.668
Πόντοι
8.295

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
10
Like
1.925
Πόντοι
491
Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα θέμα υγείας που προέκυψε μετά τη πρώτη και μοναδική επίσκεψη μου σε μασαζαδικο στο κέντρο. Τη τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου πήγα στο συγκεκριμένο μέρος όπου έκανα μασάζ με μία από τις κοπέλες. Όταν ξεκίνησε το μασάζ έβαλε η κοπέλα την λοσιόν, μου έκανε μασάζ για περίπου 40 λεπτά, όπου τα τελευταία 10 λεπτά εκτός από το μασάζ στο πέος κάναμε και ισπανικό. Όταν τελείωσα έκανα μπάνιο και έφυγα. Μερικές μέρες αργότερα άρχισα να έχω ένα πόνο στην βάλανο συγκεκριμένα μέσα στην ουρήθρα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο, τσούξιμο γενικά μία μόνιμη ενόχληση. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, στις 11 Φεβρουαρίου όμως έκανα ότι τεστ υπάρχει, γιατί στο νου μου είχα ότι κόλλησα κάποιο μικρόβιο. Τα τεστ βγήκανε όλα αρνητικά, ο παθολόγος μου είπε να βάλω μια κρέμα fucicort αλλά δε βοήθησε. Μέχρι τώρα συνεχίζω να έχω τσούξιμο, κάψιμο και πόνο στην περιοχή της ουρήθρας στην βάλανο. Ο ουρολόγος μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει αντιβίωση εφόσον τα τεστ βγήκαν αρνητικά. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε περάσει κάτι παρόμοιο , αν μπορέσατε να το αντιμετωπίσετε και πως το αντιμετωπίσατε, δηλαδή σε τι γιατρό πήγατε και τι φάρμακα πήρατε. Να σημειώσω ότι ποτέ μου δεν είχα παρόμοια συμπτώματα. Έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες και χειροτερεύει ο πόνος.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων . Έχω επισυνάψει μερικές από τις εξετάσεις που έκανα. Το μόνο που δείχνουν είναι λίγη βλέννη και λίγοι μικροοργανισμοί.
IMG_1864.jpeg
Μου έχει τύχει μετά από σεξ να αφού χύσω να νιώσω τσούξιμο αλλά σίγουρα όχι όπως το περιγράφεις και ειδικά μετά από μπάνιο ένιωθα ακόμα καλύτερα. Γενικά αυτό που περιγράφεις μπορεί να συμβεί και άμα έχεις μαζέψει άμμο στα νεφρά αν δεν πίνεις αρκετό νερό. Νιώθεις σαν να έχεις ουρολοίμωξη, αλλά όλα βγαίνουν καθαρά. Πιθανότατα την ώρα που έχασες μπορεί να υπήρχε μικροσκοπικός άμμος στην ουρήθρα και καθώς ελευθερώθηκε μαζί με το σπερμα σου, να σε ερέθισε. Μπορεί ακόμα να είναι και καμιά αλλεργική αντίδραση από αυτά που σε έτριβε. Τωρα αν έπινες πολύ νερό, πήγαινες πολύ τουαλέτα για καιρό και παρόλα αυτά τα συμπτώματα επιμένουν, τι να σου πω… απορώ με την στάση του ουρολόγου που τον επισκεπτόσουν λέγοντας σου το πρόβλημα και σε άφηνε να φύγεις με πολλά ερωτήματα και σκέψεις σαν να μην το επισκέφθηκες ποτέ

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Είναι κάποιο ανοιχτό σήμερα ?
ΚρυστΛ στο φμπ γράφει κλειστό σήμερα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.098
Πόντοι
3.506

AlekosThes

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
161
Πόντοι
0
θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;
Είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom