Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.527
Πόντοι
3.786
Άλλο chubby ή Bbw κι άλλο οι χοντρές του μαγαζιού
Υπάρχει όμως μία στο μαγαζί που είναι πιο αδύνατη.Έχει πιασίματα η Ηλιάνα αλλά χοντρή δεν τη λες με τίποτα.Και κάνει και ωραίο μασάζ που σπανίζει πλέον.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Άλλο chubby ή Bbw κι άλλο οι χοντρές του μαγαζιού

Πρόσεχε φίλε γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθείς… Από τη μία εγκωμιαστικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα από την άλλη ξέρεις και ακριβώς με πόσα χρήματα φεύγει η κοπέλα κάθε βράδυ. Σου το είχα ξαναγράψει πρόσφατα: ούτε η Τζούλια δεν θα έγραφε τα όσα γράφεις
Τώρα και με οικονομικές λεπτομέρειες για το προσωπικό
Μην αγχωνεσαι φιλε μου ειναι γνωστα αυτα που γραφω και δεν ειναι δικα μου λογια........ ειναι γραμμενα απο POST του tzamelin Απλα συμφωνω και γνωριζω πωs ισχυει για τα φαβορι του ιδρυματοs ,Αλωστε αυτα εχουν αναφερθει και απο αλλα μελοι του "Μπου"

Τελευταία τροποποίηση:

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Τι ακριβώς εννοείς νιαούρισμα ; Έξτρα υπηρεσία κι αν ναι πόσο χρεώνεται ;
Mπορειs να επιλεξειs φιλε μου εν οψη απορειαs σου την κοπελα και να καλλιεργισειs μια ιδιωτυπη γνωριμια μετα απο καμποσα ραντεβου και αν εισαι Kυριοs και κουβαρνταs να επω'μισθειs VIP Massage!!!

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα.
Επίσκεψη σήμερα στο Κρυσταλ.
Πέρασα με Ραφαέλα.
Πολύ καλό μασάζ, σοσιαλ.
Δεύτερο μέρος πολύ αισθησιακό χωρίς βιασύνες.
Από εμφάνιση, ωραίο κορμί με απαλό δέρμα.
Ζήτησε +20 για να βγάλει εσώρουχο.
Σήμερα και αύριο τελευταία φορά που εργάζεται.
Κρεμάει οριστικά το στρινγκ της.
και πολυ αντεξε

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
445
Πόντοι
21
Mπορειs να επιλεξειs φιλε μου εν οψη απορειαs σου την κοπελα και να καλλιεργισειs μια ιδιωτυπη γνωριμια μετα απο καμποσα ραντεβου και αν εισαι Kυριοs και κουβαρνταs να επω'μισθειs VIP Massage!!!
Σοβαρά τώρα ; Νιαούρισμα ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.606
Πόντοι
7.095
IΡΙΔΑ .......Τελικα εγγυηση .........Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκηs........Kαι Κυρίως το τελευταίο..Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα.... Guarantee for every hour and moment
  • Guarantee CRYSTAL IRIDA- μαγκια τηs φευγει με 300 ευρωπουλα καθε βραδυ απο το ιδρυμα του σταθμου.
Αδερφέ νιαουριζατε και οι δύο?

Έχει και άλλες υπηρεσίες?

Πχ να είναι ντυμένος Κοκκινοσκουφίτσα κι εσύ να είσαι κακός λύκος?

Εγώ που είμαι του γαυγισματος, παίζει να κάνουμε doggy και να γαυγιζει κιόλας ή όχι επειδή δεν προσφέρει όπως λέει σεξ?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.246
Πόντοι
446
Υπάρχει κανένας να δώσει ρόστερ από βάνα; Και αν αξίζει τίποτα;

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Μαγκες καλησπέρα λυπω εκτός καιρό έχασα το καινούργιο τηλ του κρυσταλ ξερει κάνεις τίποτα;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Αδερφέ νιαουριζατε και οι δύο?

Έχει και άλλες υπηρεσίες?

Πχ να είναι ντυμένος Κοκκινοσκουφίτσα κι εσύ να είσαι κακός λύκος?

Εγώ που είμαι του γαυγισματος, παίζει να κάνουμε doggy και να γαυγιζει κιόλας ή όχι επειδή δεν προσφέρει όπως λέει σεξ?
Eχεis αποριεs ρε μεγαλε??? ......πληρωσε να μαθειs .Σε εχω τσεκαρει τοσο καιρο καμια ανφορα περι πληροφορισηs στο νημα καμια γνωση σε νεα μελοι ,ουτε καν τα προκαταρτικα για τα βασικα του νηματοs. Mονο καυστικα σχολια και ειρωνια στο φουλ ......AINTE ασχολεισου με κατι αλλο δεν εχειs θεση τουλαχιστον σε δικο μου post

Jimban

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
28
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Κρυσταλ.
Ωραίος φαίνεται ο νέος χώρος, δεν έκανα και έλεγχο, πάντως είναι οκ. Απλά οκ και σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενο.
Όντως το μέρος φαίνεται λίγο άβολο, αλλά το καλό είναι ότι με το που έφτασα στην είσοδο δε περίμενα καθόλου. Με είδαν από τη κάμερα και άνοιξαν κατευθείαν.
Τώρα πάμε μέσα.
Καταρχάς επειδή είδα μια διαφωνία σε προηγούμενες συζητήσεις, η Νεφέλη ήταν παρούσα κανονικά. Η γνωστή Νεφέλη.
Εγώ πέρασα με Κλειώ!!
Εμφανισιακά για τα γούστα μου πολύ πολύ καλή. Μικροκαμωμενη, στενή μεσουλα.
Εκ πρώτης όψεως σου βγάζει μια ξινιλα αλλά στη πορεία το επανεκτίμησα. Δεν είναι πως είναι ξινή, απλά είναι πολύ πολύ τυπική, τύπου κάνω τη δουλειά μου , την κάνω σωστά αλλά δε θέλω πολλά πολλά.
Ως εκ τούτου:
Το σοσιαλ ανύπαρκτο. Μουγκοθόδωρος. Γενικά δεν πειράζει θα έλεγε κανείς, αλλά εγώ προσωπικά αν με ρωτάς θέλω και λίγη έστω κουβεντούλα. Το να χτίσουμε έστω μια ψεύτικη οικειότητα, με βοηθάει και στα παρακάτω.
Το μασαζ παραδόξως καλό. Φαίνεται να μη ξέρει περιοχές πού πρέπει να πατήσει ακριβώς και πώς . Δεν έχει κατάρτιση δηλαδή, αλλά κάνει όσο πιο δυνατά μπορεί και κυρίως σχολαστικά. Δεν κλέβει καθόλου μα καθόλου χρόνο.
Στον δεύτερο και επίμαχο γύρο τώρα.
Αναφορικά με το σοσιαλ κομμάτι το ίδιο αλλά και πάλι στο πρόσωπό της δεν είδα το " τελείωνε μαλακα " ( άσχετα άμα αυτή το σκεφτόταν) . Κοιτούσε με προσήλωση και με φροντίδα τον γουιλι.
Φρόντισε να σηκώσει το ένα της πόδι στο κρεβάτι του μασαζ , πράγμα που ανέδειξε τα οπίσθια της.
Δεν αποκάλυψε μόνη της το στήθος της, αλλά, ούσα δεκτική στα χάδια γενικότερα, με άφησε αδιαμαρτυρητα να το αποκαλύψω εγώ, βοήθησε και η ίδια.
Δεκτική στα χάδια ναι αλλά όταν πήγα να δοκιμάσω να ψαχουλεψω το άνθος της με σταμάτησε και λέγοντας την πολύ προβλεπέ ατάκα " τίποτα στη ζωή δεν είναι τζάμπα " ( πράγμα το οποίο με βρίσκει φιλοσοφικά αντίθετο , αλλά δεν είναι της παρούσης) , με ενημέρωσε πως η είσοδός της για το χέρι μου ανοίγει με 20 ευρώ. Σε σχετική μου ερώτηση αν αυτό είναι το ταβάνι των έξτρα υπηρεσιών, μου απάντησε πως ναι , δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Ίσως καλύτερα γιατί μάλλον θα τα έδινα και δεν είμαι για τόσο απερισκεπτα έξοδα.
Κάποια στιγμή τέλος πάντων τελείωσα το αντίτιμο συνολικά 50 ευρώ όπως τα ξέρουμε.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναπροτιμηθει. Εμφανισιακά όπως είπα είναι πολύ του γούστου μου αλλά προτιμώ κάποια που επιπροσθέτως να με παραμυθιαζει λίγο και με το μπλα μπλα.
Να είναι καλά το κορίτσι παρόλα αυτά και να είστε καλά και εσείς.

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.606
Πόντοι
7.095
Eχεis αποριεs ρε μεγαλε??? ......πληρωσε να μαθειs .Σε εχω τσεκαρει τοσο καιρο καμια ανφορα περι πληροφορισηs στο νημα καμια γνωση σε νεα μελοι ,ουτε καν τα προκαταρτικα για τα βασικα του νηματοs. Mονο καυστικα σχολια και ειρωνια στο φουλ ......AINTE ασχολεισου με κατι αλλο δεν εχειs θεση τουλαχιστον σε δικο μου post
Σιγά Αννούλα....που με έχεις τσεκαρει κιόλας.

Δεν είμαι με τίποτα ο νούμερο ένα σε προσφορά στο σαη, αλλά έχω γράψει εμπειριες σε μπουρδέλα, μασάζ, πιάτσα, κωλομπαρα, ανεξάρτητες και στριπ.
Και κυρίως αρνητικές για να προστατέψω κόσμο γιατί για τις θετικές υπάρχουν οι αγαπουληδες όπως εσύ που νιαουριζετε.

Το ότι δεν έχεις χιούμορ να το κοιτάξεις, χαβαλε κάνουμε, δεν στην είπε κανείς.

Επίσης, το ότι γράφεις σαν σαλιαρης για μια κοπέλα του επαγγέλματος επίσης να το κοιτάξεις.
Πάνε δες πριν λίγο ένα παλικάρι πως περιέγραψε αυτήν στο nuru, δες τι έγραψες εσύ και κατάλαβε γιατί εσένα σε κάνουμε καζουρα ενώ εκεί δώσαμε άπειρα ρισπεκτ.

Άντε τώρα στη φωλιά σου να κάνεις νιαρ νιαρ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Σιγά Αννούλα....που με έχεις τσεκαρει κιόλας.

Δεν είμαι με τίποτα ο νούμερο ένα σε προσφορά στο σαη, αλλά έχω γράψει εμπειριες σε μπουρδέλα, μασάζ, πιάτσα, κωλομπαρα, ανεξάρτητες και στριπ.
Και κυρίως αρνητικές για να προστατέψω κόσμο γιατί για τις θετικές υπάρχουν οι αγαπουληδες όπως εσύ που νιαουριζετε.

Το ότι δεν έχεις χιούμορ να το κοιτάξεις, χαβαλε κάνουμε, δεν στην είπε κανείς.

Επίσης, το ότι γράφεις σαν σαλιαρης για μια κοπέλα του επαγγέλματος επίσης να το κοιτάξεις.
Πάνε δες πριν λίγο ένα παλικάρι πως περιέγραψε αυτήν στο nuru, δες τι έγραψες εσύ και κατάλαβε γιατί εσένα σε κάνουμε καζουρα ενώ εκεί δώσαμε άπειρα ρισπεκτ.

Άντε τώρα στη φωλιά σου να κάνεις νιαρ νιαρ.
Ενταξυ κυρια Αγλαιτσ@ του πληκτρολογιου OK δεν θα αντιπαραθεσω μαζι σου Aλωστε δεν ειμαστε για αυτο εδω τουλαχιστον ετσι σκευτομαι εγω .Ομωs ουτε θα μου πειs εσυ τι και πωs θα καταθεσω εγω στο νημα, αν δεν σου αρεσε κατι απλα το προσπερναs και φευγειs αλωστε απο οτι βλεπω εχειs κανει εγραφη στο νημα το 2007 .......Οποτε λογικα με τα χρονια που εχειs ΕΣΥ στην πλατη σου τι εμπειρια να καταθεσειs επι του παροντοs για καμια εντριβουλα σε κοβω μονο και πολυ ειναι αυτο. Ασε εμαs λοιπον τουs αγαπουληδεs oπωs καταλαβαινειs που καταθετουμε χρημα και γκαβλα να μπορουμε να δεινουμε γνωση στο νημα Αιντε γεια και καλα βολια σε αυτουs που μπορουν ......οι υπολοιποι ξερετε εσειs

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.606
Πόντοι
7.095
Ενταξυ κυρια Αγλαιτσ@ του πληκτρολογιου OK δεν θα αντιπαραθεσω μαζι σου Aλωστε δεν ειμαστε για αυτο εδω τουλαχιστον ετσι σκευτομαι εγω .Ομωs ουτε θα μου πειs εσυ τι και πωs θα καταθεσω εγω στο νημα, αν δεν σου αρεσε κατι απλα το προσπερναs και φευγειs αλωστε απο οτι βλεπω εχειs κανει εγραφη στο νημα το 2007 .......Οποτε λογικα με τα χρονια που εχειs ΕΣΥ στην πλατη σου τι εμπειρια να καταθεσειs επι του παροντοs για καμια εντριβουλα σε κοβω μονο και πολυ ειναι αυτο. Ασε εμαs λοιπον τουs αγαπουληδεs oπωs καταλαβαινειs που καταθετουμε χρημα και γκαβλα να μπορουμε να δεινουμε γνωση στο νημα Αιντε γεια και καλα βολια σε αυτουs που μπορουν ......οι υπολοιποι ξερετε εσειs
Επειδή όπως και στα άλλα λες και εδώ βλακείες...το ότι έχει κάποιος εγγραφή το 2007 τον κάνει από 35αρη έως νεκρό.
Είμαστε πολλοί γύρω στα 40 από τότε.
Επειδή λοιπόν έχουμε δει και δει πράγματα, θεωρούμε ότι σε κωλοπιανουν όταν δίνεις 50€ για να στον παίξουν σχετικά όμορφα κοριτσάκια, όταν παλιότερα έπαιρνες και από τα ρουθούνια μοντέλα στην εμφάνιση.
Όσο για το χρήμα που καταθέτεις χαλάρωσε, ένα 50ρακι δίνεις.
Πάνε σε δίπλα νήματα να δεις τι φράγκα δίνουν και τι γαμανε και πόσο συχνά.
Το σεβασμό τον κερδίζεις...δεν στον χαρίζουν.
Σε όλες αυτές τις βλακείες που γράφεις δε συμφωνεί κανείς μαζί σου.
Αυτή είναι η σοβαρή απάντηση μου στα γραφόμενα σου.
Γιατί η πρώτη μου απάντηση ήταν καθαρά σε μορφή χαβαλε και δεν είχε τίποτα απέναντι σου.
Καλά να περνάς και σου εύχομαι να ξοδεύεις το άπειρο χρήμα και την άπειρη γκαβλα σου σε εμπειρίες που αξίζουν.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.820
Πόντοι
1.056

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019