Επίσκεψη στο Κρυσταλ.
Ωραίος φαίνεται ο νέος χώρος, δεν έκανα και έλεγχο, πάντως είναι οκ. Απλά οκ και σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενο.
Όντως το μέρος φαίνεται λίγο άβολο, αλλά το καλό είναι ότι με το που έφτασα στην είσοδο δε περίμενα καθόλου. Με είδαν από τη κάμερα και άνοιξαν κατευθείαν.
Τώρα πάμε μέσα.
Καταρχάς επειδή είδα μια διαφωνία σε προηγούμενες συζητήσεις, η Νεφέλη ήταν παρούσα κανονικά. Η γνωστή Νεφέλη.
Εγώ πέρασα με Κλειώ!!
Εμφανισιακά για τα γούστα μου πολύ πολύ καλή. Μικροκαμωμενη, στενή μεσουλα.
Εκ πρώτης όψεως σου βγάζει μια ξινιλα αλλά στη πορεία το επανεκτίμησα. Δεν είναι πως είναι ξινή, απλά είναι πολύ πολύ τυπική, τύπου κάνω τη δουλειά μου , την κάνω σωστά αλλά δε θέλω πολλά πολλά.
Ως εκ τούτου:
Το σοσιαλ ανύπαρκτο. Μουγκοθόδωρος. Γενικά δεν πειράζει θα έλεγε κανείς, αλλά εγώ προσωπικά αν με ρωτάς θέλω και λίγη έστω κουβεντούλα. Το να χτίσουμε έστω μια ψεύτικη οικειότητα, με βοηθάει και στα παρακάτω.
Το μασαζ παραδόξως καλό. Φαίνεται να μη ξέρει περιοχές πού πρέπει να πατήσει ακριβώς και πώς . Δεν έχει κατάρτιση δηλαδή, αλλά κάνει όσο πιο δυνατά μπορεί και κυρίως σχολαστικά. Δεν κλέβει καθόλου μα καθόλου χρόνο.
Στον δεύτερο και επίμαχο γύρο τώρα.
Αναφορικά με το σοσιαλ κομμάτι το ίδιο αλλά και πάλι στο πρόσωπό της δεν είδα το " τελείωνε μαλακα " ( άσχετα άμα αυτή το σκεφτόταν) . Κοιτούσε με προσήλωση και με φροντίδα τον γουιλι.
Φρόντισε να σηκώσει το ένα της πόδι στο κρεβάτι του μασαζ , πράγμα που ανέδειξε τα οπίσθια της.
Δεν αποκάλυψε μόνη της το στήθος της, αλλά, ούσα δεκτική στα χάδια γενικότερα, με άφησε αδιαμαρτυρητα να το αποκαλύψω εγώ, βοήθησε και η ίδια.
Δεκτική στα χάδια ναι αλλά όταν πήγα να δοκιμάσω να ψαχουλεψω το άνθος της με σταμάτησε και λέγοντας την πολύ προβλεπέ ατάκα " τίποτα στη ζωή δεν είναι τζάμπα " ( πράγμα το οποίο με βρίσκει φιλοσοφικά αντίθετο , αλλά δεν είναι της παρούσης) , με ενημέρωσε πως η είσοδός της για το χέρι μου ανοίγει με 20 ευρώ. Σε σχετική μου ερώτηση αν αυτό είναι το ταβάνι των έξτρα υπηρεσιών, μου απάντησε πως ναι , δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Ίσως καλύτερα γιατί μάλλον θα τα έδινα και δεν είμαι για τόσο απερισκεπτα έξοδα.
Κάποια στιγμή τέλος πάντων τελείωσα το αντίτιμο συνολικά 50 ευρώ όπως τα ξέρουμε.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναπροτιμηθει. Εμφανισιακά όπως είπα είναι πολύ του γούστου μου αλλά προτιμώ κάποια που επιπροσθέτως να με παραμυθιαζει λίγο και με το μπλα μπλα.
Να είναι καλά το κορίτσι παρόλα αυτά και να είστε καλά και εσείς.