Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
0
Στα κανονικά όμως δεν σε κάνουν με το στρινγκ ούτε μπορείς να πιάσεις μπουτακι την ώρα του μασάζ .
Αναφερθηκα στο πρωτο μερος που κραταει οχι πανω απο 25 λεπτα, εισαι μπρομυτα και το μονο που πιανεις ειναι τα ποδια του κρεβατιου.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Αν δεν έχεις επισκεφθεί κάποιο κατάστημα δεν θα πρέπει να είσαι τόσο επιθετικά εριστικός φιλε μου. Έχει και μασαζ αν θέλεις έχει και φουλ. Ότι γουστάρεις με το 60 και με μουνάρες. Ελεγμένες με πιστοποιητικά με γιατρούς με τα πάντα. Αν θέλεις για να μη με πάρουν για πρωμοτορα τα συζηταμε σε προσωπικο μνμ. Σου έχω προτάσεις να σου φύγει η μαγκιά. Πάντως μη μπούμε στη συζήτηση ανταγωνισμού που φυσικά και υπάρχει γιατί θα είναι ατέρμονη. Μείνε στο ότι θα πας θα περάσεις μαγικά και δε θα έχει ούτε πρεζονια ούτε κατάδικους. Αναφορικά με τα μπουρδελα της Αθήνας εκεί μπορεί να κολλήσεις και περνώντας απέξω. Με 15 έως 20 € πηδάει όλος ο πλανήτης. Οπότε δεν πατάς το πόδι σου ούτε στη συνοικία.
θα σας προτεινα να χαλαρωσετε και οι δυο σας. αρχικα στον τελευταιο τυπο υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω για μπουρδελο. επισης στη αθηνα εχει απιθανες επιλογες με μουναρες κι οτι αγαπα η ψυχη σου. αλλη κοινωνια διαφορετικη της θεσσαλονικης. αν ειστε ασχετοι με τα ζητηματα ελατε μια νυχτα μαζι μου . μια νυχτα μου ολη η ζωη σας

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.936
Πόντοι
3.846
Για το μασάζ έχεις δίκιο οι περισσότερες είναι χάλια. Τώρα για τα λάδια σου που δεν ήθελε να την ακουμπάς μπορεί να είχε άλλο ραντεβού στο καπάκι και να μην ήθελε να ήταν σαν την έχει γλύψει αγελάδα.
Εδώ διαφωνώ μαζί σου.Με εμένα αλλά και με πολλούς άλλους μια χαρά κάνει ντουζάκι,αφού αφήνει να τελειώσουμε στις βυζάρες της.Απλά η Μπέλλα είναι με τις ώρες της και ανάλογα τι χημεία θα έχει.Οπότε αναξιόπιστη και όχι σωστή επαγγελματίας,σαν αματούρι.Εγώ είχα περάσει σούπερ μαζί της,αλλά οφείλω να είμαι αντικειμενικός.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Αν δεν έχεις επισκεφθεί κάποιο κατάστημα δεν θα πρέπει να είσαι τόσο επιθετικά εριστικός φιλε μου. Έχει και μασαζ αν θέλεις έχει και φουλ. Ότι γουστάρεις με το 60 και με μουνάρες. Ελεγμένες με πιστοποιητικά με γιατρούς με τα πάντα. Αν θέλεις για να μη με πάρουν για πρωμοτορα τα συζηταμε σε προσωπικο μνμ. Σου έχω προτάσεις να σου φύγει η μαγκιά. Πάντως μη μπούμε στη συζήτηση ανταγωνισμού που φυσικά και υπάρχει γιατί θα είναι ατέρμονη. Μείνε στο ότι θα πας θα περάσεις μαγικά και δε θα έχει ούτε πρεζονια ούτε κατάδικους. Αναφορικά με τα μπουρδελα της Αθήνας εκεί μπορεί να κολλήσεις και περνώντας απέξω. Με 15 έως 20 € πηδάει όλος ο πλανήτης. Οπότε δεν πατάς το πόδι σου ούτε στη συνοικία.
Δεν είμαι επιθετικός ίσως με παρεξηγήσες έχω πάει σε μπουρδέλα στην Αθήνα και έχω δει ότι κάτω από 80€ την ώρα δεν έχει κάτι νορμάλ σε εμφάνιση και γενικά σαν υπηρεσία τώρα αν θες να πας για 10 λεπτά οκευ αλλά αν θες να κάτσεις δεν είναι για απόλαυση, βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικό γούστα. Με 15-20€ δεν έχω πάει να πηδήξω σόρρυ αλλά το θεωρώ επικίνδυνο πόσο μάλλον προσβολή να πάω με πουτανα του 15€.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Εδώ διαφωνώ μαζί σου.Με εμένα αλλά και με πολλούς άλλους μια χαρά κάνει ντουζάκι,αφού αφήνει να τελειώσουμε στις βυζάρες της.Απλά η Μπέλλα είναι με τις ώρες της και ανάλογα τι χημεία θα έχει.Οπότε αναξιόπιστη και όχι σωστή επαγγελματίας,σαν αματούρι.Εγώ είχα περάσει σούπερ μαζί της,αλλά οφείλω να είμαι αντικειμενικός.
Έτσι είναι γι'αυτό σταμάτησα να την παίρνω και εγώ είναι πολύ ψεύτικη η φάση μαζί της , στην αρχή είναι καλή μέχρι να σου φάει ότι μπορεί μετά γίνεται ξεπετα μόλις σταματήσει να πέφτει το παραδακι

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
223
Πόντοι
21
Και η προσμονή για το τελείωμα δημιουργεί καύλα και στο μυαλό.Το ιδανικό είναι να υπάρχει κλιμάκωση.Καλό μασάζ στην αρχή που να σε χαλαρώνει και να ξεχνιέσαι από τις έγνοιες,παράλληλα με καλό σόσιαλ αλλά με μέτρο.Μετά το μασάζ να μετατρέπεται σε καυλωτικό και στο τελευταίο στάδιο να υπάρχει μαστορικό παίξιμο αργά και αισθησιακά.Με μια δόση έντασης στο

λιζα και νεφελη κορυφες τωρα πια δε παμε καν ξεκοβουμε εφοσον αυτες σταματησαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μετα τη νεφελη το χαος τι ψαχνεις τυπε αστο
Η ευη ακόμα δεν πήγε σταματησε,όσο για άλλες.επιλογες περσα,αρτεμη,μπελλα,ίριδα,Κασσάνδρα πολλοί καλές

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.274
Πόντοι
3.497
θα σας προτεινα να χαλαρωσετε και οι δυο σας. αρχικα στον τελευταιο τυπο υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω για μπουρδελο. επισης στη αθηνα εχει απιθανες επιλογες με μουναρες κι οτι αγαπα η ψυχη σου. αλλη κοινωνια διαφορετικη της θεσσαλονικης. αν ειστε ασχετοι με τα ζητηματα ελατε μια νυχτα μαζι μου . μια νυχτα μου ολη η ζωη σας
Χαλάρωσε τεράστιε. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Διάβαζε λίγο πιο προσεχτικά. Και ο καθένας ξέρει για τις δικές του νύχτες. Μη παίζουμε σα παιδάκια ποιος θα χύσει μακρύτερα…… Cooopool.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.003
Πόντοι
3.506
Κοριτσια μην μαλωνετε...να υπαρχει κοινωνικη αλληλεγγυη μεταξυ μας ...να υπαρχει ουσιαστικη και ταξικη στηριξη αναμεσα μας ,και προφανως ΜΗΝ ΣΠΑΤΕ ΜΠΑΛΕΣ ΡΕ ΜΛΚΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ....καλμερα....

model50

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2024
Like
32
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΒΑΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.830
Πόντοι
206
αναπολω μαγκυ ζουσαμε μεγαλεια τοτε εφερνε διαμαντια φοιτητριες κατα καιρους επικες εποχες
Αθηνά, Έλενα, Κάτια, Μαργαρίτα (η μετέπειτα Ρίτα του άκουα), Λίνα και άλλες που δε συγκρατώ τα ονόματά τους.....

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
23.815
Πόντοι
8.296
Στην σημερινή ιστορία που έκανε το Crystal στο facebook αναφέρει πως το μασάζ είναι στα 30€. Ο άλλος προάλλες έγραψε πως η άλλη του πήρε 60€ από 50€ που ήταν η χειρομαλακία.
Τώρα ή έχουν συνεννοηθεί οι τσούπρες του μαγαζιού μεταξύ τους ή του τα πήρε η άλλη με το έτσι θέλω. Αν είναι να δίνουμε 60€ για να μας παίζουν το λιλί τι κάνουμε τότε;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.003
Πόντοι
3.506
Στην σημερινή ιστορία που έκανε το Crystal στο facebook αναφέρει πως το μασάζ είναι στα 30€. Ο άλλος προάλλες έγραψε πως η άλλη του πήρε 60€ από 50€ που ήταν η χειρομαλακία.
Τώρα ή έχουν συνεννοηθεί οι τσούπρες του μαγαζιού μεταξύ τους ή του τα πήρε η άλλη με το έτσι θέλω. Αν είναι να δίνουμε 60€ για να μας παίζουν το λιλί τι κάνουμε τότε;
δεν τον εκοψα για ων με προηγμενη νοημοσυνη....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.274
Πόντοι
3.497
Μπέλλα Crystal και για μένα μετά από πολύ καιρό. Τα υαλορουνικά και οι σιλικόνες θα την δυσκολέψουν στο αεροπλάνο. Δύσκολα ταξιδεύει το τυπακι.
Κατά τα άλλα όλα καλά. 50€ εξαιρετικό βυζόμασαζ «πλάτης δυστυχώς» και επαγγελματική υποδειγματική παλινδρομική κίνηση μέχρι ανατινάξεως. Χούφτωσα το ευχαριστήθηκα γεμίσανε τα χέρια μου.
Σκέφτηκα μια στιγμή να ζητήσω πιστωτικό για τα λεφτά που μας μασούσε χωρίς λόγο στην Κ.Καραμανλή αλλά πέρασε καιρός και παραγράφηκαν. Να είναι καλά το κορίτσι. Χρόνος ασανσέρ μπες βγες 47 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Χαλάρωσε τεράστιε. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Διάβαζε λίγο πιο προσεχτικά. Και ο καθένας ξέρει για τις δικές του νύχτες. Μη παίζουμε σα παιδάκια ποιος θα χύσει μακρύτερα…… Cooopool.
δεν αγγιζεις δε μιλας σε μενα δε υπαρχεις καν αλλη μια μια νυχτα μου ολη η ζωη σας μιναρομικρε κορωνα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.449
Πόντοι
446
Μπέλλα Crystal και για μένα μετά από πολύ καιρό. Τα υαλορουνικά και οι σιλικόνες θα την δυσκολέψουν στο αεροπλάνο. Δύσκολα ταξιδεύει το τυπακι.
Κατά τα άλλα όλα καλά. 50€ εξαιρετικό βυζόμασαζ «πλάτης δυστυχώς» και επαγγελματική υποδειγματική παλινδρομική κίνηση μέχρι ανατινάξεως. Χούφτωσα το ευχαριστήθηκα γεμίσανε τα χέρια μου.
Σκέφτηκα μια στιγμή να ζητήσω πιστωτικό για τα λεφτά που μας μασούσε χωρίς λόγο στην Κ.Καραμανλή αλλά πέρασε καιρός και παραγράφηκαν. Να είναι καλά το κορίτσι. Χρόνος ασανσέρ μπες βγες 47 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο.
Όλο παράπονα είστε ρε. Εδώ βάλαν και πος να πληρώνεις με κάρτα. Άντε με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom