Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
δεν τον εκοψα για ων με προηγμενη νοημοσυνη....
Φίλε μου τα σχόλια αυτά δεν έχουν νόημα, και δεν ξέρω ποιος ο λόγος που εκφράζεσαι έτσι, πάω μια - δύο φορές το χρόνο σε μασάζ, δεν θα κάτσω να μαλώσω. Απλά δεν ξαναπάω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
δεν αγγιζεις δε μιλας σε μενα δε υπαρχεις καν αλλη μια μια νυχτα μου ολη η ζωη σας μιναρομικρε κορωνα
Σάλτα και γαμήσου κομπλεξικέ. Πολλά μας τα είπες.
Και μάθε να γράφεις καθυστερημένε.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Αθηνά, Έλενα, Κάτια, Μαργαρίτα (η μετέπειτα Ρίτα του άκουα), Λίνα και άλλες που δε συγκρατώ τα ονόματά τους.....
Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.830
Πόντοι
206
Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).
Έχεις δίκιο.... Η αείμνηστη Συλβί, υπέροχο κορίτσι, ευαίσθητο και καλόκαρδο....! Τι μου θύμισες τώρα ρε Χυσέα αλάνι.....

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Σάλτα και γαμήσου κομπλεξικέ. Πολλά μας τα είπες.
Και μάθε να γράφεις καθυστερημένε.
δε σε βλεπω καν ακλονητος δεν υπαρχεις εισαι πουθενας 2 σαγονι υπνος για σενα μονιμα

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
η νικολετα ηταν εξαιρετικη η σιλβι που απειβιωσε ποια ηταν ? θα σκασω τωρα τι επαθε ατυχημα?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
ερχεται νεο μασαζ στην πολη το δυνατοτερο ολων θα κλεισει τα αλλα ιουνιος 2025 μεινετε συντονισμενοι μονο για ακλονιτους οσοι δε σεβονται ας φοβουνται. οσοι αγαπουν τα σωστα φραπεδαδικα θα κλεισει ολα τα αλλα ερχεται αρχες καλοκαιριου

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
συλβι ειναι η δεσποινα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπα σαν τον Ποτσεπη μιλάει χωρίς άρθρα, συνδέσμους κλπ.
την ιδιοτητα του ποτσεπη την γνωριζεις?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
Παίζει να είναι από τα βάθη της Αλβανίας απόφοιτος παιδικού σταθμού. Μέχρι εκεί….. Στη ταυτότητα με σταυρό θα υπογράφει…

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.605
Πόντοι
496
Ερώτηση: το relax massage που είναι σε ημιόροφο στην Εγνατία νομίζω στο 112 είναι τελικά πετσέταδικό ή κάνει και έξτρα

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
17
Like
5.184
Πόντοι
1.436
Αποκλειεται περασμα απο κρυσταλ Δευτερα ....παρουσεs ηταν Ιριδα Κασανδρα Μπελα Και Αλλεs δυο ασημαντεs περασμα μεσα στο Δωματειο με την υπεροχη Μπελα παραβολο κλασικο τουλαχιστον για μενα 50+20 για να περναω ομορφα και μου δινεται oπωs ειναι ολογυμνη χωριs μα και μου
Αν η Μπέλλα είναι η πρωινή Νατάσα από Κοζάνη πραγματικά ρε παιδιά είστε έρμαιο της καύλα σας.
ευχαριστω πολυ,αρα μονο crystal
Υπάρχει και η χούφτα σου φίλε. Τίμια επιλογή, φτηνή και δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει

Και για να μην παρεξηγηθείς η απάντηση στην κοροϊδία που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας είναι αυτή.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Παίζει να είναι από τα βάθη της Αλβανίας απόφοιτος παιδικού σταθμού. Μέχρι εκεί….. Στη ταυτότητα με σταυρό θα υπογράφει…
ελληνας ορθοδοξος χριστιανος μολων λαβε απιστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ερώτηση: το relax massage που είναι σε ημιόροφο στην Εγνατία νομίζω στο 112 είναι τελικά πετσέταδικό ή κάνει και έξτρα
καποτε ειχε μια αλβανιδα εκει δυνατο εργαλειο ελεγε ειναι ελληνιδα

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα σήμερα πέρασα με Αρτέμης από το Κρίσταλ σαν έχει βάλει μερικά κιλάκια Ιδέα μου είναι;

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Αν η Μπέλλα είναι η πρωινή Νατάσα από Κοζάνη πραγματικά ρε παιδιά είστε έρμαιο της καύλα σας.

Υπάρχει και η χούφτα σου φίλε. Τίμια επιλογή, φτηνή και δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει

Και για να μην παρεξηγηθείς η απάντηση στην κοροϊδία που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας είναι αυτή.
Σωστός, μαύρο στο κωλοχανειο.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.186
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα στην παρέα σήμερα πέρασα με Αρτέμης από το Κρίσταλ σαν έχει βάλει μερικά κιλάκια Ιδέα μου είναι;
Εσύ πέρασες τύπε, εμάς ρωτάς; Αν είναι η ξανθιά των stories σίγουρα έχει πάρει γιατί όταν την είχα δοκιμάσει ήταν πετιτ καυλάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom