Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 446
Μύρισε βαρβατίλα το νήμα.ε εσσο 328 λ.υπ. 35 μκ νανακια
Μύρισε βαρβατίλα το νήμα.ε εσσο 328 λ.υπ. 35 μκ νανακια
Φίλε μου τα σχόλια αυτά δεν έχουν νόημα, και δεν ξέρω ποιος ο λόγος που εκφράζεσαι έτσι, πάω μια - δύο φορές το χρόνο σε μασάζ, δεν θα κάτσω να μαλώσω. Απλά δεν ξαναπάω.δεν τον εκοψα για ων με προηγμενη νοημοσυνη....
Το 328 είναι bmwε εσσο 328 λ.υπ. 35 μκ νανακια
2 σαγονι νανιΤο 328 είναι bmw
Σάλτα και γαμήσου κομπλεξικέ. Πολλά μας τα είπες.δεν αγγιζεις δε μιλας σε μενα δε υπαρχεις καν αλλη μια μια νυχτα μου ολη η ζωη σας μιναρομικρε κορωνα
Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).Αθηνά, Έλενα, Κάτια, Μαργαρίτα (η μετέπειτα Ρίτα του άκουα), Λίνα και άλλες που δε συγκρατώ τα ονόματά τους.....
Έχεις δίκιο.... Η αείμνηστη Συλβί, υπέροχο κορίτσι, ευαίσθητο και καλόκαρδο....! Τι μου θύμισες τώρα ρε Χυσέα αλάνι.....Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).
δε σε βλεπω καν ακλονητος δεν υπαρχεις εισαι πουθενας 2 σαγονι υπνος για σενα μονιμαΣάλτα και γαμήσου κομπλεξικέ. Πολλά μας τα είπες.
Και μάθε να γράφεις καθυστερημένε.
η νικολετα ηταν εξαιρετικη η σιλβι που απειβιωσε ποια ηταν ? θα σκασω τωρα τι επαθε ατυχημα?Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).
Μπα σαν τον Ποτσεπη μιλάει χωρίς άρθρα, συνδέσμους κλπ.Ο Ραπτόπουλος πρέπει να είναι από πίσω
συλβι ειναι η δεσποινα?Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).
την ιδιοτητα του ποτσεπη την γνωριζεις?Μπα σαν τον Ποτσεπη μιλάει χωρίς άρθρα, συνδέσμους κλπ.
Αν η Μπέλλα είναι η πρωινή Νατάσα από Κοζάνη πραγματικά ρε παιδιά είστε έρμαιο της καύλα σας.Αποκλειεται περασμα απο κρυσταλ Δευτερα ....παρουσεs ηταν Ιριδα Κασανδρα Μπελα Και Αλλεs δυο ασημαντεs περασμα μεσα στο Δωματειο με την υπεροχη Μπελα παραβολο κλασικο τουλαχιστον για μενα 50+20 για να περναω ομορφα και μου δινεται oπωs ειναι ολογυμνη χωριs μα και μου
Υπάρχει και η χούφτα σου φίλε. Τίμια επιλογή, φτηνή και δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσειευχαριστω πολυ,αρα μονο crystal
ελληνας ορθοδοξος χριστιανος μολων λαβε απιστεΠαίζει να είναι από τα βάθη της Αλβανίας απόφοιτος παιδικού σταθμού. Μέχρι εκεί….. Στη ταυτότητα με σταυρό θα υπογράφει…
καποτε ειχε μια αλβανιδα εκει δυνατο εργαλειο ελεγε ειναι ελληνιδαΕρώτηση: το relax massage που είναι σε ημιόροφο στην Εγνατία νομίζω στο 112 είναι τελικά πετσέταδικό ή κάνει και έξτρα
Σωστός, μαύρο στο κωλοχανειο.Αν η Μπέλλα είναι η πρωινή Νατάσα από Κοζάνη πραγματικά ρε παιδιά είστε έρμαιο της καύλα σας.
Υπάρχει και η χούφτα σου φίλε. Τίμια επιλογή, φτηνή και δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει
Και για να μην παρεξηγηθείς η απάντηση στην κοροϊδία που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας είναι αυτή.
Εσύ πέρασες τύπε, εμάς ρωτάς; Αν είναι η ξανθιά των stories σίγουρα έχει πάρει γιατί όταν την είχα δοκιμάσει ήταν πετιτ καυλάκιΚαλησπέρα στην παρέα σήμερα πέρασα με Αρτέμης από το Κρίσταλ σαν έχει βάλει μερικά κιλάκια Ιδέα μου είναι;