Ίσως είναι off topic αλλα επειδή επέστρεψα πρίν απο μερικές ημέρες από το Βουκουρέστι και πήγα πάλι στο VIP μασαζαδικο θέλω να σας δείξω μερικές φώτο για να πω ότι το επίπεδο στην πόλη μας είναι κάτω του μετρίου για κάποιον που θέλει υπηρεσίες επιπέδου. Μέσα σε αυτό βεβαια συμπεριλαμβάνεται και το κόστος που ξεκινά από 130€ για 30 λεπτά μασαζ και 30 λεπτά αισθησιακό τρίψιμο με φραπέ χωρίς καθόλου βιασυνη ή κλέψιμο χρόνου. Είναι 1 ωρα καθαρή. Δεν κατάφερα να φωτογραφίσω το σαλόνι γιατί είχε κάμερες αλλά το έχει στο site Secret Club - Secret Club
Στο δωμάτιο έχει ουίσκι βότκα και ότι άλλο ζητήσεις από ποτό, μπάνιο 5 αστέρων παντόφλες μιας χρήσης, πετσετάρες μοσχομυριστές όσο για τα κορίτσια είναι από 1,75 ώς 1,85 μεταξύ 20 και 28 ετών. Ρωτάω λοιπόν το φόρουμ άν ένα τέτοιο luxury μαγαζί θα μπορούσε να περπατήσει στην πόλη ή αν η προσπάθεια να έχουμε ΄΄χαμηλή΄΄ τιμή των 70€ (που είναι πανάκριβη για τις υπηρεσίες) σκοτώνει κάθε προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες. Να σημειώσω ότι με 160€ έχει dildo show μαζί με τα προηγούμενα.
Αν ξέρετε καποιο πραγματικά VIP μασαζ στην πόλη παρακαλώ να μου το προτείνετε.
Στο δωμάτιο έχει ουίσκι βότκα και ότι άλλο ζητήσεις από ποτό, μπάνιο 5 αστέρων παντόφλες μιας χρήσης, πετσετάρες μοσχομυριστές όσο για τα κορίτσια είναι από 1,75 ώς 1,85 μεταξύ 20 και 28 ετών. Ρωτάω λοιπόν το φόρουμ άν ένα τέτοιο luxury μαγαζί θα μπορούσε να περπατήσει στην πόλη ή αν η προσπάθεια να έχουμε ΄΄χαμηλή΄΄ τιμή των 70€ (που είναι πανάκριβη για τις υπηρεσίες) σκοτώνει κάθε προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες. Να σημειώσω ότι με 160€ έχει dildo show μαζί με τα προηγούμενα.
Αν ξέρετε καποιο πραγματικά VIP μασαζ στην πόλη παρακαλώ να μου το προτείνετε.