kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Γιατί να αλλάξει υπηρεσίες αφού και έτσι σηκώνουν το χαρτί. ποιος ο λόγος να μπριζολάρουν;Λέτε με την αλλαγή του χώρου το κρύσταλ να αλλάξει και υπηρεσίες
Γιατί να αλλάξει υπηρεσίες αφού και έτσι σηκώνουν το χαρτί. ποιος ο λόγος να μπριζολάρουν;Λέτε με την αλλαγή του χώρου το κρύσταλ να αλλάξει και υπηρεσίες
Παντως το κρυσταλ εχει πεσει πολυ σε ροστερ τον τελευταιο μηνα...Με εξαιρεση την τσοντα μπελλα ....
Τι έγινε το συγκεκριμένο λαδομαγαζο σταμάτησε τα full και ανέβασε τις υπηρεσίες...Μειώθηκαν οι παροχές αυξήθηκαν οι τιμές. Έχουμε ρυθμούς ανάπτυξης;
Το body free εννοείς.Κατά λάθος έκανες παράθεση και για το CrystalΤι έγινε το συγκεκριμένο λαδομαγαζο σταμάτησε τα full και ανέβασε τις υπηρεσίες...
Αααααα για την Ισμήνη λες τόσο καιρό..??Τελικά πήγε κάποιος στην Ισμήνη να μάθουμε εάν κατεβάζει βρακάκι;;;;
Δεν φοράει βρακι!Αααααα για την Ισμήνη λες τόσο καιρό..??
Αν πήγε κάποιος...??
Μήπως έμαθε αν κατεβάζει βρακάκι...??
Η Ισμήνη..??
Δεν ξέρω!
Είπα και εγώ...Πότε ξεκίνησε το Crystal full υπηρεσίες; Αυτό δεν ισχύει με τίποτα...Το body free εννοείς.Κατά λάθος έκανες παράθεση και για το Crystal
Δωσ' τα σε μας που δεν βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια.Μάγκες κάτι διάβασα για περσα στο κρυσταλ κλπ γενικά έχει τίποτα καινούργιο πουθενά;;; σε φάση λεφτά έχουμε και δεν ξέρουμε που να τα φάμε τα χω βαρεθεί όλα
Ξέρεις τι παίζει με πέρσα;; άμα θες έλα να κεράσω κανένα θέμα απλά ενημέρωσε σαν άνθρωποςΔωσ' τα σε μας που δεν βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια.
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μουνέτο. Έχω στοχεύσει αλλού, έχω πολύ καιρό να πάω σε εκείνο το ίδρυμα.Ξέρεις τι παίζει με πέρσα;; άμα θες έλα να κεράσω κανένα θέμα απλά ενημέρωσε σαν άνθρωπος
Πέρσα καστανή μετρίου αναστήματος κανονική ούτε χοντρή ούτε αδύνατη,κορίτσι της διπλανής πόρτας φυσικό πρόσωπο γλυκό. Δεν έχω κάνει μαζί της μου συστήθηκε την περασμένη φορά που επισκέφτηκα το ίδρυμα.Ξέρεις τι παίζει με πέρσα;; άμα θες έλα να κεράσω κανένα θέμα απλά ενημέρωσε σαν άνθρωπος
Α οκ ,ναι για το body free εννοούσα!Το body free εννοείς.Κατά λάθος έκανες παράθεση και για το Crystal
Μια καλη επιλογή ειναι η ΊριδαΠαίδες καλησπέρα,
Έλειπα δουλειά εκτός αρκετό καιρό.....
Έχουμε κάνα καλό μωρό κάπου, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ξανά???
Κάρφωμα κανονικά εννοείται...!!
ΠΜ όποιος νομίζει καλύτερα σεβαστό!!
Τα σέβη μου.
Για φουλ πακέτο ενδιαφέρεται ο συναγωνιστής. Η Ίριδα δεν προσφέρει σεξ.Μια καλη επιλογή ειναι η Ίριδα
Λάθος μου !Για φουλ πακέτο ενδιαφέρεται ο συναγωνιστής. Η Ίριδα δεν προσφέρει σεξ.
Πάνε ΒίκυΠαίδες καλησπέρα,
Έλειπα δουλειά εκτός αρκετό καιρό.....
Έχουμε κάνα καλό μωρό κάπου, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ξανά???
Κάρφωμα κανονικά εννοείται...!!
ΠΜ όποιος νομίζει καλύτερα σεβαστό!!
Τα σέβη μου.
Πως την βρίσκουμε συναγωνιστή?Πάνε Βίκυ
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirlΠως την βρίσκουμε συναγωνιστή?
"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"