επίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό
Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.