Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.840
- Πόντοι
- 3.506
ολο το ροστερ του Massagio πηγε κρυσταλ ενημερωτικα!
Ποια θα παίζει φορ με το 9 στην πλάτη;ολο το ροστερ του Massagio πηγε κρυσταλ ενημερωτικα!
Δεν νομίζω να έχουν και άλλο.Γενικά δεν ανανεώνουν φωτό και βίντεο.Έχει κανείς το insta από kristal γιατί αυτό που εχω δεν έχει καμία καινούρια φωτό εδώ και πολυυυυ καιρο...https://www.instagram.com/massagecrystal?igsh=NmhtNHRlY2pqM25j
Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει κλασικό φουνταριστό... για αυτό δεν σκοράρουν εύκολα!!!Ποια θα παίζει φορ με το 9 στην πλάτη;
Θα πάρουν τώραΗ συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει κλασικό φουνταριστό... για αυτό δεν σκοράρουν εύκολα!!!
Όλες δηλαδή πήγαν εκεί;; Και η Άννυ;;ολο το ροστερ του Massagio πηγε κρυσταλ ενημερωτικα!
Μου έστειλαν φώτο μια γεματούλα κ μια αδιάφορηΔοκίμασα massage royal πριν κάποιο καιρό. Πολύ καλό μασάζ και καυλαντιζε αρκετά. Δε έπαιξε κάτι άλλο. Θα ξανά δοκιμάσω
Είναι αυτή που ήταν στο massagio. Γλυκό πρόσωπο, μπαμπάτσικια.Στα του Elegance αυτή η καινούργια Ελινα την έχει δει κανείς;
καλημερα,κανειμ και στοματικο,Είναι αυτή που ήταν στο massagio. Γλυκό πρόσωπο, μπαμπάτσικια.
Είναι στο μενού του μαγαζιούκαλημερα,κανειμ και στοματικο,
επειδη στο massagio δεν εκανε.ευχαριστωΕίναι στο μενού του μαγαζιού
Αν λες τη ναταλια το μελαχρινότο μουνακι του Κρίσταλ το ψάχνω και εγώ φίλε και όλο ρεπό μου λένε ότι έχειΗ Λυδία που ήταν παλιά στο λουξουρι είναι κάπου αλλού τώρα με άλλο όνομα; Επίσης και η Νάταλι εξαφανίστηκε; Είχα ακούσει για μία Νάταλι ότι είναι στο Κρίσταλ είναι η ίδια με αυτήν που ήταν ελαιοτριβείο που έφαγε λουκέτο;