You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.789
- Πόντοι
- 3.506
πανε να ενημερωσεις...Είδα ένα νέο όνομα στην βανα Ιωάννα ξέρει κανείς τίποτα
Περίμενα να ξέρεις εσύ που τα ξέρεις ολαπανε να ενημερωσεις...
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.789
- Πόντοι
- 3.506
εγω παντα ενημερωνω το νημα...εσυ μονο ρωτας....Περίμενα να ξέρεις εσύ που τα ξέρεις ολα
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.291
- Πόντοι
- 8.296
Πέρασμα από Crystal με Ολίβια. Μάπα το καρπούζι. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστημένη και χασμουριόταν, εκεί είπα "τον ήπιαμε". Κανένας αισθησιασμός, καθόλου καυλωτικά αγγίγματα στα αρχίδια λίγο πριν με γυρίσει, απλά μετά το μασάζ μου είπε ένα ξερό "γύρνα". Στο δεύτερο μέρος μου ζήτησε έξτρα από μόνη της για να βγάλει το εσώρουχο χωρίς να την ρωτήσω. Το τέλος ήρθε με το ζόρι. Η κοπέλα δεν έχει όρεξη και κάνει αγγαρεία...
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Ήθελα να'ξερα αν της έλεγες εκείνη την ώρα....δεν είσαι καλή φεύγω και δε σε πληρώνω... τι θα έλεγε...?Πέρασμα από Crystal με Ολίβια. Μάπα το καρπούζι. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστημένη και χασμουριόταν, εκεί είπα "τον ήπιαμε". Κανένας αισθησιασμός, καθόλου καυλωτικά αγγίγματα στα αρχίδια λίγο πριν με γυρίσει, απλά μετά το μασάζ μου είπε ένα ξερό "γύρνα". Στο δεύτερο μέρος μου ζήτησε έξτρα από μόνη της για να βγάλει το εσώρουχο χωρίς να την ρωτήσω. Το τέλος ήρθε με το ζόρι. Η κοπέλα δεν έχει όρεξη και κάνει αγγαρεία...
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.291
- Πόντοι
- 8.296
Και οι φόλες στο πρόγραμμα είναι κολλητέ..Ήθελα να'ξερα αν της έλεγες εκείνη την ώρα....δεν είσαι καλή φεύγω και δε σε πληρώνω... τι θα έλεγε...?
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.789
- Πόντοι
- 3.506
μακελέιο....να ξες....εχει γινει σε φιλο μου...θυμαστε εκεινη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσιμπουκοχειλα που δουλευε με το ονομα Συλια και μετα δουλεψε μονη της σαν βιζιτα ; ε λοιπον αυτη ειχε πει σε φιλαρακι οτι δεν κανει πλεον εκτονωση μονο μασαζ...και οταν της ειπε ο φιλος να αφησει το μασαζ και να πει καποια αλλη κοπελα να ερθει...μπηκε μεσα η Ολιβια με ενας υφος και αρχισε να φωναζει...και προφανως τον εδιωξε...οποτε φαντασου να το κανεις στην Ολιβια αυτο...ΜΑΚΕΛΕΙΟ!Ήθελα να'ξερα αν της έλεγες εκείνη την ώρα....δεν είσαι καλή φεύγω και δε σε πληρώνω... τι θα έλεγε...?
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Και πολύ καλά έκανε.... Με την ίδια λογική όμως όταν ο πελάτης δεν παίρνει αυτό για το οποίο ήρθε, θα πρέπει να μην πληρώνει, να σταματάει το μασάζ και να πηγαίνει σπίτι του.... Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος σε ένα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει πχ κοτόπουλο και αφού πληρώσει να του λένε "ααα δεν έχουμε τέτοια πράγματα εμείς, σε κοτοπουλάδικο να πάτε"..... Κλαίω....!!μακελέιο....να ξες....εχει γινει σε φιλο μου...θυμαστε εκεινη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσιμπουκοχειλα που δουλευε με το ονομα Συλια και μετα δουλεψε μονη της σαν βιζιτα ; ε λοιπον αυτη ειχε πει σε φιλαρακι οτι δεν κανει πλεον εκτονωση μονο μασαζ...και οταν της ειπε ο φιλος να αφησει το μασαζ και να πει καποια αλλη κοπελα να ερθει...μπηκε μεσα η Ολιβια με ενας υφος και αρχισε να φωναζει...και προφανως τον εδιωξε...οποτε φαντασου να το κανεις στην Ολιβια αυτο...ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Θα συμφωνήσω αλλά επειδή έχω φάει 2 συνεχόμενες, είναι κάπως δυσκολοχώνευτες και ζορίζομαι...... Αν υπήρχαν όπως παλιά τα αστέρια των μαγαζιών ή η Μάγγυ που είχε μόνο αστέρια, να πω οκ θα πάω στα σιγουράκια.... Τώρα είναι κάπως στενά τα πράγματα.... γνώμη μου....Και οι φόλες στο πρόγραμμα είναι κολλητέ..
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Αυτή ούτε για τηλεφωνήτρια σε ίδρυμα δεν κάνει. Είναι τόσο ξινή που μόνο για τσατσά σε κανένα τελειωμένο μπουρδέλο κάνει.Πέρασμα από Crystal με Ολίβια. Μάπα το καρπούζι. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστημένη και χασμουριόταν, εκεί είπα "τον ήπιαμε". Κανένας αισθησιασμός, καθόλου καυλωτικά αγγίγματα στα αρχίδια λίγο πριν με γυρίσει, απλά μετά το μασάζ μου είπε ένα ξερό "γύρνα". Στο δεύτερο μέρος μου ζήτησε έξτρα από μόνη της για να βγάλει το εσώρουχο χωρίς να την ρωτήσω. Το τέλος ήρθε με το ζόρι. Η κοπέλα δεν έχει όρεξη και κάνει αγγαρεία...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 3.846
Ας παραμείνει τότε τηλεφωνήτρια ή ας φύγει από το μαγαζί και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.Τι φταίνε όσοι την επιλέγουν;Σκέψου να μην υπήρχε το forum πόσοι ακόμα θα τρώγαμε αυτή τη φόλα.Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Αυτή ούτε για τηλεφωνήτρια σε ίδρυμα δεν κάνει. Είναι τόσο ξινή που μόνο για τσατσά σε κανένα τελειωμένο μπουρδέλο κάνει.
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.472
- Πόντοι
- 5.595
Κάτι για καταξιωμένους καλλιτέχνες διάβασα...
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Τύπε το είδα με τα μάτια μου. Παρέλασαν Πουτσίνι και Καβλάντι
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Α ρε Μαγγυ ,τι ωραιες εποχες..Θα συμφωνήσω αλλά επειδή έχω φάει 2 συνεχόμενες, είναι κάπως δυσκολοχώνευτες και ζορίζομαι...... Αν υπήρχαν όπως παλιά τα αστέρια των μαγαζιών ή η Μάγγυ που είχε μόνο αστέρια, να πω οκ θα πάω στα σιγουράκια.... Τώρα είναι κάπως στενά τα πράγματα.... γνώμη μου....
Κριτικές για Βάνα/ Ανίτα σπα.
Πέρασμα με Ολίβια. Μέτρια προς κοντή, με πιασίματα. Γλυκό παρουσιαστικό στο σύνολο. Λίγο σόσιαλ εν ώρα μασάζ. Μασάζ χάιδεμα , δεν κλέβει χρόνο αλλά δεν βάζει δύναμη κλπ. 2ο κομμάτι μέτριο. Έμεινε με το κάτω εσώρουχο . Προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. , το οποίο είναι και το δυνατό της σημείο. Δεν ήταν κακή εμπειρία αλλά ούτε και κάτι που θα το θυμάσαι. Ουδέτερη εμπειρία
Πέρασμα με Ελίνα. Κοντά στα 30 περίπου την έκανα. Πρόστυχο πρόσωπο , νορμάλ σώμα. Αρκετά πιο κοινωνική . Πρώτο μέρος , κλασσικά το ίδιο . 2ο μέρος πιο έντονο, πιο ενεργητικό . Γουστάρει dirty talk , γουστάρει κανένα χαστούκι στον κώλο. Αν είναι αυτή η φάση σας ενδείκνυται. Σωματικά δεν πρόκειται για κάτι φοβερό , και προσωπικά δεν είμαι της φάσης dirty talk οπότε ουδέτερο πρόσημο και εδώ. Δεν πέρασα άσχημα αλλά δεν είναι κάτι που θα το επαναλάβω συχνά.
Πέρασμα με Έμμυ. Αν δεν κάνω λάθος παλιά Κατερίνα από Venus στην Καραμανλή. Από όταν τη θυμάμαι στην Καραμανλή έχει ανέβει εμφανισιακά. Πιο προσεγμένο ντύσιμο . Σωματικά δεν είναι αδύνατη . έχει μπουτάρες και καλό κώλο αλλά μικρό στήθος. Κινείται στο ίδιο μοτίβο με τότε , δηλαδή από το πρώτο μέρος ήδη αρχίζει περάσματα από μπάλες , ψιθυρίσματα σε αυτί κλπ. . Πουλάει έναν αισθησιασμό και ενώ στο πρώτο μέρος κλέβει χρόνο ενώ απλά σε χαϊδεύει , γενικά η όλη φάση κινείται αργά. 2ο μέρος αξιόλογο , στο ίδιο μοτίβο πάντα. Το στυλ που πουλάει δηλαδή το αισθησιακό , edging κλπ. το πουλάει καλά , αν είσαι της φάσης και εδώ θα μείνεις ευχαριστημένος .Σημείωση , επειδή είπα ότι κλέβει στο πρώτο μέρος , αν το τέλος έρθει πιο γρήγορα προσφέρει μασάζ / χάιδεμα μέχρι την επίσημη λήξη του χρόνου του ραντεβού. Ουδέτερη προς θετική εμπειρία.
Από τις κοπέλες που πέρασα, δεν μπορώ να πω ότι κάποια είναι κάτι αξιοσημείωτο αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν κακές εμπειρίες . Εμφανισιακά θεωρώ ότι παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία από τις κοπέλες στο Κρύσταλ αλλά παρόλα αυτά είναι μία καλή ενναλακτική .
Πέρασμα με Ολίβια. Μέτρια προς κοντή, με πιασίματα. Γλυκό παρουσιαστικό στο σύνολο. Λίγο σόσιαλ εν ώρα μασάζ. Μασάζ χάιδεμα , δεν κλέβει χρόνο αλλά δεν βάζει δύναμη κλπ. 2ο κομμάτι μέτριο. Έμεινε με το κάτω εσώρουχο . Προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. , το οποίο είναι και το δυνατό της σημείο. Δεν ήταν κακή εμπειρία αλλά ούτε και κάτι που θα το θυμάσαι. Ουδέτερη εμπειρία
Πέρασμα με Ελίνα. Κοντά στα 30 περίπου την έκανα. Πρόστυχο πρόσωπο , νορμάλ σώμα. Αρκετά πιο κοινωνική . Πρώτο μέρος , κλασσικά το ίδιο . 2ο μέρος πιο έντονο, πιο ενεργητικό . Γουστάρει dirty talk , γουστάρει κανένα χαστούκι στον κώλο. Αν είναι αυτή η φάση σας ενδείκνυται. Σωματικά δεν πρόκειται για κάτι φοβερό , και προσωπικά δεν είμαι της φάσης dirty talk οπότε ουδέτερο πρόσημο και εδώ. Δεν πέρασα άσχημα αλλά δεν είναι κάτι που θα το επαναλάβω συχνά.
Πέρασμα με Έμμυ. Αν δεν κάνω λάθος παλιά Κατερίνα από Venus στην Καραμανλή. Από όταν τη θυμάμαι στην Καραμανλή έχει ανέβει εμφανισιακά. Πιο προσεγμένο ντύσιμο . Σωματικά δεν είναι αδύνατη . έχει μπουτάρες και καλό κώλο αλλά μικρό στήθος. Κινείται στο ίδιο μοτίβο με τότε , δηλαδή από το πρώτο μέρος ήδη αρχίζει περάσματα από μπάλες , ψιθυρίσματα σε αυτί κλπ. . Πουλάει έναν αισθησιασμό και ενώ στο πρώτο μέρος κλέβει χρόνο ενώ απλά σε χαϊδεύει , γενικά η όλη φάση κινείται αργά. 2ο μέρος αξιόλογο , στο ίδιο μοτίβο πάντα. Το στυλ που πουλάει δηλαδή το αισθησιακό , edging κλπ. το πουλάει καλά , αν είσαι της φάσης και εδώ θα μείνεις ευχαριστημένος .Σημείωση , επειδή είπα ότι κλέβει στο πρώτο μέρος , αν το τέλος έρθει πιο γρήγορα προσφέρει μασάζ / χάιδεμα μέχρι την επίσημη λήξη του χρόνου του ραντεβού. Ουδέτερη προς θετική εμπειρία.
Από τις κοπέλες που πέρασα, δεν μπορώ να πω ότι κάποια είναι κάτι αξιοσημείωτο αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν κακές εμπειρίες . Εμφανισιακά θεωρώ ότι παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία από τις κοπέλες στο Κρύσταλ αλλά παρόλα αυτά είναι μία καλή ενναλακτική .
PipaKwloEmploki
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ο κοτσοβολοςΚάνενα ίδρυμα θα κανει black Friday προσφορα....