Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Κριμα γιατι εδεινε τοτε πολυ γκαβλα......Ηταν πολυ ωραιο γυναικακιαποσυρθηκε η κριστυ,....δουλευει εστιαση πλεον...ψιλο χαλασε...παχυνε και ασχημηνε...
Κριμα γιατι εδεινε τοτε πολυ γκαβλα......Ηταν πολυ ωραιο γυναικακιαποσυρθηκε η κριστυ,....δουλευει εστιαση πλεον...ψιλο χαλασε...παχυνε και ασχημηνε...
Όλες οι πληροφορίες δίνονται μετά από το τέλος εποχήςΚριμα γιατι εδεινε τοτε πολυ γκαβλα......Ηταν πολυ ωραιο γυναικακι
Εσύ ασχολήθηκες με τη Στεφανία περισσότερο από μένα.Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοι
Αιντε καλα ρε συντεκνε....Εσύ ασχολήθηκες με τη Στεφανία περισσότερο από μένα.
Τι εννοείς να ψαχτούμε τύπε; Για κάνε μας μια ενημέρωση.Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοι
Εχει δικο τηs νημα η κοπελα φιλε μου και ειναι κλασηs ανωτερη απο οποιαδηποτε αλλη εδω μεσα η NicoleΤι εννοείς να ψαχτούμε τύπε; Για κάνε μας μια ενημέρωση.
Ααα εντάξει αυτό δεν το ξέρουμε απλά είναι σαν αξίωμα στα μαθηματικά. Όπως ξέρουμε το Πυθαγόρειο θεώρημα έτσι ξέρουμε οτι η @Nicole είναι από τα καλύτερα κορίτσια στην φτωχομανα. Και σαν παιδί και σαν υπηρεσίες.Εχει δικο τηs νημα η κοπελα φιλε μου και ειναι κλασηs ανωτερη απο οποιαδηποτε αλλη εδω μεσα η Nicole
Ωστε για να προωθήσατε άλλη λοιπόν γίνονται όλα αυτά.. μάλιστα..Τι εννοείς να ψαχτούμε τύπε; Για κάνε μας μια ενημέρωση.
Το αρπαχτή δεν πήγαινε στην τακτική του φεύγω για να δουλέψω κάπου αλλού, άλλωστε πολλά κορίτσια κάνουν το αντίθετο. Αρπαχτή θα χαρακτήριζα την αίσθηση που μου άφησε το ένα και μοναδικό ραντεβού που κάναμε την τελευταία φορά που είχες έρθει στην Θεσσαλονίκη. Είναι τελείως υποκειμενικό γιατί βασίζεται στην προσωπική μου εμπειρία, άλλοι μπορεί να σε βλέπουν και να σε χαρακτηρίζουν σούπερ ντουπερ εμπειρία. Όσο για την άλλη κοπέλα δεν έχω κανένα όφελος για να την προμοταρω. Αν μπείς στο νήμα της δεν νομίζω να βρεις αρνητική κριτική. Μακάρι να δούλευαν όλες οι κοπέλες όπως αυτή.Ωστε για να προωθήσατε άλλη λοιπόν γίνονται όλα αυτά.. μάλιστα..
Μπορείτε να έχετε ό,τι απόψη θέλετε αλλά δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό αρπαχτη.
Δηλαδή οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που έρχονται κατά καιρούς εδώ κάνουν αρπαχτη? έγω το βλέπω σαν καταξίωση και επέκταση το ν δημιουργω tour με απόλυτη αξιοπρέπεια ,σεβασμό και οργάνωση.. έρχομαι πάντα με ανεβασμένη διάθεση να φροντίσω όποιον το χρειάζεται και το εκτιμάει.
τώρα κάντε λίγο υπομονή εφόσον δε μένω εδώ για πάντα.. θα περάσουν οι μέρες για όσους είναι τόσο δυσβάσταχτη η παρουσία μου!
Η Νταρια είναι αυτή που δούλευε στο Athens massage;Άλογο φοβερο σωμα ψηλή κλαρίνο απο Ρωσία γρικ ελληνικός
Ξέρεις τι δουλειά βρήκε ; Μπορεί απλά να άλλαξε κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο . Φυσικά ευχόμαστε το καλύτερο για εκείνη όπως και για όλους μας . Κρίμα και για σένα γτ αν γούσταρες και γούσταρε και εκείνη ποτέ δεν ξέρεις . Να είμαστε όλοι καλά θα πω και πάμε παρακάτωΚρίμα που σταμάτησε η κοπέλα, γιατί ήθελα κάπως να τα ξαναπούμε.
Χαίρομαι που λογικά πήρε καλύτερη απόφαση για αυτήν και θα κάνει μια καλύτερη δουλειά με λιγότερα χρήματα σίγουρα, αλλά τουλάχιστον θα νιώθει πιο καλά
Τι θες να πεις συνάδελφε ότι δεν είναι καταξιωμένη καλλιτέχνης κ ούτε κάνει αρπαχτεςΚάτι για καταξιωμένους καλλιτέχνες διάβασα...
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Ρε μεγάλε, χωρίς παρεξήγηση, με δύο μέρες στο σαη μας δίνεις και συμβουλές?Ρε παιδιά γιατί τόσο φαγομάρα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Σίγουρα δεν είναι κακό να ασκούμε κακή κριτική ,μάλιστα το θεωρώ και αναγκαίο για τους υπόλοιπους αλλά ας είμαστε λιγάκι πιο κόσμιοι. Να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά αν θέλουμε να βοηθούσουμε αλλά εδώ πέφτει πολύ θάψιμο. Σε ένα βαθμό το θεωρώ τρολάσισμα αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλοι μας έχουμε φάει τις φόλες μας. Τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε καιρό με τον αγοραίο έρωτα. Καλές γιορτές να έχουμε.
Κ εμείς την άποψή μας λέμε κ βγήκες να μας την πειςΔεν ήξερα πως χρειάζεται προϋπηρεσία για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.