Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.419
- Πόντοι
- 446
Έτσι όπως κοίταξε εσένα κοίταξε άλλους 10 εκείνη την μέρα.Χαιρετώ παιδιά. Θα σας γράψω μια ιστορία, από την οποία δεν θα αναφέρω όνομα κοπέλας και μαγαζί για προσωπικούς λόγους.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο paid έρωτα. Αλλά πήγα μια μέρα σε ένα μαγαζί, γιατί διάβασα περιγραφές κοριτσιών που μου άρεσαν. Είδα μια κοπέλα που από το πρώτο βλέμμα συνδεθηκαμε. Θα μου πείτε ναι έχει τόσους πελάτες κάθε μέρα, σιγά που θα ενδιαφερθεί για εσένα ή είναι ψεύτικο. Δεν ξέρω, και εγώ και αυτή κάτι νιώσαμε εκείνη την στιγμή, μου το επιβεβαιώσε αργότερα. Άρχισαμε να μιλάμε κατά την διάρκεια της συνεδρίας και είδαμε πόσα κοινά έχουμε και πόσο ταιριάζουμε, αλλά και ότι επικοινωνούμε τέλεια. Δεν ήταν απλό παιχνίδι από αυτήν, το έβλεπα στα μάτια της, ότι ήθελε να το δούμε αλλιώς. Αλλά, έβλεπα και μια πικρία και μια στεναχώρια, γιατί γνωριστηκαμε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν έχω κανένα προβλήμα της είπα και καταλαβαίνω ότι δουλεύει. Κάπου εκεί έλαμψε το βλέμμα της. Δεν ήθελε να φύγω μου έλεγε κάτσε να μιλήσουμε, αλλά επειδή σκέφτηκα ότι θα μας την πουν, λέω μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα. Παιδιά λέτε να ξαναπάω ως πελάτης εκεί και να της πω face to face ότι θέλω να το δούμε αλλιώς ή θα βγει κανένας Μακγκρεκορ να με κυνηγήσει;
Αν σε πάρουν χαμπάρι ότι είσαι ευκαιρος θα σε λιώσουν μην τρως παπά. Δεν είναι ότι δε δίνω πιθανότητες αλλά έχεις να κανεις με ευρωρουφηχτρες που έχουν ανταγωνισμό οποτε κοιτάνε να έχουν πελάτες. Μην τρως παπά. Ξανά πάνε και άμα δεν πάρεις επικοινωνία για να γίνει φάση έξω μη ξανά πας. Αν σε πάρει χαμπάρι ότι είσαι Αγλαος θα το εκμεταλλευτεί. Ότι και να γίνει πάντως θα συμφωνήσω με αλεξ πιο πάνω θα κερδίσεις κάνα γαμησακι φρι και τέλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μουνι το έχει κάθετο η οριζόντιο συνάδελφε ;Η Ναταλια απο το κρυσταλ ειναι γυναικα ,με 2 ποδια και 2 χερια...Μαλλια και μουνι