You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (12 μέλη και 30 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Και εγώ ρωτάω συνέχεια, θέλω πληροφορίεςΠήγε κανείς πρόσφατα στο body free; Τι παίζει;
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 206
Που είναι το alter ego μαγκα?βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Σε ποιο μαγαζί φίλεαν θες βυζιά τέτοια που δεν έχεις ξαναδεί στην ζωή σου πέρνα με δημητρα
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Πολυτεχνιτησα ειναι η κοπελα πιανει πουλια στον αερα ........βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Αχιλλεωs 31 Eυοσμοs θεσσ....κολο-μπαρο!!!Ροσο...μπλιατΠου είναι το alter ego μαγκα?
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 119
- Like
- 18.279
- Πόντοι
- 25.186
Τότε γιατι βρίσκεσαι σε αυτό εδω το σάιτ εξαρχής;;;;;;Μαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..

SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Αιντε χασου απο δω..... μαρι τρελογκα ......τι δεν καταλαβαινειs? Eισαι φουλ ψυχολογικα & μαs τα εκανεs τσουρεκια τοσο καιρο με τιs μλκ σουΜαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 973
- Πόντοι
- 361
Παιδια δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο κ ηθελα να ρωτησω τι παιζει; Επειδη γενικα θελω κ μασαζ κανουν καλο ή αρχιδια; Κ απο εξτρα κανα τσιμπουκι; Κ τιμες πανω κατω στην σαπιοπολη μας;
Κουράστηκα!Παιδια δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο κ ηθελα να ρωτησω τι παιζει; Επειδη γενικα θελω κ μασαζ κανουν καλο ή αρχιδια; Κ απο εξτρα κανα τσιμπουκι; Κ τιμες πανω κατω στην σαπιοπολη μας;
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 973
- Πόντοι
- 361
Ε πανε για κανα μασαζακι ρε αδερφε κλαινΚουράστηκα!
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Πρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτόΒρήκα αυτό στο ινστα ξέρει κανείς κάτι;;;;
μιλησα μαζί τους 150 η ώρα φουλ όσες φορές μπορείς .
2 κοπέλες για να επιλέξετε . Ξεκινάει από 12 του μηνός
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Μου το έβγαλε διαφημίση στο ινστα και έχει κουμπί που σε βάζει στο What's app το τηλ είναι μόνο σε what's app .... Μπες και ρώτα και εσύΠρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτό
Συνημμένα
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
τωρα που πηγα σπιτι και εκατσα στο pc το βρηκα και σας το δινω .........Πρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτό
μακαρι να ειναι κατι καλο για την πολη μας και οχι μια ακομα μουφα σαν τις αλλες φορες
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

και φώτο που μου έστειλαν κατα την επικοινωνία μας
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Νεαρούτσικα φαίνονται!τωρα που πηγα σπιτι και εκατσα στο pc το βρηκα και σας το δινω .........
μακαρι να ειναι κατι καλο για την πολη μας και οχι μια ακομα μουφα σαν τις αλλες φορες
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
και φώτο που μου έστειλαν κατα την επικοινωνία μας
Έστειλα και εγώ μνμ να δούμε τι θα μου πουν.
xristos_1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Η γνωστη ΚουκουγιαννηΚαλησπερα παιδια..Μπορει να εχει απαντηθει αλλα αυτη εδω τι λεει?
www.facebook.com
ManofCulture
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες. Γνωμη για δωρα απο λουξουρι? Αξίζει?