You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17.040
- Πόντοι
- 3.506
ΜπελλαΑπό κρυσταλ ποια έχει τις μεγαλύτερες βυζάρες ;
Όχι χοντρή ομως
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 201
Έχει ξαναφέρθει για εξαιρετικό μουνι κ πολύ καλό μασάζ,αλλά όντως μέχρι εκεί,φήμες λένε ότι ο άντρας τις είναι μπάτσος χωμένος παντού οπότε προσοχή τι ζητάτε κ αν ζητάτεΠολύ καλό μασαζ επαγγελματικο την πρωτη φορά σιγουρα πετσετα χωρις εσωρουχο αλλα μεχρι εκει.
Καποιες φορες βαζει πετσετα καποιες οχι αλλα δε προχωραει παραπανω οσες φορες και να πας
Αν θες πραγματικο μασαζ ειναι οτι πρεπει με πολλές γνωσεις
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Αξίζει το πλαστικό όμως?Μπελλα
Πεταμένα λεφτά δεν είναι απο την άποψη οτι το παλεύουν, αλλά να ξέρεις οτι είναι μεγαλοκοπέλες όλες εκεί μέσα. Τουλάχιστον εγώ στις 5-6 φορές που έχω πάει (τελευταία πριν κανά 6μηνο), αυτό θυμάμαι.Παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω dames... Αξιζει η κοιταν να σε ξεπεταξουν και κλαις τα λεφτα?
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 538
- Πόντοι
- 96
Καμμία σχέση αυτο με τον άντρα τηςΈχει ξαναφέρθει για εξαιρετικό μουνι κ πολύ καλό μασάζ,αλλά όντως μέχρι εκεί,φήμες λένε ότι ο άντρας τις είναι μπάτσος χωμένος παντού οπότε προσοχή τι ζητάτε κ αν ζητάτε
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Έχει φέρει και 2 πιτσιρίκες ωραία μωρά.. Ηλεκτρα η μία την άλλη μια κοντουλα με σφιχτό κωλαράκι δεν θυμάμαι όνομα.Αλκα όντως ισχύει μεγαλοκοπελες..Πεταμένα λεφτά δεν είναι απο την άποψη οτι το παλεύουν, αλλά να ξέρεις οτι είναι μεγαλοκοπέλες όλες εκεί μέσα. Τουλάχιστον εγώ στις 5-6 φορές που έχω πάει (τελευταία πριν κανά 6μηνο), αυτό θυμάμαι.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
εδω και λίγες μέρες με τρώει να καλέσω απο το moremassage κοπέλα μίλησα μαζί τους και μου έστειλαν φώτο κάποιες για να διαλέξω και μου είπαν πως αν δεν ειναι αυτες στη φώτο να της στείλω πίσω .
Οτι ξεκιναει απο 60 μια ωρα μασαζ συν τα εξτρα που θα κανουμε απο 120 εως 150 αναλογα την κοπελα .
ερχονται οπου θελω σε 45 λεπτα .
λογο κοστους 120 + χοτελ 30 το σκεφτομαι .
τι λετε ????????????????????????????????????????
Οτι ξεκιναει απο 60 μια ωρα μασαζ συν τα εξτρα που θα κανουμε απο 120 εως 150 αναλογα την κοπελα .
Τα εξτρα που λες ρωτησες τι ειναι?εδω και λίγες μέρες με τρώει να καλέσω απο το moremassage κοπέλα μίλησα μαζί τους και μου έστειλαν φώτο κάποιες για να διαλέξω και μου είπαν πως αν δεν ειναι αυτες στη φώτο να της στείλω πίσω .
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
φουλ κανουν ολεςΤα εξτρα που λες ρωτησες τι ειναι?
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Αυτά που γράφονται εδώ μέσα τα διαβάζετε ή απλά όταν θέλετε γράφετε εσείς κάτι; Από την αρχή γράφτηκε ότι το συγκεκριμένο είναι μούφα και ότι οι φωτογραφίες που στέλνει είναι κοπέλες από γραφεία μασάζ στην Αθήνα.εδω και λίγες μέρες με τρώει να καλέσω απο το moremassage κοπέλα μίλησα μαζί τους και μου έστειλαν φώτο κάποιες για να διαλέξω και μου είπαν πως αν δεν ειναι αυτες στη φώτο να της στείλω πίσω .
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
αν διαβάζεις όμως και εσύ μου είπαν οτι κάνω επιστροφή αν δεν ειναι αυτη που διάλεξαΑυτά που γράφονται εδώ μέσα τα διαβάζετε ή απλά όταν θέλετε γράφετε εσείς κάτι; Από την αρχή γράφτηκε ότι το συγκεκριμένο είναι μούφα και ότι οι φωτογραφίες που στέλνει είναι κοπέλες από γραφεία μασάζ στην Αθήνα.
και δεύτερον επειδή εισαι ειρωνικός σου διαβεβαιώνω οτι αν δεν τα ειχα διαβάσει θα ειχα πάρει με κλειστά μάτια και δεν θα ρωτούσα εδω μεσα μήπως υπαρχή καμιά καινούρια εμπειρία .
Αρα πριν μιλήσεις σκέψου τι θέλει να πει ο ποιητής
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Έχεις πάει κανείς τελευταια body free να μας πει τι παίζει;
Πεταμένα λεφτά δεν είναι απο την άποψη οτι το παλεύουν, αλλά να ξέρεις οτι είναι μεγαλοκοπέλες όλες εκεί μέσα. Τουλάχιστον εγώ στις 5-6 φορές που έχω πάει (τελευταία πριν κανά 6μηνο), αυτό θυμάμαι.
Έχει φέρει και 2 πιτσιρίκες ωραία μωρά.. Ηλεκτρα η μία την άλλη μια κοντουλα με σφιχτό κωλαράκι δεν θυμάμαι όνομα.Αλκα όντως ισχύει μεγαλοκοπελες..
Ευχαριστω συναγωνιστες αν παω θα ριξω ενημερωση!!!
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα από relief με Νικολ. το μασάζ δεν κράτησε ούτε 30 λεπτά και μου πε ότι δήθεν πήγα νωρίτερα και άλλα τέτοια όταν της είπα ότι δεν πέρασε η 1 ώρα που συμφωνήσαμε.... Footjob δεν έκανε παρά μόνο χαϊδεμα με τα πόδια στο σώμα, δεν θα ξανά πήγαινα.Πόσο βαριέστε να διαβάσετε μερικοί ρε φίλε...πόσο.
Τα έχουν γράψει 500 φορές τα παιδιά.
Δηλαδή φαντάσου, εγώ που ΔΕΝ έχω πάει ποτέ εκεί ξέρω ότι
Η Μαρία επειδή πάντα το έδινε, τώρα δίνει μόνο κώλο.
Η Νικόλ πέρα από το footjob, κάνει τρίο και με τη θεία της.
Η Βασιλεία, μόνο πίπες με φετίχ να της χύνεις τα μαλλιά.
Διαβάστε ρε μερικές σελίδες, αμέσως πετάτε ένα συναθλητές και ρωτάτε.
Και φυσικά, ποτέ μετά δεν ενημερώνετε.
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Ρε ποιητή τι εμπειρία να υπάρχει σε ένα γραφείο που είναι μούφα; Ψεύτικες φωτογραφίες σου στέλνουνε. Ποντάρουν στο να ντραπεί ο πελάτης να στείλει πίσω την κοπέλα.αν διαβάζεις όμως και εσύ μου είπαν οτι κάνω επιστροφή αν δεν ειναι αυτη που διάλεξα
και δεύτερον επειδή εισαι ειρωνικός σου διαβεβαιώνω οτι αν δεν τα ειχα διαβάσει θα ειχα πάρει με κλειστά μάτια και δεν θα ρωτούσα εδω μεσα μήπως υπαρχή καμιά καινούρια εμπειρία .
Αρα πριν μιλήσεις σκέψου τι θέλει να πει ο ποιητής
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΑ ΜΠΑΤΣΟ ;Καμμία σχέση αυτο με τον άντρα της
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Ισχύει για την Νικόλ, δεν λέει και τίποτα το μασάζ τηςRelief, η Βασιλεία κάνει τίποτα; Πήρα τηλεφ και μου είπε γυμνός και μπροστά μια μικρή πετσέτα...
Η άλλη η ξανθιά πιο ωραία φαίνεται αλλά με βάση τα λεγόμενα άλλων μου φαίνεται πεταμένο χρήμα η υπόθεση εκεί