Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Γιατι θειο?Θείο… χαχαχαχαχαχαχα… μεγάλε!!! Μην απαντάς στα μηνύματα μου σε παρακαλώ .. κάνε ότι θες
Γιατι θειο?Θείο… χαχαχαχαχαχαχα… μεγάλε!!! Μην απαντάς στα μηνύματα μου σε παρακαλώ .. κάνε ότι θες
Kαι αν μοιρσασειs γνωση.... και λεπτομερειεs .... απο πολουs εδω μεσα θα παρειs αρνητικη κρητικη .Μάγκες πήγα σήμερα dames πήρα Ηλέκτρα και Ρίτα απο εμφάνιση καλές και η δυο καθημερινές κοπέλες τις διπλανής πόρτας 150 για 1 ωρα δυο εκτόνωσης χαβαλε μεσα πολυ καλες πιπα απίστευτη και απο τις δυο μασαζακι γενικα οκ ( μαγκες έχει εδω και μια εβδομάδα ρωτάω τι παίζει και κανένας δεν λέει τίποτα γι'αυτό τρώτε φολες στην Θεσσαλονίκη γιατι κανενας δεν μοιράζει γνώση)
Φιλε μου το πρωτο μηνυμα δεν πηγαινε σε σενα δεν ξερω τι ακριβως μπερδεψες...Την παλεύεις ρε; Ρώτησες και σου απάντησα, εγώ την έχω δει από κοντά και την έχω ξεσκίσει...πουτανα είναι ,όποτε την συγκρίνω με άλλες πουτανες και σου είπα ποιες προτιμάω. Γιατί ρωτάς αφού έχεις άποψη ενώ δεν την έχεις δει;
Ποια να ειναι η θε@ του Κρυσταλ αραγε ? Που εκανε "ΠΑΠΑΔΕΣ '' σε μεροικουs εκλεκτουs αγαπουληδεs ......και ξαφνικα εφυγε απο μονη τηs . Ποια να εννοει αραγε ο ποιητηs ?Επίσης θέλω να πω το εξής .. οποίος έχει κανα φράγκο καλό είναι να το χώνει γιατί θα πάρει παραπάνω πράγματα!! Τα έχουν πει κ προηγουμένως αρκετοί.. δώστε φράγκα στα καυλακια που γουστάρετε και θα σας κάνουν xtraδακια!!
Προ ημερών δε, σε ίδρυμα διαλέγω διά του τηλεφώνου καταλαθος λαδοκορη(άλλη νόμιζα ήταν) μου κάνει μασάζ οκ για το ίδρυμα και όταν με γυρνάει ξεκινάει να τρίβει τις βυζαρες τις πάνω κάτω στην πουτσα μου και αρχίζει γλύφει αρχιδια, τα ρουφα και μετά αρχίζει τα κλαρίνα… μιλαμεεεεε πρώτον δεν το περιμενα(ότι καλύτερο) δεύτερον ΣΟΥΠΕΡ πίπα βαθιά, θηλασμός με φτυσίματα και ήχους του σάλιου.. από τα καλύτερα που μου χουν τύχει μετά την ΘΕΑ του κρυσταλ πριν φύγει από μόνη της που με ξέσκιζε στα γαμησια!! Για αυτό πάω στις λαδοκορες να φάω το απογοητευμένο(και όταν κάθεται-σπάνια) είναι η καλύτερη εμπειρία!! Προφανώς και μετά έδωσα από μόνος +50, μαλακας είμαι να μη δώσω…;; Αφού θέλω να το ξανακάνει!!
Ορμάτε Μακεδονομάχοι ..
Υ.Γ. Δεν θα πω ονόματα σε μήνυμα, έδωσα κατεύθυνση τσακάλια
Ελα μου ντε;;;Ποια να ειναι η θε@ του Κρυσταλ αραγε ? Που εκανε "ΠΑΠΑΔΕΣ '' σε μεροικουs εκλεκτουs αγαπουληδεs ......και ξαφνικα εφυγε απο μονη τηs . Ποια να εννοει αραγε ο ποιητηs ?
Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου συν" αθλητη.Παλικαρε καθόλου δε διαφωνώ.. δίνε ότι θέλεις και παίρνε ότι μπορείς! Ότι θεωρεί ο καθένας .. εσένα δε σου φαίνεται επιτυχία και είναι δεκτό!! Δεν αφορούσε εσένα το post.. αφορούσε όλους αυτούς που το βλέπουν επιτυχία(να ξέρεις έχω ήδη 5 μηνύματα και ως το μεσημέρι αύριο θα χω 20)! Όλα καλά.. προχωράμε γράφοντας εμπειριες!
Σταθερη στο γαμησι θα ελεγα..εμφανιση ειναι ιδια σχεδον, ειναι και μικρο ακομα ποσο ν αλλαξει..η μλκια ειναι οτι πειραζονται οι μαλακισμενες κι απο 25χρονα μπουμπουκια γινονται σαν πρησμενες παπιες ειδικα στα χειλη..Κοιτα η αποδοση της στο κρεβατι εχει πεσει σε σχεση με παλια και εμφανησιακα χαλασε λιγο σε σχεση με παλια αλλα στο γαμησι το εχει και πιστεψε με δεν ειναι καθολου αματουρι
Aδερφε λες καποια την οποια ξεκινησε τωρα και αυτη το κανει αυτο 5 χρονια τουλαχιστον οποτε ειναι παλια στο κουρμπετι απο κει και περα σε εμφανιση και αποδοση ειναι αλλιως σε σχεση με παλαιοτερα αλλα ακομα καλη ειναιΣταθερη στο γαμησι θα ελεγα..εμφανιση ειναι ιδια σχεδον, ειναι και μικρο ακομα ποσο ν αλλαξει..η μλκια ειναι οτι πειραζονται οι μαλακισμενες κι απο 25χρονα μπουμπουκια γινονται σαν πρησμενες παπιες ειδικα στα χειλη..
Αματουρι εννοωντας πριν μια 5ετια..οταν της βγαζεις για 2ωρο 100σταρικο και σου λεει τοσα πολλα? Λες ή χαζη ειναι ή με δουλευει..τωρα παει..αματουρι ομως ειναι κι οταν διαλεγει η ιδια..επιλεκτικα που λεμε!
ΙσχύειKαι αν μοιρσασειs γνωση.... και λεπτομερειεs .... απο πολουs εδω μεσα θα παρειs αρνητικη κρητικη .
Πόσο βαριέστε να διαβάσετε μερικοί ρε φίλε...πόσο.Καλημέρα συναθλητές, τελικά στο relief με Βασιλεία τι παίζει?
Ετοιμάσου για βομβαρδισμό πμ.Πόσο βαριέστε να διαβάσετε μερικοί ρε φίλε...πόσο.
Τα έχουν γράψει 500 φορές τα παιδιά.
Δηλαδή φαντάσου, εγώ που ΔΕΝ έχω πάει ποτέ εκεί ξέρω ότι
Η Μαρία επειδή πάντα το έδινε, τώρα δίνει μόνο κώλο.
Η Νικόλ πέρα από το footjob, κάνει τρίο και με τη θεία της.
Η Βασιλεία, μόνο πίπες με φετίχ να της χύνεις τα μαλλιά.
Διαβάστε ρε μερικές σελίδες, αμέσως πετάτε ένα συναθλητές και ρωτάτε.
Και φυσικά, ποτέ μετά δεν ενημερώνετε.
Κι όμως ακόμα κανέναΕτοιμάσου για βομβαρδισμό πμ.
5 μέλη ,44 επισκέπτες
Γράφοντας το πριν 1 ώρα το ποστ, πόσα πμ έχεις ήδη ?
Εχουν ψηλό iq τα παλικάρια μας η δε ξύπνησαν ακόμαΚι όμως ακόμα κανένα
Περίμενε να μπουν οι μασαζομαχοιΚι όμως ακόμα κανένα
Όσον αφορά την Μαρίνα για την οποία έγινε η "διαμάχη" προηγουμένως, την πήρα πριν μια εξαετία όταν ήταν ακόμα στα ξεκινήματα. Τότε μου άρεσε, και εμφανισιακά και στον αγώνα. Βέβαια είμαστε φουλ οφ τοπικ, μόνο μασατζου δεν είναιΌλο αινίγματα είστε σήμερα .
Καμία πληροφορία να το βρεξουμε θα δώσετε ή μόνο βροχή και χαλάζι θα τρώμε .