Αυτες να ξερουν τα παντα για εναν πελατη κι εμεις να ξερουμε οτι θελουν αυτες μεταξυ μας δηλαδη ρε μεγαλε ετσι? Οι παλιοι οι περισσότεροι το παίζουν βαριά πεπονια αλλοι ζητανε φραγκα για να σε πουν κατι η να κανουν ενα κονε αυτες ξερουν τα παντα μεταξυ τους για τον καθενα και εμεις μη πουμε κατι παραπανω και τις καψουμε. Φτανει πια η υπερπροστασια. Αλλο εχεμύθεια και αλλο αυτο.
Καταρχάς όποιος εδώ μέσα ζητάει λεφτά για να δώσει πληροφορίες είναι μεγάλος τεράστιος μαλάκας. Όποτε μου έχει ζητήσει κάποιος πληροφορία την έχω δώσει. Αυτό που είπα είναι να μην αναφέρουμε υπηρεσίες που παίρνουμε Πέραν των στάνταρ υπηρεσιών μιας κοπέλας. Επίσης ο συγκεκριμένος επαναλαμβανόμενα το έκανε με προσωπική αναφορά σε κοπέλες. Ανώνυμα εδώ να λέμε το κοντό μας και το μακρύ μας εκθέτοντας κοπέλες Δε νομίζω ότι είναι πολύ ανδροπρεπές. Αν ο συγκεκριμένος έχει αυτήν την εμπειρία με την κοπέλα που περιέγραψε μπορεί να πάει στο κατάστημα να μιλήσει με την υπεύθυνη και να δοθεί μία λύση.
Δε μιλάω για τον φίλο που έκανε την τελευταία δημοσίευση για την Αντζελίνα αλλά γενικά υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι τύποι οι οποίοι επειδή δεν παίρνουν παραπάνω υπηρεσίες από αυτές που πληρώνουν γενικά στον αγοραίο έρωτα μόλις φύγουν γράφουν τέρατα για να τιμωρήσουν μία επαγγελματία. Τελοσπάντων δεν θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα
Όλοι έχουμε το μυαλό και την αντίληψη να διαχειριζόμαστε καταστάσεις