You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
Εχω γραψει πιο πισω δες τα μηνυματα μου.Παιδιά γνώμη για ελληνίδα Λουνα στο golden spa;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
RIPΤην Ρουμπίνα δεν την βάζω να μου τη παίξει ως δείγμα σεβασμού στο αποθανών σκυλάκι μιας γειτόνισσάς μου που είχε το ίδιο όνομα!!!
παλια ετσι ηταν η νεφελη με το τσιγκελι της τα εβγαζες... τωρα δεν ξερω εχω καιρο να παω και αν δεν της ελεγες οτι θες και το εξτρα δεν στο εκανε απο μονη της.Θελω μια να μην μιλάει πολυ στην συνεδρίες εχουμε καποια προταση ;
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 793
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα καλώς να μας έρθεις. Η Νεάπολη είναι λίγο μακριά για αυτούς που μένουν ανατολικά.καλή Κυριακή!κοντα σας σε έναν μήνα από 15 Νοεμβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο, περιοχή Νεάπολη![]()
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή. Η επιλογή μου τις 3 τελευταίες φορέςΠαιδιά να ρωτησω Μαριαννα luxury τι φάση ;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τι ακριβώς έκανε για να πεις πως ήταν πολύ καλή; θες να δώσεις λεπτομέρειες;Πολύ καλή. Η επιλογή μου τις 3 τελευταίες φορές
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.
Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα νούμερο με pm, θα το εκτιμήσω!
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.
Περιγραφή
Απόλαυση και χαλάρωσηViber - +30 6949631244
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.419
- Πόντοι
- 446
Κι εμεις μπελα παλια που ησουν καλη σε παίρναμε. Τωρα που εγινες τριαξονικο παρε ταρχιδια μας. Οταν ηταν στο βενους ολο μλκς εκανε. Γιατι ηταν μονη της. Ουστ. Οι μπαρμπαδες και οι κοιλαραδες σε καναν μαγκα. (Μονο για την υγιεινή το δεχομαι).Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
κατι επρεπε να πει το κοριτσι. αλλα και εσυ καλος ρουφιανος!!!! εδωσες και ονοματα?Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
Άμα είσαι σαν ανάποδο γαμωτο ναι δε θα αποδόσειΔηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 17.065
Πάνω που ήμουν σε δίλημμα να αρχίσω το μόντελινγκ ή όχι, αν είναι να αποδώσει η Μπέλα και η κάθε Μπέλα δεν το καθυστερώ άλλο. Μιλάμε ο αγοραίος στην πόλη είναι πλέον Β' τοπικό και κάτω.
Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Παρτουζα 120 + πρωκτικο 20 εξτρα.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .
Τα ανωτερω με καθε καλη διαθεση.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Σιγά την απόδοση...Άμα είσαι σαν ανάποδο γαμωτο ναι δε θα αποδόσει
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
Ευτυχώς ξεκίνησα γυμναστήριο και θα μπορώ επιτέλους να περάσω καλά με κοπέλα ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ