Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.376
Πόντοι
201
Την Ρουμπίνα δεν την βάζω να μου τη παίξει ως δείγμα σεβασμού στο αποθανών σκυλάκι μιας γειτόνισσάς μου που είχε το ίδιο όνομα!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Θελω μια να μην μιλάει πολυ στην συνεδρίες εχουμε καποια προταση ;
παλια ετσι ηταν η νεφελη με το τσιγκελι της τα εβγαζες... τωρα δεν ξερω εχω καιρο να παω και αν δεν της ελεγες οτι θες και το εξτρα δεν στο εκανε απο μονη της.

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
793
Πόντοι
81
καλή Κυριακή!κοντα σας σε έναν μήνα από 15 Νοεμβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο, περιοχή Νεάπολη :*
Καλησπέρα καλώς να μας έρθεις. Η Νεάπολη είναι λίγο μακριά για αυτούς που μένουν ανατολικά.

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
223
Πόντοι
20
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.

Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα νούμερο με pm, θα το εκτιμήσω!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
62
Πόντοι
0
Ξερει κανεις το προγραμα της βανας αυτη τη βδομαδα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.

Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα νούμερο με pm, θα το εκτιμήσω!

Περιγραφή​

Απόλαυση και χαλάρωση
Viber - +30 6949631244

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
Κι εμεις μπελα παλια που ησουν καλη σε παίρναμε. Τωρα που εγινες τριαξονικο παρε ταρχιδια μας. Οταν ηταν στο βενους ολο μλκς εκανε. Γιατι ηταν μονη της. Ουστ. Οι μπαρμπαδες και οι κοιλαραδες σε καναν μαγκα. (Μονο για την υγιεινή το δεχομαι).

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
κατι επρεπε να πει το κοριτσι. αλλα και εσυ καλος ρουφιανος!!!! εδωσες και ονοματα?

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
396
Πόντοι
21
Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.671
Πόντοι
17.065
Πάνω που ήμουν σε δίλημμα να αρχίσω το μόντελινγκ ή όχι, αν είναι να αποδώσει η Μπέλα και η κάθε Μπέλα δεν το καθυστερώ άλλο. Μιλάμε ο αγοραίος στην πόλη είναι πλέον Β' τοπικό και κάτω.

DELTA(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
0
Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;
Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Παρτουζα 120 + πρωκτικο 20 εξτρα.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .

Τα ανωτερω με καθε καλη διαθεση.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056

Ευτυχώς ξεκίνησα γυμναστήριο και θα μπορώ επιτέλους να περάσω καλά με κοπέλα ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom