Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε άποψη για Μόνικα και Κατερίνα στην vana;
Όπως έγραψα, πάντα μπαίνουν στον ντουζ και ξεπλένονται αλλά αν ο άλλος τελειώσει πάνω της η κάνει κανένα ισπανικό θέλει σχολαστική καθαριότητα για να μη μυρίζει σα το πουλί του προηγούμενου. Επειδή ξέρω ότι διαβάζουν εδώ, ας πλένονται πιο σχολαστικά.Nαι το ιδιο ακριβωs εκανε και σε μενα η ΙΡΙΔΑ ......τελειωμα στο στηθοs τηs kαι αμεσωs μετα εκανε Ντουζ ..σκουπιστηκε με δικια τηs πετσετα
Αδερφε επειδη δε καταλαβα. Θελει +20 να μείνει με εσωρουχο ή να βγαλει εσωρουχο. Γιατι στο παραβολο των 50 ολες μενουν με εσωρουχο στο εν λογω. Αρα για να βγαλει λες μαλλον. Μονο για να βγαλει; ή και δαχτυλο;Κασσάνδρα λοιπόν στο κρύσταλ, τίμια επιλογή νεαρή κοπέλα όμορφο πρόσωπο από σώμα λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά όχι ενοχλητικά, στήθος ανύπαρκτο.
Στα του αγώνα καλό μασάζ με περιθώρια βελτίωσης αλλά με ωραία επικοινωνία κατα τη διάρκεια. Τελείωμα οκ αλλά αυτό πάντα εξαρτάται από πως το φαντάζεται ο καθένας και πως το έχει χτίσει στο μυαλό του κατά τη διάρκεια του μασάζ! Το +20 έχει γίναι πλέον επιστήμη στο εν λόγο ίδρυμα και καλά βγάζουμε κιλοτάκι και μοιράζουμε υποσχέσεις! Εγώ φυσικά δεν το έδωσα και προτείνω να μην το δίνετε γιατί ουσιαστικά δεν το λεν αλλά η τιμή του μασάζ που παλαιότερα γίνονταν στο συγκεκριμένο ίδρυμα όπως και στα υπόλοιπα γνωστά έχει πάει στα 70 ευρώ! Αυτά από εμένα.
εξτρα και φουλ εχει φιλος ?Είναι μουναρα,απίστευτο φυσικό βυζί και κωλαρα.δεν είναι βαμμένη σαν κλόουν όπως οι άλλες και φοράει κάτι καυλε γυαλιά.στον αγώνα είναι ακόμα άπειρη αλλά ψιλοακουει.τη λογική των έξτρα πάντως την έχει όπως όλες εκεί.
Ενω στο μασαζιο; Ολες στο ΚΤΕΛ δυο θεσεις πιάνουν και παρολα αυτά ενας παει αλλος φευγει!Μακρια απο ελίτ χαλια γκόμενες χοντρές
Οι χοντρές βγάζουν τις καύλες τις τρελές …..Ενω στο μασαζιο; Ολες στο ΚΤΕΛ δυο θεσεις πιάνουν και παρολα αυτά ενας παει αλλος φευγει!
Τοση αγαμια έπεσε στην κατα τα αλλα ερωτική πολη μη χεσω;
Ναι καλά. Αν καταφέρεις να έχεις στυση, ίσωςΟι χοντρές βγάζουν τις καύλες τις τρελές …..
Γνωστή μαντινάδα.
Hiεχει τιποτα καινουργιο στο ελιτ σπα ? σαν μονικα η μαιρη παλαιοτερα
Anatolika einai? Psaxno gia kati ayrio, toumpa kontaΝαι καλά. Αν καταφέρεις να έχεις στυση, ίσως
Δεν έχω ιδέαAnatolika einai? Psaxno gia kati ayrio, toumpa konta
Anatolika einai? Psaxno gia kati ayrio, toumpa konta
Poies einai aytes? Kana tilefono?Ανατολικά έχει κλασικά την Ιρίνα - Λένκα
Poies einai aytes? Kana tilefono?
Eyxaristo.. Empeiria?![]()
Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
ΔίδημεςPoies einai aytes? Kana tilefono?
Didimes???.. Se poia perioxi vriskonte?Δίδημες
Όλγας ΑνατολικάDidimes???.. Se poia perioxi vriskonte?
Endiaferon... Alla den apofasisa akoma.. To massagio einai Santas akoma? Psaxno kati kontaΌλγας Ανατολικά