You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)
Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....ειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!Καλησπέρα μετά από μασάζ με το royal Προτείνετε για μασάζ αλλά δεν υπάρχει κάτι έξτρα.
Mariosriosmass
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλά αυτό εξαρτάται αν γουστάρει η κοπέλα…με μερικές παθιασμένα φιλια λες και είχαμε σχέσηΔινουν φιλακια στο crystal ?
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ποιο είναι το royal παιδιά;;Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!
Με μαγιο ηταν αλλαΤο σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!
Κανει μασαζ με τα χερια.. καμια σχεση με σωμα με σωμα..
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Είναι κουλό να φορα μαγιό και να κάνει απλό μασάζ με τα χέρια.Με μαγιο ηταν αλλα
Κανει μασαζ με τα χερια.. καμια σχεση με σωμα με σωμα..
Εγώ θα της την έλεγα.
Μου ειπε οτι ετσι κανουν..Είναι κουλό να φορα μαγιό και να κάνει απλό μασάζ με τα χέρια.
Εγώ θα της την έλεγα.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
δεν αντιλεγω αλλα εμ ειμαστε μεγαλοι για μικρες και ζηταμε απο πανω με 50 ψωρο ευρω μουναρες-δεν κολλαει φιλε δυστηχως.Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Ένα φραπέ με καλαμάκι παρακαλώ!Σύντροφη μου, μετα από πολλές επισκέψης σε μασάζ και βλέπω ότι μου αρέσει, μπήκε στις σκέψεις μου να δοκιμάσω και εγώ το κάτι παραπάνω. Ε αυτον το φραπέ πως το ζητάς ;
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.419
- Πόντοι
- 446
Έχεις μπερδέψει το φτωχός με το άσχημος αρχηγεειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.
Καποιο φως...αρχισε να φαινεται...Έχεις μπερδέψει το φτωχός με το άσχημος αρχηγε
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
φτωχος δεν εισαι εφοσον σκας το μηνα 1000-2000 σε μασαζ φιλε -ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙΈχεις μπερδέψει το φτωχός με το άσχημος αρχηγε
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Αδερφέ πληρώνεται δεν το κάνει τσάμπα.Και αν το 50αρικο είναι ψωρο ευρώ κάνεις μεγάλο λάθος.Πουτανα είναι αδερφέρε φιλε κατσε λιγο -αν εσυ παραδειγμα εισαι μπαζο νομιζεις εχει η καθε μια την ορεξη σου με 50 ψωρο ευρω να στον παιζει ;
δεν λεω για εσενα γενικα ομιλω.
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Και κάτι τελευταίο.Με απλά μαθηματικά 5 μασάζ την ημέρα να κάνει η κοπέλα βγάζει 150 ευρώ τσέπη με ούτε 5 ώρες δουλειά.750 την εβδομάδα 3 χιλιάρικα τον μήνα.Αν δεν θέλει ας πάει σερβιτόρα με 800 ευρώ
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Σωστος!!!Και κάτι τελευταίο.Με απλά μαθηματικά 5 μασάζ την ημέρα να κάνει η κοπέλα βγάζει 150 ευρώ τσέπη με ούτε 5 ώρες δουλειά.750 την εβδομάδα 3 χιλιάρικα τον μήνα.Αν δεν θέλει ας πάει σερβιτόρα με 800 ευρώ
Απο τα 50 που κανει το απλό στη χειρότερη τα μισα είναι δικά της.
Ξεχασες να προσθεσεις επίσης τα εξτραδακια που οι περισσότερες κανουν.
Εμφανισιμη κοπελλα του χωρου μου είπε, οτι σε ''καλό'' μηνα ξεπερναει τις 4000.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ακριβώς. Για αυτό πουλάνε και τρέλα.Σωστος!!!
3000plus….οποίος λυπάται τις πουτανες να πάει να τον δει κάνα γιατρός… αυτές κοιτάνε πως κ πως ν φάνε τα λεφτά του κοσμάκη … ποσό μάλλον όταν βλέπουν αδυναμίες… πουλάνε έρωτα…. Παίζουν με αισθήματα κ όλα αυτά για τα φράγκα… έχει καταστραφεί κόσμος κ κοσμάκης όχι μόνο οικονομικά κ συναισθηματικά κ τα πάντα…. Καμία λύπηση στις πουτανες ξεκάθαρα.. επιλογή τους είναι η δουλειά που κάνουν όπως κ επιλογή τους είναι η ζωή να τις τιμωρεί για τις αμαρτιες που έχουν κάνει κ ν παίρνουν ψυχοφάρμακαΣωστος!!!