Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Είναι όμορφα τουλάχιστον τα κορίτσια;

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
0
ειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.
Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Καλησπέρα μετά από μασάζ με το royal Προτείνετε για μασάζ αλλά δεν υπάρχει κάτι έξτρα.
Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
426
Πόντοι
21
Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!
Ποιο είναι το royal παιδιά;;

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
Με μαγιο ηταν αλλα
Κανει μασαζ με τα χερια.. καμια σχεση με σωμα με σωμα..

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....
δεν αντιλεγω αλλα εμ ειμαστε μεγαλοι για μικρες και ζηταμε απο πανω με 50 ψωρο ευρω μουναρες-δεν κολλαει φιλε δυστηχως.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.526
Πόντοι
216
Σύντροφη μου, μετα από πολλές επισκέψης σε μασάζ και βλέπω ότι μου αρέσει, μπήκε στις σκέψεις μου να δοκιμάσω και εγώ το κάτι παραπάνω. Ε αυτον το φραπέ πως το ζητάς ;
Ένα φραπέ με καλαμάκι παρακαλώ!

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
ειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.
Έχεις μπερδέψει το φτωχός με το άσχημος αρχηγε

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
391
Πόντοι
21
ρε φιλε κατσε λιγο -αν εσυ παραδειγμα εισαι μπαζο νομιζεις εχει η καθε μια την ορεξη σου με 50 ψωρο ευρω να στον παιζει ;
δεν λεω για εσενα γενικα ομιλω.
Αδερφέ πληρώνεται δεν το κάνει τσάμπα.Και αν το 50αρικο είναι ψωρο ευρώ κάνεις μεγάλο λάθος.Πουτανα είναι αδερφέ

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
391
Πόντοι
21
Και κάτι τελευταίο.Με απλά μαθηματικά 5 μασάζ την ημέρα να κάνει η κοπέλα βγάζει 150 ευρώ τσέπη με ούτε 5 ώρες δουλειά.750 την εβδομάδα 3 χιλιάρικα τον μήνα.Αν δεν θέλει ας πάει σερβιτόρα με 800 ευρώ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Και κάτι τελευταίο.Με απλά μαθηματικά 5 μασάζ την ημέρα να κάνει η κοπέλα βγάζει 150 ευρώ τσέπη με ούτε 5 ώρες δουλειά.750 την εβδομάδα 3 χιλιάρικα τον μήνα.Αν δεν θέλει ας πάει σερβιτόρα με 800 ευρώ
Σωστος!!!
Απο τα 50 που κανει το απλό στη χειρότερη τα μισα είναι δικά της.
Ξεχασες να προσθεσεις επίσης τα εξτραδακια που οι περισσότερες κανουν.
Εμφανισιμη κοπελλα του χωρου μου είπε, οτι σε ''καλό'' μηνα ξεπερναει τις 4000.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Σωστος!!!
Ακριβώς. Για αυτό πουλάνε και τρέλα.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Σωστος!!!
3000plus….οποίος λυπάται τις πουτανες να πάει να τον δει κάνα γιατρός… αυτές κοιτάνε πως κ πως ν φάνε τα λεφτά του κοσμάκη … ποσό μάλλον όταν βλέπουν αδυναμίες… πουλάνε έρωτα…. Παίζουν με αισθήματα κ όλα αυτά για τα φράγκα… έχει καταστραφεί κόσμος κ κοσμάκης όχι μόνο οικονομικά κ συναισθηματικά κ τα πάντα…. Καμία λύπηση στις πουτανες ξεκάθαρα.. επιλογή τους είναι η δουλειά που κάνουν όπως κ επιλογή τους είναι η ζωή να τις τιμωρεί για τις αμαρτιες που έχουν κάνει κ ν παίρνουν ψυχοφάρμακα

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Εν καιρο.. οπως βλεπω..ο κοσμος εχει ψυχολογικα εδω μεσα...παω να δωσω μια πιπα σ ενα 25χρονο τωρα στις 1 ν αρχισει καλα η βδομαδα..

Καλημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom