Ολίβια ΙΡΙΔΑ νεφέλη μακριά από μπελά ΑντριάναΑπο κρυσταλ ποια προτείνεις;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)
Μπελλα τίμιο κορασιο και όσο αφορά τις υπηρεσίεςΟλίβια ΙΡΙΔΑ νεφέλη μακριά από μπελά Αντριάνα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ίριδα και ΝεφέληΑπο κρυσταλ ποια προτείνεις;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πας στο luxury να βοηθήσεις τα κορίτσια να μαζέψουν λεφτά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, χωρίς να ιδρωσουν την φανελα; Δεν νομίζω....Καλησπέρα στην παρέα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει καμία από luxury σήμερα είναι δώρα αντζελινα λύδια μαριαννα έχω καιρό να πάω προς τα εκεί συνήθως πηγαίνω Crystal βολεύει πιο πολύ απλά κουράστηκα θέλω μια αλλαγή!
Ευχαριστώ
Μπορείς να πας στις ανεξάρτητες τύπου Εύα, Ζωή, Μαρκέλλα κτλΈχεις να προτείνεις κάτι να κάνουμε η να αποφύγουμε για να περάσουμε πιο εύκολα στο παρασύνθημα?
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
σήμερα στο luxury επιστροφή της Λυδίας μετά από καιρό
Sold outσήμερα στο luxury επιστροφή της Λυδίας μετά από καιρό
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αφού φτασαμε να περιμένουμε την Λυδία, σκέψου χάλι...Sold out
Πηγες τελικα φιλε ???Δεν γνωρίζω, δεν έχω πάει. Όταν μιλήσαμε στο viber και ρώτησα άμα όντως είναι αυτή, μου έστειλε και άλλες φωτογραφίες. Τι να πω. Θέλει 50 για μασάζ.
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Έστειλα μήνυμα στο insta και περιμένω απάντηση. Αν απαντήσει....Ναι αυτή είναι , αλλά εδώ είναι βαμμένη , περιποιημένη, με τα φίλτρα της και νεότερη. Αν την δεις από κοντά χύμα, θα καταλάβεις ότι είναι αυτή αλλά θα ξενερώσεις αν περιμένεις αυτήν της εικόνας.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Ποιο ινστα τι να σου πει απ το ινστα;Παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς!Έστειλα μήνυμα στο insta και περιμένω απάντηση. Αν απαντήσει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά απο πόσες δεύτερες θα μας απαντήσει η Νικολ ;
Yesσυγγνωμη ρε παιδια, η ευα απ την ποσειδώνος είναι αυτη;
![]()
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Σαν την Bella δεν έχει ….
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Ναι καλά σκουπίσουΣαν την Bella δεν έχει ….
Μλκ έχεις κάποιο πρόβλημα; το βάζεις με όλους... Κοιτάξε το λίγο...Ναι καλά σκουπίσου
nikos9890
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Θεωρώ ότι αν δεν ήταν η Νεφέλη θα είχε κλείσει το κατάστημα. Πλέον για μένα είναι σταθερή αξία.Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .