biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 27.990
Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.
Θά είσαι μέχρι 25? Γιατί εγώ 22-25 θα είμαι Θεσσαλονίκη.Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.
Ροζίτα εννοείς στην Ξηροκρήνη?Προχθεσινή συνάντηση με την Ρόζα Αμπελόκηπους πολύ ωραίο μασάζ με ένταση σε σημεία που είχα πόνους και πολύ καλή μαλαξη στους μύες
Και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με εκτόνωση από την κοπέλα να έχει πολύ συμμετοχή αφού τα πέταξε όλα και έγινε χαμός έπεται και συνέχεια
Ανατολικα παντού καλά είναι.Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.
15 με 25 θα είμαι. 25 δηλαδή έχω κανονίσει να φεύγω Άρα μέχρι 24 διαθέσιμηΘά είσαι μέχρι 25? Γιατί εγώ 22-25 θα είμαι Θεσσαλονίκη.
Την Εύα την ξέρω κι εγώ πολλά χρόνια και όχι μόνο από τα μασατζίδικά της. Συμφωνώ, ήταν ξεπέτα και κομοδίνο. Μουνάρα βεβαίως, με τα σιλικονάτα βυζιά της.Την Εύα την γνωρίζω πολλά χρονιά κάποτε την λέγαμε κομοδίνο τώρα αν στα 50 της άρχισε να καβλωνει κ να κάνει τέτοια τι να πω χλωμό το κόβω
Συμφωνώ για το κορμί.. όμως αν το πρόσωπο δεν είναι τουλάχιστον γλυκό αν όχι όμορφο τότε… από μένα είναι όχι ακόμη και το καλύτερο κορμί του κόσμου! Μούτρα γαμας..Κορμί σαν της Ίριδας δύσκολα βρίσκεις σε μαγαζί. Όμως από φάτσα, θέλει δουλίτσα ακόμα
Οκ. Δηλαδή αν η heidi klum ήταν όπως είναι στο πρόσωπο με συν 40 κιλά, την γαμουσες, έτσι; Ακούστηκες.Συμφωνώ για το κορμί.. όμως αν το πρόσωπο δεν είναι τουλάχιστον γλυκό αν όχι όμορφο τότε… από μένα είναι όχι ακόμη και το καλύτερο κορμί του κόσμου! Μούτρα γαμας..
+40 θα είχε πάρει και στο πρόσωπο! Κατάλαβες τι είπα.. μη γράφουμε τζάμπα!Οκ. Δηλαδή αν η heidi klum ήταν όπως είναι στο πρόσωπο με συν 40 κιλά, την γαμουσες, έτσι; Ακούστηκες.
Σωραιος ρε αγόρι μου.. εύγε!Ρε Μαλακές αφού δεν την γαματε δεν δίνεται γλωσοφιλα και γενικά έχει χαμηλό φωτισμό στο μασαζ crystal τι πρήζετε μπάλες για τα μούτρα της ίριδας. Εγω άνετα της το κάρφωνα τελος
δεν κανουν τιποτα η Μουρατιδου η παπατζουΠοδομαλακια κάνουν;
δεν κανουν τιποτα η Μουρατιδου η παπατζουΠοδομαλακια κάνουν;
πηγα προσφατα σχετικα νωρις και ειχε μια κοπελα που ηταν και πιο παλια. μια Ναταλια(νομιζω). ξανθια ρωσιδα. σχετικα πετιτ σωμα. νορμαλ υπηρεσιες στα 80ε , δυο φορεςΣτην Κλεάνθους 'εχει τίποτε καλό?
Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότεπηγα προσφατα σχετικα νωρις και ειχε μια κοπελα που ηταν και πιο παλια. μια Ναταλια(νομιζω). ξανθια ρωσιδα. σχετικα πετιτ σωμα. νορμαλ υπηρεσιες στα 80ε , δυο φορες
Καλώς να μας έρθεις τελικά. Μήπως μπορείς να μας πεις και κάποια πράγματα για το προγραμματάκι σου;Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.