giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα και χρόνια πολλά. ανατολικά έχει κάπου να πάω αύριο? θα έρθω σαν επισκέπτης στην πόλη
Καλησπερα μασαντζιο βενους σπα ελίτ οτι θεςκαλησπέρα και χρόνια πολλά. ανατολικά έχει κάπου να πάω αύριο? θα έρθω σαν επισκέπτης στην πόλη
για φουλ πρόγραμμα που έχει αδερφέ?Καλησπερα μασαντζιο βενους σπα ελίτ οτι θες
Body free ανατολικάγια φουλ πρόγραμμα που έχει αδερφέ?
Νεφέλη ναι ή Τοκυο.. βγάζουν πολύ καυλα και τα δυο τα κορίτσια! Βέβαια και για Κριστη λένε αλλά δεν έχω δοκιμάσει.. όμως είναι όμορφη και μάλλον σταμάτησε!Μιας και πας κάθε βδομάδα και είσαι συχνός. Θέλω να πάω πρώτη φορά και ακούω καλά λόγια για Νεφέλη. Να προτιμήσω αυτή η έχεις άλλη πρόταση; Εμφανισιακά ποια είναι η καλύτερη
Εμφανισιακά η νεφέλη ειναι καλή (αν και ήταν καλύτερη όταν ήταν φυσική πριν δηλαδη να αρχίσει τις προσθετικές σε χείλη κλπ). Βεβαια εμενα ως παλιό με χαλάει η συμπεριφορά της που είναι απαράδεκτη ωρες-ωρες και επηρεάζει και τις άλλες αρνητικά. Εχει όμως κορμάρα το κορίτσι.Μιας και πας κάθε βδομάδα και είσαι συχνός. Θέλω να πάω πρώτη φορά και ακούω καλά λόγια για Νεφέλη. Να προτιμήσω αυτή η έχεις άλλη πρόταση; Εμφανισιακά ποια είναι η καλύτερη
Η Ανδριάνα παίζει να ήταν η χειρότερη που έχω δοκιμάσει.Εμφανισιακά η νεφέλη ειναι καλή (αν και ήταν καλύτερη όταν ήταν φυσική πριν δηλαδη να αρχίσει τις προσθετικές σε χείλη κλπ). Βεβαια εμενα ως παλιό με χαλάει η συμπεριφορά της που είναι απαράδεκτη ωρες-ωρες και επηρεάζει και τις άλλες αρνητικά. Εχει όμως κορμάρα το κορίτσι.
Η Ιριδα εμενα δεν μου αρέσει στο πρόσωπο. Πολύ καλό κορμί αλλά με χαλάει η φάτσα της.
Η Ολίβια καλό πρόσωπο αλλά XL κορμί με μεγάλο στήθος, αν σου αρέσουν οι νταρντάνες ειναι ΟΚ.
Η Ανδριάνα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, σπασμένη στο πρόσωπο, πεσμένο στήθος.
Τόκυο είναι φουλ στα τατου (αν δεν σε πειράζει αυτό), βγάζει όμως μία καύλα αυτό είναι αλήθεια.
Γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές στο μαγαζί αλλά νομίζω χρειάζεται μία ανανέωση στο ρόστερ. Η απώλεια Κρίστι και Βανέσας που ήταν ένα από τα γερά χαρτιά αλλά και το ότι σταμάτησαν οι παλιές Νάντια και Αρτεμις είναι στα μειον του μαγαζιού.
Όποια κι αν επιλέξεις, να ενημερώσεις για την εμπειρία σου.
Όπως τα λες είναι αδερφέ.Παιδια το νου σας δεν έχει ιδέα από μασάζ πατάει με τους αγκώνες και είναι επικίνδυνη.Υποτιθεται λέει ότι είναι στον ΠΑΟΚ και κάνει μασάζ στους παίκτες.Ειναι επικίνδυνη να ξέρετε.Και για το δεύτερο το μέρος το έχω ξαναπεί βαράει μαλάκια και νομίζεις ότι θα σπάσει η πουτσα σου στην κυριολεξία.Την Ίριδα αν δεν την σταματήσεις κάνει πολύ δυνατό μασάζ. Λέει ότι δήθεν "ξέρει". Μια φορά την άφησα και με σακάτεψε. Ποτέ ξανά.
Στο δεύτερο μέρος επίσης για τα γούστα μου είναι άγαρμπη. Αδέξιο παίξιμο.. ακουμπάει το κεφαλάκι.. και το κάνει υπερβολικά δυνατά.
για μενα λαθος που φερανε καινουργιες κοπελες!!Πολλά νέα ονόματα στο luxury. Και κανένα από τις παλιές, πλην Λίνας που ήταν σχετικά νέα και αυτή. Θα πάμε και δεν θα μας ξέρει καμία και άντε να βγάλεις συνεννόηση. Αρκεί να αξίζουν οι κοπέλες
Αν δεν έφερναν, θα έκλεινανγια μενα λαθος που φερανε καινουργιες κοπελες!!
ολες οι παλιες εφυγαν
Έχεις άποψη για τις νέες;για μενα λαθος που φερανε καινουργιες κοπελες!!
ολες οι παλιες εφυγαν
Άντε με το καλό να μας έρθεις.Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά!
Κοντά σας σύντομα,από την τρίτη !με την καλύτερη διάθεση κ πολύ οργάνωση (κρεβάτι μασάζ κ όλες τις ανέσεις)![]()
Όπως τα λες είναι αδερφέ.Παιδια το νου σας δεν έχει ιδέα από μασάζ πατάει με τους αγκώνες και είναι επικίνδυνη.Υποτιθεται λέει ότι είναι στον ΠΑΟΚ και κάνει μασάζ στους παίκτες.Ειναι επικίνδυνη να ξέρετε.Και για το δεύτερο το μέρος το έχω ξαναπεί βαράει μαλάκια και νομίζεις ότι θα σπάσει η πουτσα σου στην κυριολεξία.
Και σε μενα το εχει πει το σουργελο. Και τυχαίνει να ξερω τον φυσιοθεραπευτή του παοκ και γελασα. Εκτος απο μυθομανης ειναι και θρασύς γιατι σε περναει για χαζο οταν σου λεει κατι τετοιο. Τωρα σχετικα με το ποιον της ειναι οπως οι περισσότερες που παρεχουν τετοιες υπηρεσιες. Γιωτομπαλα δηλαδη. Το θεμα μας ειναι να ειναι καλες στις υπηρεσιες και να μας αρεσουν εμφανισιακα. Λυπάμαι για τους συναγωνιστές που ειναι αγαπουληδες και παιρνουν προσωπικά αν πεις κατι αρνητικο. Εχει φαει μαυρο οταν ζητησε 30 για να τη γλύψω χαχαχαΑυτό με τον ΠΑΟΚ το έχει πει και σε εμένα. Άρα είναι και μυθομανής
Για να μην την αδικούμε όμως, ναι έχει ωραίο σωματάκι. Και η φάτσα της, ενώ δεν την λες όμορφη, έχει κάτι το καβλωτικό του κοριτσιού της διπλανής πόρτας που μου αρέσει. Δεν έχει αντιπαθητικό υφάκι και ξινίλα ψευτοντίβας και είναι πρόσχαρη και χαμογελαστή, έστω και προσποιητά...
Φαντάζομαι αν της ζητήσεις να μην σου κάνει τόσο σκληρό μασάζ θα είναι καλύτερη. Αν ήταν λίγο πιο δεξιοτέχνης στο 2ο μέρος θα την προτιμούσα που και που.
Εγώ άμα το λεγε αυτό, θα την έλεγα θα με δώσεις +30 γ να σε γλυψω κ άλλα +20 για να σε βάλω δάχτυλο!Και σε μενα το εχει πει το σουργελο. Και τυχαίνει να ξερω τον φυσιοθεραπευτή του παοκ και γελασα. Εκτος απο μυθομανης ειναι και θρασύς γιατι σε περναει για χαζο οταν σου λεει κατι τετοιο. Τωρα σχετικα με το ποιον της ειναι οπως οι περισσότερες που παρεχουν τετοιες υπηρεσιες. Γιωτομπαλα δηλαδη. Το θεμα μας ειναι να ειναι καλες στις υπηρεσιες και να μας αρεσουν εμφανισιακα. Λυπάμαι για τους συναγωνιστές που ειναι αγαπουληδες και παιρνουν προσωπικά αν πεις κατι αρνητικο. Εχει φαει μαυρο οταν ζητησε 30 για να τη γλύψω χαχαχα
Θελω να κλεισω ραντεβουΚαλή χρονιά κ χρόνια πολλά!
Κοντά σας σύντομα,από την τρίτη !με την καλύτερη διάθεση κ πολύ οργάνωση (κρεβάτι μασάζ κ όλες τις ανέσεις)![]()
Καλημέρα η Ολίβια απλά προσπαθεί είναι γ μια φορά κ τέλοςΚαλημέρα κ καλη χρονια σε όλους.
Πέρασμα από κρυσταλ χθες.
Παρούσες:νεφέλη,ίριδα,Αντριάνα,τοκυο κ Ολίβια.
Περασα με Ολίβια μιας κ δεν είχα περάσει ποτε μαζί της!
Όμορφο κοριτσάκι με busty αναλογίες!
Πρώτο μέρος το παλεύει χωρίς ομως να είναι κάτι το ιδιαίτερο!
Δεύτερο μέρος κανει τα παντα να σε ευχαριστήσει αλλά μέχρι εκεί.
Συνοπτικά είναι καλη για μια φορά εγω δεν θα την ξανά επέλεγα γιατί δεν είναι τόσο διαδραστική όσο η νεφέλη κ η κριστυ!