anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα επισης σταματησε και αλλη κοπελα απο το luxury. Απο τις νεες κοπελες ποια αξηζει;
Για τις καινούργιες δεν ξέρω....αλλά γιατί δεν λες κατευθείαν σταμάτησε η ταδεΚαλησπερα επισης σταματησε και αλλη κοπελα απο το luxury. Απο τις νεες κοπελες ποια αξηζει;
Ειπωθηκε για Στεφανια παλιότερα και για Λίζα τώρα.Για τις καινούργιες δεν ξέρω....αλλά γιατί δεν λες κατευθείαν σταμάτησε η ταδε
Για την στεφανια έχει 6 μήνες φίλε μουΕιπωθηκε για Στεφανια παλιότερα και για Λίζα τώρα.
Και; Αυτές έφυγαν. Έφυγε και άλλη; Δεν σε πιάνω σόρρυΓια την στεφανια έχει 6 μήνες φίλε μου
Παρέχει κάτι παραπάνω ή μόνο μασάζ?Κωλοχαρακτηρας φουλ τελικα
Οχι ρε μονο μασαζ το οποίο το κανει κατω στο πάτωμα μεσα στην σκόνη δεν σου δεινει να κανεις μπανιο και Οταν τελιωσεις φευγει λες κ επεσε βόμβα και σε αφηνει μονο …. Η κοπελα οντως γουστάρει τις γυναίκες ειδα αγγελια που ειχε βάλει παλιότερα μακρια παίδες Καμμένο χαρτι η κυρίαΠαρέχει κάτι παραπάνω ή μόνο μασάζ?
Γιατι σου ειπε κανεις οτι ολοι αυτοι που εχουν ραντεβουΣταματησε και η αντζελινα απο luxury οπως με ενημερωσαν τι γινεται ρε παιδια. Τηλεφωνο στο κρυσταλ νεφελη πρωτο διαθεσινο ραντεβου 6 ωρες μετα, ιριδα 3 ωρες μετα τι γινεται ρε παιδια τοσος κοσμος παει και ενημερωση 0. Στο massagio σημερα κεισι, αννυ και ευα για οποιον θελει εγω εκλεισα με τοκυο που τουλαχιστον ξερω πως θα περασω χωρις εκλπληξεις
Μου φαινεται πολυ παραξενο οτι παντα καποιες κοπελες ειναι κλεισμενες πολλες ωρες αλλα δεν υπαρχει καμια κριτικη εδω. Και πολλα ατομα οταν εγραψα για λιζα οτι σταματησε μου εστειλαν οτι την επαιρναν και αυτοι αλλα δεν ειχαν γραψει καμια ενημερωση εδω για το πως ειναι. Μπορει να μην εχω γραψει παρα πολλα μεχρι τωρα αλλα απο σεβασμα σε αυτους που γραφουν και με βοηθησαν γραφω παντα μετα απο επισκεψη μουΓιατι σου ειπε κανεις οτι ολοι αυτοι που εχουν ραντεβου
ειναι μελη του μπου?
Τα μελη του μπου σε σχεση με το γενικο συνολο των πελατων ειναι 1 προς 100.Μου φαινεται πολυ παραξενο οτι παντα καποιες κοπελες ειναι κλεισμενες πολλες ωρες αλλα δεν υπαρχει καμια κριτικη εδω. Και πολλα ατομα οταν εγραψα για λιζα οτι σταματησε μου εστειλαν οτι την επαιρναν και αυτοι αλλα δεν ειχαν γραψει καμια ενημερωση εδω για το πως ειναι. Μπορει να μην εχω γραψει παρα πολλα μεχρι τωρα αλλα απο σεβασμα σε αυτους που γραφουν και με βοηθησαν γραφω παντα μετα απο επισκεψη μου
ΑννυΑυτή με το γκρι ξέρουμε ποια είναι ?
Πού πάνε χωρίς μπου ξεβράκωτοι σταγγούρια;;;Τα μελη του μπου σε σχεση με το γενικο συνολο των πελατων ειναι 1 προς 100.
Αυτο ισως σου λυσει την απορια γιατι δεν γραφτηκε τιποτα.
Έβαλε κιλά; Αποκλείεται
Με τις κριτικές μπορείς και να μπερδευτείς περισσότερο.....Σας έχει τύχει να θέλετε να αγοράσετε κάτι από το διαδίκτυο να διαβάσετε τις κριτικές και να αλλάξετε γνώμη.....? Εμένα πολλές φορές.....Κανένας και τίποτα δεν έχει μόνο καλές ή κακές κριτικές....Πού πάνε χωρίς μπου ξεβράκωτοι σταγγούρια;;;
Τό παίζουν παρθένες ή δεν ζήτησες κατι παραπάνω?Πέρασμα πριν μια εβδομαδα spa relax Εγνατία 112 παρουσίες 2 κοπέλες μαρίνα κ ελισαβετ επιλέχτηκε η ελισαβετ καλο μασαζ χωρις εκτόνωση 50 λεπτα 30€