Θα κάνω την εισαγωγή μου με το εξής….
Τους Άγγλους θα τους ακούτε μετά το but.….
Στεφανία λοιπόν.
Ένα χαμογελαστό φρέσκο τυπάκι με ωραίο πρόγραμμα εξαιρετικό μασάζ πολύ δυνατή εκτόνωση και ανθεκτική στο σεξ. Κάτι μη και κάτι όχι είναι απολύτως αποδεκτά στο βαθμό του πρώτου ραντεβού. Οκ ως εδώ. Θα έλεγα ότι μέσα από την εμπειρία προκύπτει άνετα η ανάγκη ή καλύτερα η επιθυμία μιας δεύτερης δοκιμής.
Αλλά………
Έρχεσαι στη πόλη μου κυρία μου να κάνεις πλούσια Χριστούγεννα….
Μη κρυβόμαστε , αυτά τα λεφτά τα βλέπεις στην Αθήνα το μήνα και αν.….
Φέρε γαμώ τη τσιπιά σου δύο ρολά μασαζόχαρτο να απλώσεις
Φέρε μια βαλίτσα πετσέτες….
Αγόρασε παντόφλες μιας χρήσης….
Και το κυριότερο…..!
Δώσε ένα φράγκο και κλείσε κάτι αξιοπρεπές.
Μας είπες θα πας Περαία. Οκ το καταλάβαμε ότι η επιλογή έγινε λόγω τιμής.Η Περαία αυτή τη περίοδο έχει τα πιο φθηνά καταλύματα. Τελικά επέλεξες την τελείως άλλη πλευρά που επίσης παρέχει Airbnb τρώγλες με 25€.
Μπάνιο ήταν αυτό κουκλίτσα μου?
Άσε που αν σουρουπώσει εκεί είναι σαν να σουλατσάρεις στη κεντρική πλατεία της Τεχεράνης με μπλουζάκι Tommy Hilfiger flag…..!
Εν κατακλείδι…..
Σεβασμός στο Πύργο το Λευκό καριολάκι…….
Να μας ξανά έρθεις ευχαρίστως αλλά με σεβασμό.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας γτ η αδικία κ οι ασάφειες δεν είναι σωστά..
ήρθα πρώτη φορά στην πόλη σας οπότε δεν είχα ιδέα που να μείνω κτλ γι'αυτό κ σας ρώτησα εξάλλου.
Την Περαία αρχικά, τυχαία την βρήκα καθώς είχε θέα θάλασσα κ είμαι ρομαντική ψυχή τι ν κάνω..
Θέλατε κοντά στο κέντρο..ωραια λοιπόν σεβαστό..Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για το Airbnb με κυριότερο ν υπάρχει πάρκινγκ για ν μην γκρινιαζετε..κ η χρέωση του δεν ήταν σε καμία περίπτωση 25€,,μπες στο Airbnb k δες μην λες υπερβολές.
Ταξιδεψα αεροπορικώς οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν είχα περιθώριο για πολύ όγκο η βάρος..
παρόλαυτα έφερα μαζί μου πετσέτες καινούργιες κ διάλεξα ν υπάρχει πλυντήριο στο διαμέρισμα ώστε ν υπάρχει η δυνατότητα πλύσης.
Χαρτί του μασάζ έφερα επίσης.
Το μπάνιο αν είναι μικρό η στενό τι ν κάνουμε έτσι είναι συνήθως στα περισσότερα Airbnb (εξάλλου δεν το γνωρίζα γτ δεν φαινόταν στις φωτογραφίες το μπάνιο ακριβώς)κ η ιδέα ν έκλεινα ξενοδοχείο απορρίπτεται λόγω ελέγχου κ μη.διακριτικοτητας..
Για 10 βράδια ήμουν όσο πιο οργανωμένη μπορούσα πραγματικά.
Οι χρεώσεις μου διάλεξα ν είναι ακριβώς ίδιες με την Αθήνα, ούτε € παραπάνω αύξηση λόγω εκτός έδρας..
Η περιοχή ήταν διακριτική κ με άνεση πάρκινγκ τώρα μην ανησυχείς για το αν θα περπατήσω βράδυ εκεί δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Λίγη κατανόηση παρακαλώ.
Αν έρθεις στον μόνιμο χώρο μου στην Αθήνα μπορείς ν με αξιολογήσεις ξανα.