Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Δηλαδή το πρώτο 20ρικο ήταν για να τριφτει πάνω σου και το δεύτερο για να στον παίξει?δεν παίζει πλέον φραπές με σύνολο 50?Τι μαλακίες είναι αυτές?Δηλαδή αν πάω Νεφέλη για πολλοστή φορά θα μου ζητήσει σύνολο 70 για να μου τον παίξει?δεν ξαναπαταω Κρυσταλ
Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;
Έτσι είναι λεβέντη μου. Όπως λέει και η παροιμία "Όταν χορτάσει η ψείρα βγαίνει στο γιακά"

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
Η Τζούλια αν μας παρακολουθεί εδώ ας αλλάξει το μενού υπηρεσιών .ας βάλει πίπα στα 70 να χαρούμε κ εμείς κ να δουλέψει κ αυτή. αν αρχίσουν με τέτοια κολπακια να παίρνουν 20ρικα θα χαλάσουν το μαγαζί .

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
Ps η Νάντια από κρυσταλ ξέρει κανείς αν δουλεύει άλλου?

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Και επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.171
Πόντοι
37.562
Και επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "
Για αναλυσε την τελευταια προταση σου...

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Η Τζούλια αν μας παρακολουθεί εδώ ας αλλάξει το μενού υπηρεσιών .ας βάλει πίπα στα 70 να χαρούμε κ εμείς κ να δουλέψει κ αυτή. αν αρχίσουν με τέτοια κολπακια να παίρνουν 20ρικα θα χαλάσουν το μαγαζί .
Ωραίος χώρος, μπορεί απ τους καλύτερους στην πόλη, καθαρός για μένα. Αρκεί να επιλέξεις σωστά ταίρι. Όσες φορές ρώτησα για τη Νάντια πήρα τη γνωστή απαντηση "είναι σε άδεια". Μάλλον θα σταμάτησε το έργο. Όπως είπα θα συνεχίσω να πηγαίνω, αν και πολλές συμπεριφορές δε μου αρέσουν, για κάτι συγκεκριμένο. Παμε και για άλλα μαγαζιά όμως. Σύντομα θα παραθεσω εμπειρία. Λέω να δοκιμάσω στο ακουα και όπως είπα πιο πάνω ραντεβού με Ξένια.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
"
Άσε φίλε κ εγώ που ήμουν πριν κάνα δέκα ήμερο εκεί. Είχα ένα πιτσιρίκι στο ξενοδοχείο για τέσσερις ώρες με δύο κατασταρικα .εδώ χαιρι δεν έχει.αρπαχτικα έγιναν

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
70 Γ ένα φραπέ... και έχει κόσμο που τα δίνει έτσι απλόχερα.. τις κακομαθενετε δυστυχώς...
Δυστυχώς μάγκες κακομαθαν τα κορίτσια και ζητάνε για το τίποτα.. πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε να συνέλθουν λίγο...

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Χθες ήταν μια πετιπ στο κρυσταλ ονομα Κασσάνδρα....αλλά ήταν σε πρόγραμμα.... ευελπιστώ να αξίζει....θα μάθουμε σήμερα......
Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό?

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
574
Πόντοι
81
Εντάξει εμπεδώσαμε ότι η Αθήνα είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς εδώ πάνω. Μέχρι και η Τοκυο στην Αθήνα έδινε λοκώ αβέρτα και εδώ θα στον παίξει για 70€ Το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά. Το πρόβλημα είναι ότι παρακαλάμε γι αυτές τις υπηρεσίες.
Οποτε έρχονται αθηναϊκά κοριτσάκια για αρπαχτή φροντίζω να τις τιμάω γιατί θεωρώ ότι αν όλες τους το κάνουν συνήθεια να έρχονται τα πράγματα στην φτωχομάνα θα αναβαθμιστούν.
Ξέρω ότι θα με μαλωσετε γιατί δεν κάνω κριτικές. Ε λίγο ο περιορισμένος χρόνος, λιγο η τοξικότητα από μερικούς εδώ μέσα με κάνει να κομπιάζω.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπερα σε όλους. Να μην σχολιάσω τα του Κρίσταλ. Κριμα να έχουν τέτοιο χώρο και να βγάζουν μόνοι τα μάτια τους. Εκτός αν το γουστάρουν έτσι. Αυτές στο τέλος θα μας ζητάνε να τους πληρώσουμε και την βενζίνη που βάζουν.

Να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς φίλος με την Λύδια από Luxury

Ευχαριστώ

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!
Πόσα πλήρωσες στο συνολο; 150 ευρώ; ή απλά φραπες και ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα;

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό?
Θα με ενδιέφερε και εμένα. Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει μια αναφορά. Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom