Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Αφού έχει κοσμακι πού πάει Κ τα σκάει καλά κάνουν.70 Γ ένα φραπέ... και έχει κόσμο που τα δίνει έτσι απλόχερα.. τις κακομαθενετε δυστυχώς...
Αφού έχει κοσμακι πού πάει Κ τα σκάει καλά κάνουν.70 Γ ένα φραπέ... και έχει κόσμο που τα δίνει έτσι απλόχερα.. τις κακομαθενετε δυστυχώς...
Αφού έχει κοσμακι πού πάει Κ τα σκάει καλά κάνουν.
Πληθωρισμός .... ..Δυστυχώς πήραν αέρα τα μυαλά τους… μόνο ζητάνε… κ 100 μπορεί ν φτάσει αναλογία που θα πέσεις..
Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;Δηλαδή το πρώτο 20ρικο ήταν για να τριφτει πάνω σου και το δεύτερο για να στον παίξει?δεν παίζει πλέον φραπές με σύνολο 50?Τι μαλακίες είναι αυτές?Δηλαδή αν πάω Νεφέλη για πολλοστή φορά θα μου ζητήσει σύνολο 70 για να μου τον παίξει?δεν ξαναπαταω Κρυσταλ
Έτσι είναι λεβέντη μου. Όπως λέει και η παροιμία "Όταν χορτάσει η ψείρα βγαίνει στο γιακά"Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;
Για αναλυσε την τελευταια προταση σου...Και επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "
Ωραίος χώρος, μπορεί απ τους καλύτερους στην πόλη, καθαρός για μένα. Αρκεί να επιλέξεις σωστά ταίρι. Όσες φορές ρώτησα για τη Νάντια πήρα τη γνωστή απαντηση "είναι σε άδεια". Μάλλον θα σταμάτησε το έργο. Όπως είπα θα συνεχίσω να πηγαίνω, αν και πολλές συμπεριφορές δε μου αρέσουν, για κάτι συγκεκριμένο. Παμε και για άλλα μαγαζιά όμως. Σύντομα θα παραθεσω εμπειρία. Λέω να δοκιμάσω στο ακουα και όπως είπα πιο πάνω ραντεβού με Ξένια.Η Τζούλια αν μας παρακολουθεί εδώ ας αλλάξει το μενού υπηρεσιών .ας βάλει πίπα στα 70 να χαρούμε κ εμείς κ να δουλέψει κ αυτή. αν αρχίσουν με τέτοια κολπακια να παίρνουν 20ρικα θα χαλάσουν το μαγαζί .
Ποιά ΦΑΚΙΡΗ μου; πες και θα γίνει αμέσως.Για αναλυσε την τελευταια προταση σου...
οκ διαβασαΠοιά ΦΑΚΙΡΗ μου; πες και θα γίνει αμέσως.
Άσε φίλε κ εγώ που ήμουν πριν κάνα δέκα ήμερο εκεί. Είχα ένα πιτσιρίκι στο ξενοδοχείο για τέσσερις ώρες με δύο κατασταρικα .εδώ χαιρι δεν έχει.αρπαχτικα έγινανΚαι επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "
Δυστυχώς μάγκες κακομαθαν τα κορίτσια και ζητάνε για το τίποτα.. πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε να συνέλθουν λίγο...70 Γ ένα φραπέ... και έχει κόσμο που τα δίνει έτσι απλόχερα.. τις κακομαθενετε δυστυχώς...
Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!Χθες ήταν μια πετιπ στο κρυσταλ ονομα Κασσάνδρα....αλλά ήταν σε πρόγραμμα.... ευελπιστώ να αξίζει....θα μάθουμε σήμερα......
Πόσα πλήρωσες στο συνολο; 150 ευρώ; ή απλά φραπες και ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα;Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!
Θα με ενδιέφερε και εμένα. Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει μια αναφορά. Ευχαριστώ.Καλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό?
![]()
Μασάζ Πέους Καλύτερο και από στοματικό από κοπέλα BBW
Μασάζ πέους με τα χέρια. Στον χώρο μου μόνο. 30 λεπτά-15ευρω 45 λεπτά-20ευρω και 1 ώρα 25ευρω. Στην Ελλάδα δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού. Το ήξερες? Ένα μασάζ πέους ωφελεί έναν άνδρα πέρα από τη σεξουαλική ευχαρίστηση και διέγερση. Έχει διάφορα ιατρικά εγκεκριμένα οφέλη που είναι εξαιρετικά για...kanesex.com