Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Παρ όλο που κάποιος με θεώρησε ύποπτο λόγω Βανέσα από κρυσταλ είμαι πάλι εδώ για να μοιραστώ εμπειρίες από κοντινά ραντεβού σε λουξουρι και κρυσταλ. Συχνός παίκτης στο άθλημα όπως σας έχω πει μαρεσει αυτού του είδους "χαλάρωση" και φροντίζω να πηγαίνω και 2 φορές την εβδομάδα.
Επίσκεψη στο λουξουρι παρούσες Λούνα Άντζι Στεφανια και κάποια ακόμα που δε συγκράτησα όνομα. Πέρασμα με αντζι, στην αρχή δεν την αναγνώρισα αλλα στην πορεία μου είπε ότι δουλευε στο κρυσταλ ως (Αντζελινα). Καλό μασάζ θα έλεγα, δευτερο μέρος χλιαρό. Η τύπισσα με φυσουσε κυριολεκτικά στο προσωπο, ντεκαυλε για τα γούστα μου. Δε έβγαλε ρούχα δεν ασχοληθηκε. Με άφησε να πιάσω όσο μπορουσα πάνω απ τα ρούχα. Δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας μας μόλις η κυρία κατάλαβε ότι είμαι θαμώνας του κρυσταλ δε σταμάτησε να κακολογει και να επιτίθεται σε κορίτσια και διεύθυνση παροτρύνοντας με έμμεσα να μη ξαναπάω. Μαύρο από μένα στη λαδοκορη. Μέτρια πράγματα και αγένεια προς τον ανταγωνισμό. Κρίμα.. Επόμενη επιδρομή για Λούνα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Πέρασμα από κρυσταλ. Απούσα η Βανέσα μου είπαν πως είναι σε άδεια κ δε ξέρουν πότε θα γυρίσει. Η κορασίδα στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω ότι το Βανεσακι δε θα ξαναγυρίσει. Ελπίζω να μην είναι έτσι. Όποιος μάθει νεότερα ας με ενημερώσει παρακαλώ. Πέρασμα λοιπόν με ίριδα και Ολίβια σε διπλό πρόγραμμα διότι η άλλη διαθέσιμη ήταν η Ανδριάνα και αποφάσισα να δοκιμάσω το δίδυμο, αφού η ίριδα μου είχε ξαναπροτεινει διπλό με Ολίβια κ είπα να δω τι ψάρια πιάνουν μαζί. Καλό μασάζ δεν έχω παράπονο αν και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, πιστεύοντας πως δεν τις παρακολουθώ, η μια έπαιζε με το κινητό της με το ένα χέρι και με το άλλο μου έκανε μασαζακι και η άλλη γελούσε συνεχώς πράγμα που με εκνεύρισε αφάνταστα όπως και την περασμένη φορά που πέρασα με την ίριδα. Στο 2ο μέρος τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Και οι δύο έχουν βυζαρες το ομολογώ και πάνω που πήγαινε για ισπανικό η φάση, μου λένε +30 στην κάθε μια για το ισπανικό και για να παίξουν μεταξύ τους. Ξενέρωσα απίστευτα. Ρε παίδες, βλέπω πολλά καλά σχόλια για τις συγκεκριμένες κορασίδες και απορώ, δίνετε τα παραπάνω χρήματα και περνάτε ζάχαρη ή εγώ είμαι ο προβληματικός και μου ζητάνε συνεχώς; Περιμένω νέα σας για το βανεσακι. Στο κρυσταλ σειρά έχει η κριστη και θα θελα πολύ ένα διπλό με κριστη Βανέσα.. Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο, ελπίζω να διαφωτισα με τις περιγραφές μου.
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου αδέρφια. Εις το επανειδειν!