giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Αλάνια για τη Κατερίνα στην Αρετσού ξέρουμε άμα ανανέωσε το πρόγραμμα της?
Που έχει πάει τώρα?Ενημέρωση για Dames, μια 35 και μια 25 μου είπαν. Τελικά ήρθε απ'ευθειας η μικρή, μάλλον Τσεχα. Ωραίο πρόσωπο, 1.85 νορμάλ κιλά, αγαλματενιος κωλος και μικρό βυζι. Αμετοχη σχετικά στο full αλλά χωρίς να βιάζεται. Πέρασα καλά γιατί τέτοιο επίπεδο εμφάνισης έχω να το δω 5 χρόνια. Επίσης είχε κ κλιματιστικό, στα 60 ευρό καρντασια. Το κουδούνι χτυπούσε κάθε 15λεπτα. Αντε καλά γαμησια
Η Τζούλια είναι η πρώην Εβελίνακ η τζουλια? μονο επι των τηλεφωνων??
Το αρνείται εδώ και χρόνια…Αλάνια για τη Κατερίνα στην Αρετσού ξέρουμε άμα ανανέωσε το πρόγραμμα της?
Φιλε η Μαριάνα ποια είναι;Καλησπέρα πέρασμα από Μαριάννα τιμήθηκε η Αθήνα 22 χρόνων λεπτή με μικρό βυζί πρόσωπο με άγρια χαρακτηριστικα στα του αγώνα αν και φιλότιμη με καλή πίπα φαίνεται ότι δεν έχει εμπειρία διότι είναι νέα στο χώρο. Προσπαθεί αλλά δεν νομίζω να την προτιμήσω δεύτερη φορά. Το υπόλοιπο ρόστερ ήταν Χαρά, Γιάννα, Ειρήνη και Ζωή. Για την Ζωή που αναφέρθηκαν καλά λόγια μου φανηκε κάπως υπέρβαρη για αυτό δεν την επέλεξα.
Είναι στη Β. Όλγας broΠου έχει πάει τώρα?
Το είχα αφήσει στην Εγνατία
Είναι Φούλ προγκραμ εκεί η απλά αλοιφή ;Νέος χώρος για Εβίτα. Κοντά στη Βούλγαρη. Με παλιό ρόστερ όμως. Μακάρι να έπαιζε μια ανανέωση και εκεί.
Η Μαριάννα είναι πριβε οπότε πάνε παρακάτω dames κ body freeΚαλημέρα παιδιά μπορεί κάποιος να ενημωσει και σε εμένα νέο μέλος.. για την Μαριάννα??? Ευχαριστώ..
Dames κ body freeΠαλικάρια δεν έχω ιδέα από μασατζιδικα. Είμαι μόνο του μπουρδέλου και του στούντιο. Λοιπόν, επειδή είμαι πολύ πιασμένος όμως χρειάζομαι ένα καλό μασάζ. Επειδή όμως έτσι και με ακουμπήσει γυναίκα θα μου γίνει σαν σημαία πρέπει το μασάζ να περιέχει και γαμήσι 100%. Δεν θέλω να πάω πουθενά και να μου τον παίξουν μόνο. Τι μου προτείνετε..
Η Ρενα, από όσο ξέρω, σταμάτησε γενικά από τον χώρο.Έχουμε τίποτε νεότερο από aqua spa? Εμφανίστηκε η Ρένα μήπως???
Ενταξει ευχαριστω.Η Μαριάννα είναι πριβε οπότε πάνε παρακάτω dames κ body free
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dames κ body free
Τι βλέπουν και διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου… πέφτω από τα συννεφααααΩστε ετσι η κυρια Εβελινα.αφεντικο στο crystal και massagio.αν διαβαζει χαιρετισματα απο τον xxl καθηγητη που στο dames την εκανε να την ακουει η μιση θεσσαλονικη.
Εισαι η εβελινα?Τι βλέπουν και διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου… πέφτω από τα συννεφαααα
Μάλλον ο συναγωνιστής εννοεί πως η εξωτερική εμφάνιση του βοηθά ώστε η λαδοκορη να μην κάνει συνέδρια με το ζόρι κοιτώντας να τον ξεπεταξειΡε παίχτες πάτε καλά?
Λέει ο άλλος είμαι 40, εμφανίσιμος κτλ...
Και τι μας νοιάζει ρε αδερφέ?