Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Καλησπέρα αφού πέρασα από body free και δεν είχε κάτι στα γούστα μου, επίσκεψη στο Cristal ρισκαδορικα με μια καινούρια κοπέλα Βανέσα η οποία είναι όπως το περιγράφω καινούρια οπότε έχει τις προδιαγραφές αλλά πρέπει να γράψει κάποια χιλιόμετρα για να φτάσει σε επίπεδο τις υπόλοιπες. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά μπορούσε σίγουρα να ήταν και καλύτερα.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα αφού πέρασα από body free και δεν είχε κάτι στα γούστα μου, επίσκεψη στο Cristal ρισκαδορικα με μια καινούρια κοπέλα Βανέσα η οποία είναι όπως το περιγράφω καινούρια οπότε έχει τις προδιαγραφές αλλά πρέπει να γράψει κάποια χιλιόμετρα για να φτάσει σε επίπεδο τις υπόλοιπες. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά μπορούσε σίγουρα να ήταν και καλύτερα.
Στο body τι είχε

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Μια μελαχρινή σκηλε μούτρα ότι πρέπει αλλά από σώμα δεν μου άρεσε και μια ξανθιά με τσιγάρο και κινητό και κοιλίτσα, για εμένα πολύ αδιάφορη φίλε,
άλλες μέρες μπορεί να έχει και καλύτερες από ότι μου είπε.

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Φίλε μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω για Βανέσα?
Ηλικία σώμα?

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
184
Πόντοι
1
Καλησπέρα πέρασμα από Μαριάννα τιμήθηκε η Αθήνα 22 χρόνων λεπτή με μικρό βυζί πρόσωπο με άγρια χαρακτηριστικα στα του αγώνα αν και φιλότιμη με καλή πίπα φαίνεται ότι δεν έχει εμπειρία διότι είναι νέα στο χώρο. Προσπαθεί αλλά δεν νομίζω να την προτιμήσω δεύτερη φορά. Το υπόλοιπο ρόστερ ήταν Χαρά, Γιάννα, Ειρήνη και Ζωή. Για την Ζωή που αναφέρθηκαν καλά λόγια μου φανηκε κάπως υπέρβαρη για αυτό δεν την επέλεξα.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Επισκεψη σημερα κρυσταλ με την κριστυ. Για μενα τωρα η κοπελα ξεπερασε νεφελη τι να πω ρε παιδια μονο που δεν την γαμησα μεσα στο δωματιο. Ηταν και μια βανεσα που ειναι καινουρια μου ειπαν ψικοκαλη φανηκε αλλα λιγο ατσουμπαλη πανω στα τακουνια

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Επισκεψη σημερα κρυσταλ με την κριστυ. Για μενα τωρα η κοπελα ξεπερασε νεφελη τι να πω ρε παιδια μονο που δεν την γαμησα μεσα στο δωματιο. Ηταν και μια βανεσα που ειναι καινουρια μου ειπαν ψικοκαλη φανηκε αλλα λιγο ατσουμπαλη πανω στα τακουνια
καλημερα η κριστυ ειναι απεχτη το κανει σαν να ειναι αληθινο σαν να εισαι με το κοριτσι σου αλωστε ειναι και τοσο ομορφη απλα βαζει ''ορια'' με το ποσο και οσο μπορειs να ελπιζειs ......

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Τελικά ρε παίδες η Εύα στη Ποσειδωνος κάνει sex? Για να κλείσω ραντεβού? Είναι free η private?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Το τηλέφωνο της ισχύει που βλέπω στο internet? Το σηκώνει η ίδια, η έχει υπαλλήλους? Τη ρωταω για sex η θα με διάολο στείλει επειδη δε με ξέρει?

milfakias47

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια γι αυτο το Krystal ειστε σιγουροι οτι παιζει κατι? Μπηκα φεισμπουκ και βλεπω οτι μαλλον ειναι κεντρο αισθητικης........

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Ρε φιλε τόσες μέρες γράφουμε. Τιμές υπηρεσίες τρόπο επικοινωνίας τα πάντα.
Ριξε μια γαμημένη ματιά λίγο πίσω. Αμάν πια με όλους εσάς που βαριέστε τόσο πολύ.

milfakias47

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
1
Πόντοι
0
Ρε φιλε τόσες μέρες γράφουμε. Τιμές υπηρεσίες τρόπο επικοινωνίας τα πάντα.
Ριξε μια γαμημένη ματιά λίγο πίσω. Αμάν πια με όλους εσάς που βαριέστε τόσο πολύ.
Απλα μπηκα φεισμπουκ και βλεπω να το ακολουθουν κατι γνωστες μου που ξερω οτι τρεχουν συνεχεια στα κεντρα αισθητικης......στελνω και ενα μηνυμα και ρωταω ποις κοπελες δουλευουν αυτο το διαστημα και μου απανταει <<Σε λάθος χώρο απευθύνεστε>>..........https://www.facebook.com/Crystalspa.gr/...........

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
Απλα μπηκα φεισμπουκ και βλεπω να το ακολουθουν κατι γνωστες μου που ξερω οτι τρεχουν συνεχεια στα κεντρα αισθητικης......στελνω και ενα μηνυμα και ρωταω ποις κοπελες δουλευουν αυτο το διαστημα και μου απανταει <<Σε λάθος χώρο απευθύνεστε>>..........https://www.facebook.com/Crystalspa.gr/...........

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
74
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές

Επίσκεψη μέσα στο μήνα στο NURU αγίου Δημητρίου.
Δεν γράφω λεπτομέρειες μιας και στο αντίστοιχο νήμα υπάρχουν περιγραφές και δεν άλλαξε τίποτα.
Αυτή τη φορά έφυγα απογοητευμένος και μάλλον δεν θα ξαναπάω.
Ο λόγος είναι ότι η κοπέλα έχει ένα πρόγραμμα που τηρεί αυστηρά και η κάθε επίσκεψη είναι καρμπόν με την προηγούμενη η' με απλά λόγια μαλλον την βαρέθηκα.

Φεύγοντας λοιπόν απογοητευμένος και με τον τσολιά στο παντελόνι να είναι ανήσυχος αν και είχε τελειώσει 2 φορές, ανατρέχω στο φόρουμ για να βρω τα στοιχεία και παίρνω τηλ να δοκιμάσω για πρώτη φορά στο κρύσταλ.
Κλείνω ραντεβού σε μισή ώρα με την Σήλια μιας και θυμόμουν να καλά σχόλια γι αυτήν.
Φτάνοντας στο ίδρυμα παρούσες Σήλια και Νεφελη για να με υποδεχτούν (περιττό να πω πως με το που μπήκα πήγε να μου πέσει το σαγόνι, τα κορίτσια από εμφάνιση τοπ και τα δύο).
Στο δωμάτιο τώρα, η Σήλια καλό σόσιαλ και το καλύτερο μασάζ μέχρι τώρα στις λιγοστές είναι η αλήθεια επισκέψεις μου σε τέτοια ιδρύματα.
Στο δεύτερο μέρος έμεινε με το στρινγκάκι και ζήτησε εξτρα για να το βγάλει τα οποία δεν έδωσα.
Dirty talk, φτυσίματα και δεν άργησε να επέλθει το τέλος.
Πέρασα πολύ καλά και έφυγα με χαμόγελο.
Σειρά έχει η Νεφελη η οποία με χάζεψε με το φόρεμα που φορούσε και η Κρίστυ για την οποία γράφονται διθυραμβικά σχόλια.

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
249
Πόντοι
20
Αν και δεν είμαι πολύ του μασάζ βλέπω ένα ξανθό μουνακι με βυζαρες και τατουάζ στο ινσταγκραμ σε story και φωτογραφίες ότι προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα. Googlarw το τηλέφωνο και δε μ βγάζει τιποτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Κάτι θα ρώτησές κ σε είπε λάθος χώρο
Η γνωστή μαλακία το έχουμε πει 100 φορές στο τηλ δε λένε τίποτε
Μόνο από κοντά αυτά κ φυσικά αν κανείς κ 2/3 επισκέψεις ακόμα καλύτερα
Αν δε ταισεις δε τρως κανείς το υποτυπώδες μασάζ κ αποχωρείς περισσότερο πιασμένος από πριν

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
Κάτι θα ρώτησές κ σε είπε λάθος χώρο
Η γνωστή μαλακία το έχουμε πει 100 φορές στο τηλ δε λένε τίποτε
Μόνο από κοντά αυτά κ φυσικά αν κανείς κ 2/3 επισκέψεις ακόμα καλύτερα
Αν δε ταισεις δε τρως κανείς το υποτυπώδες μασάζ κ αποχωρείς περισσότερο πιασμένος από πριν
Πηρε τηλ στο αλλο crystal της Τουμπας και επειδη θα εχουν παρει πολλοι εκει κατα λάθος, ειχαν ετοιμη απαντηση. Επειδη υπηρχαν 2 crystal, το 1 μαλλον αναγκαστηκε να γινει Krystal

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom