You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα υπάρχει φίλε ακόμα εκεί έτυχε να περάσω.Καλησπέρα σε όλους. Ρωτάω για λογαριασμό φίλου. Πήγε κανένας τελευταία ακουα να κάνει μια ενημέρωση? Μια Δανάη, ξέρει κανείς αν προχωράει?
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα φίλε δυστυχώς μόνο μια φορά την πέτυχα και άλλη μια δεν βόλευε το ωράριο ώστε να την συναντήσω δυστυχώς δεν πρέπει να έχει σταθερό κύκλο εργασιώνΚαλημερα, ξερει κανεις τι παιζει με την τοκυο στο μασσατζιο; Δουλεύει κανονικα εκει ή παει οποτε θυμαται, δεν μπορω να την πετυχω
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Yolo...Καλησπέρα παιδιά, στο body free πρέπει να κλείσεις ραντεβού ή πας έτσι yolo;;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Paoki09andreas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδες καινουργιος στο χορο!!!εχεται καποιο στουντιο να μου πεοτινεται να παω; εχω ακουσει για Βάνα, κρυσταλ και λουξουρ!!! Που να παω;;;; για πιτεεεε αποψης παρακαλώ ωωω... Που θα πςρασω καλά;;; επισησ και για κανα καλο γκομενακι θελω.!??
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
επισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua
Καλό το μασαζ. Δυνατό αλλά μην φανταστείς και επαγγελματικο. Αλλά σίγουρα οχι χάδι. Μη περιμένεις να ξεπιαστείς.@dbaba Μπορείς να πεις για το μασάζ που κάνει η Αλεξία; Το παλεύει καθόλου ή απλά χαϊδεύει;
mikros.provokatoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θέμα υπηρεσιών ή/και συμπεριφοράς; Επειδή μένω σχετικά κοντά το χω στο πρόγραμμα το aquaεπισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Έπρεπε να πάρεις την Ξένια.... Πιο ξυνή πεθαίνειςεπισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Στην Ξένια, μπορεί και να αυτοκτονούσε ο συνάδερφος.Έπρεπε να πάρεις την Ξένια.... Πιο ξυνή πεθαίνεις
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Η Ξενια ειναι σαν την Ριτα,ειναι με τις μέρες τους, απο πολύ καλο ρούφηγμα, ως - αστα να πάνε- σηκώνεσαι και φεύγεις!Στην Ξένια, μπορεί και να αυτοκτονούσε ο συνάδερφος.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Αλεξία ποια είναι; μηπως εννοεις Ελενα;επισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua
kastor300
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Erotic Massage Thessaloniki

Εχεις κανεις ιδεα τι είναι αυτο;
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
καλησπερα.μηπως εχει κανενας αποψη για δαναη απο αντιστρες.θα παω ποιο μετα να την δω .αλλα λεω μηπως την δωκιμασε κανεις.
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.360
- Πόντοι
- 216
Κάποιο λάθος κάνει ο συνάδελφος.Αλεξία ποια είναι; μηπως εννοεις Ελενα;
Δεν υπήρχε κάποια Αλεξία την προηγούμενη εβδομάδα που επισκέφτηκα το ίδρυμα.
Πιθανώς συνάντησε την Ξένια αλλά δεν θυμάται καλά το όνομα...
Παρεπιμτοντως τα άλλα κορίτσια είναι
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
Η μόνη που αξίζει μια δοκιμή νομίζω είναι η Δανάη.
Από την Λίζα είναι πολύ ικανοποιημένος, με την Δανάη έχω περάσει πολύ καλά μια φορά, αλλά μια δεύτερη δεν υπήρχε η ίδια διάθεση.Κάποιο λάθος κάνει ο συνάδελφος.
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
εγω παλι με την μονη που περνουσα καλα ηταν η Ρενα που σταματησε και η Ριτα (Μαργαριτα),που δουλευε παλια κ στην ΜαγγηΚάποιο λάθος κάνει ο συνάδελφος.
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
ναι παιδια, διαβαζα αλεξια πιο πανω και μπερδευτηκα.... η Ξενια ηταν. Απλα οταν πηγα ηταν μονο αυτη εξω, αλλα ακουγα κατι φωνες και σιγουρα υπηρχαν αλλες 2 κοπελες στο μαγαζι . Δεν ηταν σαν το κρυσταλ ομως που ειναι ολες οι κοπελες εξω και πρεπει να διαλεξεις.Κάποιο λάθος κάνει ο συνάδελφος.
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια μονο σε εμενα η Ξενια δεν εκανε ποτε ρουφηγμα (α ρε ευαρα...). παντως εμενα παντα μου αρεσε η Ξενια εχει ξινιλα αλλα ειναι ωραια και με τυπο (περι ορεξεως καβουρμας)Η Ξενια ειναι σαν την Ριτα,ειναι με τις μέρες τους, απο πολύ καλο ρούφηγμα, ως - αστα να πάνε- σηκώνεσαι και φεύγεις!