Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε όλους. Ρωτάω για λογαριασμό φίλου. Πήγε κανένας τελευταία ακουα να κάνει μια ενημέρωση? Μια Δανάη, ξέρει κανείς αν προχωράει?

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλους. Ρωτάω για λογαριασμό φίλου. Πήγε κανένας τελευταία ακουα να κάνει μια ενημέρωση? Μια Δανάη, ξέρει κανείς αν προχωράει?
Καλησπέρα υπάρχει φίλε ακόμα εκεί έτυχε να περάσω.

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Καλημερα, ξερει κανεις τι παιζει με την τοκυο στο μασσατζιο; Δουλεύει κανονικα εκει ή παει οποτε θυμαται, δεν μπορω να την πετυχω
Καλησπέρα φίλε δυστυχώς μόνο μια φορά την πέτυχα και άλλη μια δεν βόλευε το ωράριο ώστε να την συναντήσω δυστυχώς δεν πρέπει να έχει σταθερό κύκλο εργασιών

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
@dbaba Μπορείς να πεις για το μασάζ που κάνει η Αλεξία; Το παλεύει καθόλου ή απλά χαϊδεύει;

Paoki09andreas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Παιδες καινουργιος στο χορο!!!εχεται καποιο στουντιο να μου πεοτινεται να παω; εχω ακουσει για Βάνα, κρυσταλ και λουξουρ!!! Που να παω;;;; για πιτεεεε αποψης παρακαλώ ωωω... Που θα πςρασω καλά;;; επισησ και για κανα καλο γκομενακι θελω.!??

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
επισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
@dbaba Μπορείς να πεις για το μασάζ που κάνει η Αλεξία; Το παλεύει καθόλου ή απλά χαϊδεύει;
Καλό το μασαζ. Δυνατό αλλά μην φανταστείς και επαγγελματικο. Αλλά σίγουρα οχι χάδι. Μη περιμένεις να ξεπιαστείς.

mikros.provokatoras

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη πρωτη φορα σημερα στο aqua περασα με μια αλεξια δεν ειδα καποια αλλη κοπελα. γραφω για να σωσω καποιους. ειναι πιο χρησιμο να πεταξετε 50 ευρω απο το παραθυρο παρα να πατε με αλεξια απο aqua
Θέμα υπηρεσιών ή/και συμπεριφοράς; Επειδή μένω σχετικά κοντά το χω στο πρόγραμμα το aqua

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Έπρεπε να πάρεις την Ξένια.... Πιο ξυνή πεθαίνεις

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Στην Ξένια, μπορεί και να αυτοκτονούσε ο συνάδερφος.
Η Ξενια ειναι σαν την Ριτα,ειναι με τις μέρες τους, απο πολύ καλο ρούφηγμα, ως - αστα να πάνε- σηκώνεσαι και φεύγεις!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Αλεξία ποια είναι; μηπως εννοεις Ελενα;

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.360
Πόντοι
216
Αλεξία ποια είναι; μηπως εννοεις Ελενα;
Κάποιο λάθος κάνει ο συνάδελφος.
Δεν υπήρχε κάποια Αλεξία την προηγούμενη εβδομάδα που επισκέφτηκα το ίδρυμα.
Πιθανώς συνάντησε την Ξένια αλλά δεν θυμάται καλά το όνομα...
Παρεπιμτοντως τα άλλα κορίτσια είναι
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
Η μόνη που αξίζει μια δοκιμή νομίζω είναι η Δανάη.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
Από την Λίζα είναι πολύ ικανοποιημένος, με την Δανάη έχω περάσει πολύ καλά μια φορά, αλλά μια δεύτερη δεν υπήρχε η ίδια διάθεση.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
εγω παλι με την μονη που περνουσα καλα ηταν η Ρενα που σταματησε και η Ριτα (Μαργαριτα),που δουλευε παλια κ στην Μαγγη

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Έλενα
Λίζα
Ρίτα και
Δανάη
ναι παιδια, διαβαζα αλεξια πιο πανω και μπερδευτηκα.... η Ξενια ηταν. Απλα οταν πηγα ηταν μονο αυτη εξω, αλλα ακουγα κατι φωνες και σιγουρα υπηρχαν αλλες 2 κοπελες στο μαγαζι . Δεν ηταν σαν το κρυσταλ ομως που ειναι ολες οι κοπελες εξω και πρεπει να διαλεξεις.

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Η Ξενια ειναι σαν την Ριτα,ειναι με τις μέρες τους, απο πολύ καλο ρούφηγμα, ως - αστα να πάνε- σηκώνεσαι και φεύγεις!
ρε παιδια μονο σε εμενα η Ξενια δεν εκανε ποτε ρουφηγμα (α ρε ευαρα...). παντως εμενα παντα μου αρεσε η Ξενια εχει ξινιλα αλλα ειναι ωραια και με τυπο (περι ορεξεως καβουρμας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom