You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
Αν εννοείς με την Άννα που έχει αγγελία, πήγα εγώ να δοκιμάσω και έφυγα...Δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα. Προσπάθησε να μου πασάρει κάποια από τις άλλες. Καμία σχέση!Αξίζει μία επίσκεψη στο body free;; Για νουρου..
Ναι φίλε αυτήν εννοώ! Με έσωσες! Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον έτσι;Αν εννοείς με την Άννα που έχει αγγελία, πήγα εγώ να δοκιμάσω και έφυγα...Δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα. Προσπάθησε να μου πασάρει κάποια από τις άλλες. Καμία σχέση!
Κοίτα, είχε μια ξανθιά milf η οποία φαινομενικά ήταν καλή. Δεν έμεινα να δω σώμα ή υπηρεσίες. Με ρώτησε τι είναι το νουρου... και μία μελαχροινή με αρκετά παραπάνω κιλά, για τα γούστα μου. Μου αρέσουν τα πιασίματα, αλλά αυτή παραείχε. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι πήρα τηλέφωνο το Σάββατο για την Άννα συγκεκριμένα και μου είπε έλα τη Κυριακή . Δουλεύει 1 με 8. Πήρα τηλέφωνο τη Κυριακή και αφού μου το επιβεβαίωσαν, πήγα. Αυτή στη φωτό δεν υπάρχει. Μου είπε ότι θα είναι τελικά τη Δευτέρα 1-8 αλλά είναι ξανθιά και δεν μοιάζει τη φωτό γιατί είναι ρετουσαρισμένη. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπήκα στο κόπο!Ναι φίλε αυτήν εννοώ! Με έσωσες! Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον έτσι;
Όπως τα λες δεν αξίζει καν τον κόπο η επίσκεψη!Κοίτα, είχε μια ξανθιά milf η οποία φαινομενικά ήταν καλή. Δεν έμεινα να δω σώμα ή υπηρεσίες. Με ρώτησε τι είναι το νουρου... και μία μελαχροινή με αρκετά παραπάνω κιλά, για τα γούστα μου. Μου αρέσουν τα πιασίματα, αλλά αυτή παραείχε. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι πήρα τηλέφωνο το Σάββατο για την Άννα συγκεκριμένα και μου είπε έλα τη Κυριακή . Δουλεύει 1 με 8. Πήρα τηλέφωνο τη Κυριακή και αφού μου το επιβεβαίωσαν, πήγα. Αυτή στη φωτό δεν υπάρχει. Μου είπε ότι θα είναι τελικά τη Δευτέρα 1-8 αλλά είναι ξανθιά και δεν μοιάζει τη φωτό γιατί είναι ρετουσαρισμένη. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπήκα στο κόπο!
Αν εννοείς αυτή:Αν εννοείς με την Άννα που έχει αγγελία, πήγα εγώ να δοκιμάσω και έφυγα...Δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα. Προσπάθησε να μου πασάρει κάποια από τις άλλες. Καμία σχέση!

❤️ Μασάζ και Σεξ στην Θεσσαλονίκη ❤️
Είμαι επαγγελματίας Massage και κάνω και ερωτικό μασάζ. Τα προγράμματα μου είναι: 1) Body to Body Nuru αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση 60€ 2) Και full πρόγραμμα 80€ Διαθέτω δικό μου χώρο στο κέντρο της πόλης. Καλέστε μόνο για να κλείσετε ραντεβού (Χωρίς απόκρυψη) 6980825815

έχει αναφερθεί πως είναι ψεύτικες οι φώτο
Φίλε μου όλη η αγγελία είναι ψεύτικη.Αν εννοείς αυτή:
![]()
❤️ Μασάζ και Σεξ στην Θεσσαλονίκη ❤️
Είμαι επαγγελματίας Massage και κάνω και ερωτικό μασάζ. Τα προγράμματα μου είναι: 1) Body to Body Nuru αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση 60€ 2) Και full πρόγραμμα 80€ Διαθέτω δικό μου χώρο στο κέντρο της πόλης. Καλέστε μόνο για να κλείσετε ραντεβού (Χωρίς απόκρυψη) 6980825815kanesex.com
έχει αναφερθεί πως είναι ψεύτικες οι φώτο
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 992
- Πόντοι
- 86
Έκανα την κίνηση και πέρασα τις προάλλες από Dames. Παρούσες δύο κοπέλες - μια τρίτη ήρθε όταν έφευγα μα δεν είχα εικόνα. Ονόματα μη ρωτάτε, δε συγκρατώ, άλλωστε τα αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο.
Μια μελαχρινή (κοντά στα 25) αδύνατη, που φαίνεται και σε κάποιες αγγελίες, η μία, μια ξανθούλα (κοντά στα 30) petit η άλλη με ωραίο κορμάκι. Με έψησαν για τρίο στα 90 ευρώ. Ωραία αίσθηση να σου γλείφουν τα μπαλάκια και να σε τσιμπουκώνουν ταυτόχρονα. Πιο αισθησιακή η ξανθούλα, πολύ πιο βιαστική η μελαχρινή. Θετικό το άλλαγμα προφυλακτικού μπαίνοντας από τη μία τρύπα στην άλλη.
Και τρία αρνητικά για το τέλος:
- Κάμερες στο διαμέρισμα. Αδιανόητο, απαράδεκτο. Μόνο και μόνο από αυτό πολύς κόσμος ΔΕΝ πάει ξανά.
- Η μελαχρινή έχει εκνευριστική φωνή και είναι λες και έχει μπει στον αυτόματο και μάλιστα στο γρήγορο πρόγραμμα. Καλό θα είναι να χαλαρώσει λίγο για να το απολαύσουν οι πελάτες.
- Στο τέλος βιαζόντουσαν να με διώξουν επειδή θα ερχόταν άλλος πελάτης. Μια καλύτερη συνεννόηση νομίζω θα βοηθούσε.
Μια μελαχρινή (κοντά στα 25) αδύνατη, που φαίνεται και σε κάποιες αγγελίες, η μία, μια ξανθούλα (κοντά στα 30) petit η άλλη με ωραίο κορμάκι. Με έψησαν για τρίο στα 90 ευρώ. Ωραία αίσθηση να σου γλείφουν τα μπαλάκια και να σε τσιμπουκώνουν ταυτόχρονα. Πιο αισθησιακή η ξανθούλα, πολύ πιο βιαστική η μελαχρινή. Θετικό το άλλαγμα προφυλακτικού μπαίνοντας από τη μία τρύπα στην άλλη.
Και τρία αρνητικά για το τέλος:
- Κάμερες στο διαμέρισμα. Αδιανόητο, απαράδεκτο. Μόνο και μόνο από αυτό πολύς κόσμος ΔΕΝ πάει ξανά.
- Η μελαχρινή έχει εκνευριστική φωνή και είναι λες και έχει μπει στον αυτόματο και μάλιστα στο γρήγορο πρόγραμμα. Καλό θα είναι να χαλαρώσει λίγο για να το απολαύσουν οι πελάτες.
- Στο τέλος βιαζόντουσαν να με διώξουν επειδή θα ερχόταν άλλος πελάτης. Μια καλύτερη συνεννόηση νομίζω θα βοηθούσε.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Οικονομικο, σχετικά καλό μασάζ χωρίς πετσέτα και τίποτα άλλο.αυριο εκλεισα με θεανω...πρωτη φορα...αλλοι λενε κανει αλλοι λενε δεν κανει,δωστε καμια γνωμη
Αν έχεις κάνα πιάσιμο τράβα. Αν ζητήσεις τίποτα παραπάνω μπορεί και να σε ρίξει καμιά
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
απο θεμα εμφανισης πως ειναι?Οικονομικο, σχετικά καλό μασάζ χωρίς πετσέτα και τίποτα άλλο.
Αν έχεις κάνα πιάσιμο τράβα. Αν ζητήσεις τίποτα παραπάνω μπορεί και να σε ρίξει καμιά
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Αν δούλευε σε μασατζιδικο και την έβλεπες δεν είναι α έμπαινες με την καμίααπο θεμα εμφανισης πως ειναι?
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
εχεις κατα νου καμια καλη ετσι σε σπιτι...γιατι οσες εχω παει ολες ειναι φολεςΑν δούλευε σε μασατζιδικο και την έβλεπες δεν είναι α έμπαινες με την καμία
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Σε ποια σπίτια πήγες δηλαδή πέρα από τα γνωστά; Και πως πέρασες;εχεις κατα νου καμια καλη ετσι σε σπιτι...γιατι οσες εχω παει ολες ειναι φολες
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλά δεν είναι και χαλιά,έχει χειρότερες στα αλλαΑν δούλευε σε μασατζιδικο και την έβλεπες δεν είναι α έμπαινες με την καμία
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
μασαζ μονο αδερφε,χυπια η φαση δεν ειναι για τιποτα αλλο...μασαζ 7/10 και τιποτα αλλοαυριο εκλεισα με θεανω...πρωτη φορα...αλλοι λενε κανει αλλοι λενε δεν κανει,δωστε καμια γνωμη