2 επισκέψεις τις τελευταίες 10 μέρες στο ελίτ επιλεξα Νάνσυ και Ιωάννα και οι 2 μου έκαναν μόνο μασάζ με μερικές φορές να κάνουν κάποια περάσματα από τα επίμαχα σημεία.... Έχει πάρει κάποιος φίλος κάτι παραπάνω πιο πολύ με ενδιαφέρει η ιωαννα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
Neosos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ και πάλιΑν υποψιαστούν ότι είσαι ανυποψίαστος τότε θα σου κάνουν μόνο μασάζ.
Πάρε τηλ από το κανονικο
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Guys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
Μάγκες, γερά.
Μέλος του ίδιου κινήματος εδώ και καιρόGuys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
νταμες καποια νεα αφιξη συναγωνιστες? επισκεψη σε βανα περασμα με βερονικα στα του εργου αξιοπρεπεστατη θα ξαναπροτιμηθει 30 συν 20 ! !
Μαζί σου φιλεGuys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω. Είναι ανοησία αυτό με τα μασατζιδικα. Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν αλλά εκεί κατέληξα. Τρως ένα σωρο λεφτά για μια παιξομαλακια. Τελευταία φορά πήγα με Αλεξία στο μασατζιο. Σούπερ γκαβλιαρα η Αλεξια αλλά τι να το κάνεις άμα δεν μπορείς να την πηδήξεις.Guys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
Όσο για τις υπηρεσίες δύσκολα θα βελτιωθούν ειδικά στη πόλη μας. Η καλύτερη λύση ειναι να κόψεις την παιξομαλακια αφού ούτως η άλλως μασάζ δεν γίνεται στις περισσότερες φορές.
Τελευταία τροποποίηση:
Πήρα τηλ και μου ειπαν ότι είναι ανοικτό αλλά δεν πήγαΚαλησπέρα στην παρέα,αλήθεια με το τελειωμένο Relax Spa ,ξέρουμε τι απέγινε;άνοιξε ή οριστικό λουκέτο;βέβαια με τις υπηρεσίες που προσέφεραν χλωμό το βλέπω να ξανάνοιξε
Μείωση τιμών δεν πρόκειται να γίνει. Τώρα βελτίωση υπηρεσιών, είναι κι αυτό απίθανο να συμβει αλλά ίσως κάποια στιγμή εμφανιστεί κάποια φωτεινή εξαίρεση, κάποιο αστεράκι που κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς να κοροιδεύει.Guys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
Guys, μετα απο πολλή σκέψη, αποφάσισα να απέχω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Θα μου πείτε, μπράβο μαγκα, στα παπάρια μας. Οκ, σεβαστό. Όμως είδα πάλι ξεκάθαρα πως οι κοπέλες κάνουν την δουλειά τους σε πολύ ακριβές τιμές, και εγώ σαν μαλακας τις πληρώνω και χαίρομαι. Αναμένω είτε βελτίωση των υπηρεσιών είτε μείωση των τιμών για τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινησει ατομικα στον καθένα μας, για να έχει συλλογικό οφελος. Ως τότε, κορίτσια, τα λέμε. Θυμηθείτε πως όλα είναι προσωρινά σε αυτήν την ζωή.
Μάγκες, γερά.
Που να σκεφτούμε κιόλας ότι πολλές από αυτές που τώρα είναι μη και μη και όπως είπε και ένα φίλος έχουν περίοδο 25 μέρες το μήνα παλιότερα σε prive (ή και όχι) μαγαζιά τα έδιναν όλα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κάποτε, στην Αθήνα, για επαγγελματικό ταξίδι. Διάβασα αγγελίες και διάλεξα ένα μαγαζί για μασάζ. Πήγα πρωί πρωί. Ήταν μια πιτσιρικά κουκλίτσα, μου έβαλε πετσέτα και μου άρχισε το μασάζ. Ωραία, λέω, μπράβο βλάκα, την έκατσες. Τσάμπα τα λεφτά… πριν τελειώσω την σκέψη μου, η γκομενα τα είχε πετάξει όλα και έτριβε το νιμου και περίμενε μανησι. 60 ευρώ. Άντε γεια, που την είδατε κ γκόμενες όλεςΒελτίωσή υπηρεσιών έχει γίνει πάντως Πριν 2/3 χρόνια δεν έβγαζαν ούτε ρούχο μάλιστα κάποιες ζητούσαν επιπλέον Για να τα βγάλουν τώρα μένουν μόνο με το στρινγκ οι πιο πολλές
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Ασφαλώς θα αστειεύεσαι φίλε μου......παλιότερα που αναφέρεσαι δεν υπηρχε το 30+20+20 για μια πιπα.Βελτίωσή υπηρεσιών έχει γίνει πάντως Πριν 2/3 χρόνια δεν έβγαζαν ούτε ρούχο μάλιστα κάποιες ζητούσαν επιπλέον Για να τα βγάλουν τώρα μένουν μόνο με το στρινγκ οι πιο πολλές
Ηταν all exclusive κι ας μην μενανε μονο με το string!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Χαωδης η διαφορά, δεν μπορουμε να συγκρινουμε Lada με ferrari, και τα δυο έχουν κινητήρες αλλα......Κάποτε, στην Αθήνα, για επαγγελματικό ταξίδι. Διάβασα αγγελίες και διάλεξα ένα μαγαζί για μασάζ. Πήγα πρωί πρωί. Ήταν μια πιτσιρικά κουκλίτσα, μου έβαλε πετσέτα και μου άρχισε το μασάζ. Ωραία, λέω, μπράβο βλάκα, την έκατσες. Τσάμπα τα λεφτά… πριν τελειώσω την σκέψη μου, η γκομενα τα είχε πετάξει όλα και έτριβε το νιμου και περίμενε μανησι. 60 ευρώ. Άντε γεια, που την είδατε κ γκόμενες όλες
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ναι, αλλά όχι στην ΘεσσαλονίκηΚαλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€; Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να κάποιος να μου στείλει link ή site για το nuru;
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Εγώ πιστεύω ότι αν ανοίξει κάποιος μάγκας 1 μαγαζί που να μπορούμε κάτι παραπάνω θα χεστει στο ταληρο.Στην Αθήνα είναι μεγάλη η αγορά γι'αυτό υπάρχουν και τέτοια μαγαζιά εδώ δεν είναι ούτε 10 άρα τι περιμένετε?Όσο μπορείτε αποχή από τις κορασίδες.Καλα είπε κάποιος εδώ μέσα παλιά έδιναν τα πάντα όλα στα πριβέ και τώρα το παίζουν κυρίες...
Καλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€;
Το masagio έχει 40€ χέρι. Όσο για γαμησακι το dames είχε 60ρι το μισάωρο έχω κανά τρίμηνο να πάω δε ξέρω αν το έχουν ακόμη. Αλλά λογικά το έχουν.Καλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€; Ευχαριστώ