Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Παιδια σημερα το Κρυσταλ ειχε Κασσανδρα, Αρτεμης, Περσα, Ιριδα ... Δεν δοκιμασα καμια ειναι αληθεια ... Αλλα νομιζω θα κατεληγα σε Ιριδα, η Περσα αξιζει ;

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Και να ξέρετε ότι το ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το θυροτηλέφωνο
Ωραίες εποχές παλιά, με περισσότερα πριβέ... Σε ένα εξ αυτών είχα κάτσει και μιάμιση ώρα αλλά και με την κοπέλα "ταιριάζανε τα χνώτα μας".

Να δω τώρα που θα βρω άλλο...

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Παιδια σημερα το Κρυσταλ ειχε Κασσανδρα, Αρτεμης, Περσα, Ιριδα ... Δεν δοκιμασα καμια ειναι αληθεια ... Αλλα νομιζω θα κατεληγα σε Ιριδα, η Περσα αξιζει ;
Γιατί δεν πήρες καμία τύπε; Δεν σου άρεσε καμιά; Αυτή η Πέρσα τι λέει;

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
21
Βάνα κορίτσι μου αφού μας διαβαζεις, φτάνει πια μια την inclusive τακτική το χεις κάνει χοντρομαγαζο. Φέρε και καμία αδύνατη, Τραμπ έχουμε πρόεδρο τώρα, πέρασε η μόδα της συμπερίληψης των χοντρών και woke ατομων

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Ωραίες εποχές παλιά, με περισσότερα πριβέ... Σε ένα εξ αυτών είχα κάτσει και μιάμιση ώρα αλλά και με την κοπέλα "ταιριάζανε τα χνώτα μας".

Να δω τώρα που θα βρω άλλο...
Να μαντέψω σε ποιο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.528
Πόντοι
216
Αδερφέ μου στην ίδια διεύθυνση είναι το κατάστημα;

josefhat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
143
Πόντοι
0
Καλημέρα! Κάποια άποψη - πληροφορία για Anita spa (Σταυρούπολη);

Gpapis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
206
Πόντοι
21
Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Κρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο. Εκτός αν γίνει εσκορτάκι.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Αυτα
Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....

Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
32
Πόντοι
0
Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....
Η Μπέλλα παιζει να σταματησει?

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Τι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;
Επίσκεψη στο SPA body free με την εν λόγω κορασίδα. Βικτωρία, από το golden spa που δε την πρόλαβα εκεί. Ο θείος στο living room μου είπε 60€ μασάζ με handjob ή footjob και 80€ με blowjob. Πήρα την επιλογή Νο 2. Το κορίτσι ομορφούτσικο, αδύνατη με 2αρι στήθος ψιλοφτιαγμενο. Μασάζ ναχαμε να λέγαμε. Μεταβολή και λίγο παίξιμο να ξυπνήσει το αγόρι. Μέτρια πιπα, ίσα ίσα το κεφάλι έβαζε μέσα. Το μόνο θετικό, ο καθρέφτης που είχε στο δωμάτιο και όρθιος όπως καθόμουν και αυτή στα γόνατα, ήταν ωραίο το θέαμα. Απόθεση στο στήθος. Για 1 φορά για την εμπειρία και μόνο. Ο θείος μου είπε ότι έχει και μια ξανθιά που κάνει φουλ αλλά δεν ρώτησα τιμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom