Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.787
- Πόντοι
- 3.506
Αδερφε στην πουτσα μας ειλικρινα βυζια να εχει η αλλη και ας ειναι οτι να ναιΠρόσεχε μην σου σκάσει κανένα βυζί στο χέρι
Αδερφε στην πουτσα μας ειλικρινα βυζια να εχει η αλλη και ας ειναι οτι να ναιΠρόσεχε μην σου σκάσει κανένα βυζί στο χέρι
Ε τότε όλες καλές είναιΑδερφε στην πουτσα μας ειλικρινα βυζια να εχει η αλλη και ας ειναι οτι να ναι
Ωραίες εποχές παλιά, με περισσότερα πριβέ... Σε ένα εξ αυτών είχα κάτσει και μιάμιση ώρα αλλά και με την κοπέλα "ταιριάζανε τα χνώτα μας".Και να ξέρετε ότι το ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το θυροτηλέφωνο
Γιατί δεν πήρες καμία τύπε; Δεν σου άρεσε καμιά; Αυτή η Πέρσα τι λέει;Παιδια σημερα το Κρυσταλ ειχε Κασσανδρα, Αρτεμης, Περσα, Ιριδα ... Δεν δοκιμασα καμια ειναι αληθεια ... Αλλα νομιζω θα κατεληγα σε Ιριδα, η Περσα αξιζει ;
Να μαντέψω σε ποιοΩραίες εποχές παλιά, με περισσότερα πριβέ... Σε ένα εξ αυτών είχα κάτσει και μιάμιση ώρα αλλά και με την κοπέλα "ταιριάζανε τα χνώτα μας".
Να δω τώρα που θα βρω άλλο...
Αδερφέ μου στην ίδια διεύθυνση είναι το κατάστημα;Παιδια σημερα το Κρυσταλ ειχε Κασσανδρα, Αρτεμης, Περσα, Ιριδα ... Δεν δοκιμασα καμια ειναι αληθεια ... Αλλα νομιζω θα κατεληγα σε Ιριδα, η Περσα αξιζει ;
Μάντης ΧιουμαξΝα μαντέψω σε ποιο
Αν δείς όλες τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις. Εδώ στο φόρουμ την γράφουν σαν ΒάναΚαλημέρα! Κάποια άποψη - πληροφορία για Anita spa (Σταυρούπολη);
Κρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο. Εκτός αν γίνει εσκορτάκι.Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Το χάνουμε το κορμί πατριώτηΚρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο. Εκτός αν γίνει εσκορτάκι.
Η Μπέλλα παιζει να σταματησει?Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....
Ακομα ναιΑδερφέ μου στην ίδια διεύθυνση είναι το κατάστημα;
Επίσκεψη στο SPA body free με την εν λόγω κορασίδα. Βικτωρία, από το golden spa που δε την πρόλαβα εκεί. Ο θείος στο living room μου είπε 60€ μασάζ με handjob ή footjob και 80€ με blowjob. Πήρα την επιλογή Νο 2. Το κορίτσι ομορφούτσικο, αδύνατη με 2αρι στήθος ψιλοφτιαγμενο. Μασάζ ναχαμε να λέγαμε. Μεταβολή και λίγο παίξιμο να ξυπνήσει το αγόρι. Μέτρια πιπα, ίσα ίσα το κεφάλι έβαζε μέσα. Το μόνο θετικό, ο καθρέφτης που είχε στο δωμάτιο και όρθιος όπως καθόμουν και αυτή στα γόνατα, ήταν ωραίο το θέαμα. Απόθεση στο στήθος. Για 1 φορά για την εμπειρία και μόνο. Ο θείος μου είπε ότι έχει και μια ξανθιά που κάνει φουλ αλλά δεν ρώτησα τιμή.Τι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;
Μαλλον γιατι βρηκε αγαπουλη-χαζουληΗ Μπέλλα παιζει να σταματησει?
Το κέρδισε η υποκριτική;Το χάνουμε το κορμί πατριώτη