Καλησπέρα.
Διαβάζω με προσοχή τα σχόλια και τις κριτικές σας.
Με έχει στεναχωρήσει απίστευτα το θέμα που έχει δημιουργηθεί και κυρίως γιατί άνθρωποι που έχουν κάνει μαζί μου συνεδρία ανησυχούν.
Για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία και στις ανυπόστατες κατηγορίες, δεν είχα ποτέ σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο ή κάποιο άλλο νόσημα, χρόνιο ή μη και προφανώς δεν έχω ούτε τώρα. Δεν έχω μιλήσει-εμπιστευτεί σε κανέναν "γιατρό" ή πελάτη προσωπικά μου θέματα και ιδιαίτερα θέμα υγείας που δεν ισχύει!
Το θέμα υγείας είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ, πρώτα για εμένα κ την οικογένεια μου και έπειτα για τους πελάτες μου. Να σας ενημερώσω ότι κάνω συχνές και τακτικές εξετάσεις τις οποίες έχω μαζί μου στις συναντήσεις και είναι διαθέσιμες σε όποιον μου τις ζητήσει! Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την υγεία μου όπως και των πελατών μου που με επιλέγουν και με εμπιστεύονται!
Όσον αφορά το θέμα της προσέλευσης μου στις συναντήσεις, κατά διαστήματα και στις διάφορες συνεργασίες που είχα, ναι η μετακίνηση γινόταν με τον σύντροφό μου ή με κάποιο φίλο ή με οδηγό. Στο ξεκίνημα μου εδώ στην Θεσσαλονίκη πάντως οι μετακινήσεις μου γίνονται με ταξί. Κατανοώ επίσης το θέμα διακριτικότητας στην συνάντηση στο σπίτι και θα φροντίζω να μην επαναληφθεί ξανά.
Στο θέμα του τσιγάρου, ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Καπνίζω, δυστυχώς. Και για αυτό πάντα μα πάντα τρώω καραμέλα ή τσίχλα πριν μπω σε Συνέδρια, και βάζω σπρέι αντισηπτικό στο στόμα, καθώς και άρωμα. Παρολα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί για κάποιους να είναι πολύ ενοχλητικό οπότε δεν θα με πειράξει να μου ακυρώσει το ραντεβού.
Ως προς τις υπηρεσίες μου, είμαι ξεκάθαρη το τι προσφέρω και με ποιο κόστος χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις. Οπότε τα υπονοούμενα για προσφορά κατά περίπτωση ολοκληρωμένης επαφής δεν ισχύουν. Εάν αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες μου, θα το ανακοινώσω δημόσια και θα ισχύει για όλους.
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται ώστε να μην υπάρξει άσκοπη συνέχεια για σχόλια που δεν έχουν καμμία βάση, όπως επίσης και να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο νήμα σας.