....αδελφε, θα μου επιτρεψεις εναν αντιλογο κ μερικες δικες μου σκεψεις κ συμπερασματα!
Αρχικα με το που ανοιξε η κοπελα το δικο της νημα, συνεχως σχολιαζες βγαζοντας μια εμπαθεια, μειωνοντας συνεχως την κοπελα κ τις υπηρεσιες της, την μια για μετριο body2body, την αλλη με σποντες για την υγιεινη της, την παραλλη για τον "γκομενο" που περιμενε απο κατω (αληθεια αυτο γτ σε πειραξε?). Μετα σε πειραζε που εγραφε "θεραπευτρια", προχωρησες σε υποθεσεις για την ¨βαναυση" διακοπη της συνεργασιας στην Αθηνα, υπονοουμενα για τον λόγο που ηρθε Θεσσαλονικη κ τελος την επεσες και σε μελη λεγοντας τους σαλιαριδες επειδη σχολιασαν θετικα φωτογραφιες της.
Στην συνεχεια σχολιαζεις εδω, σε νημα με μεγαλη επισκεψιμοτητα (ισως για να κανεις την μεγαλυτερη δυνατη ζημια στην κοπελα), πετωντας μια βομβα για την σοβαροτατη κατηγορια της ασθενειας, χωρις βεβαια να αποδειξεις κατι, παρα μονο τον λογο κ την "αξιοπιστια" σου καθως κ τον λογο ενος ραντομ "φιλου" σου. Αντιθετως στο νημα της κοπελας υπαρχουν παρα πολλες κριτικες απο μελη επισης που την συναντησαν και στην πλειοψηφια τους (αν οχι ολες) αναφερουν τα καλυτερα για την κοπελα (εμφανιση, προγραμμα, υγιεινη). Ομοιως και στο παλιο νημα της προηγουμενης συνεργασιας της στην Αθηνα, σχεδον ολες οι κριτικες που αφορουσαν την κοπελα ηταν θετικοτατες! Ολοι αυτοι, σε Αθηνα κ Θεσσαλονικη και σε βαθος χρονου, δεν ειδαν-καταλαβαν καποιο προβλημα υγειας οπως της κατηγοριας που της προσαπτεις?
Και μια απορια εχω ακομη, πως εγινες γνωστης ευαισθητων ιατρικων δεδομενων της κοπελας, εαν υπαρχουν βεβαια (και μν μου πεις στα ειπε ο "φιλος" / "φιλη" σου).
Συμπερασματικα νομιζω οτι η προθεση σου ειναι, πετωντας λασπη κ συκοφαντιες, να κανεις ζημια στην κοπελα, για τους δικους σου λογους, ιδιοτελης ή μη.
Και μαλιστα γραφοντας ολα αυτα δυο μολις μερες μετα την συναντηση σου με την πρωην εργοδοτρια της κοπελας στην Αθηνα, για την οποια ανεβασες σχολιο-κριτικη υμνο για την συναντηση σας κ για την σχεση που εχετε! Τυχαιο????
Αυτα, νομιζω οτι νου κ λογικη εχουμε ολοι μας ωστε να κρινουμε ψυχραιμα!
Την καλησπερα μου κ την συγνωμη μου απο τους μαγκες για το σεντονι που απλωσα.