Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.183
Πόντοι
3.556
Δεν θα την βρεις. Το λέει είναι πριβέ. Στα πριβέ πας με συστατική επιστολή έμπιστου μέλους.
Σ όλα μέσα είσαι μωρή κουφάλα Αλλά Εχω την εντύπωσή πως έχεις να πας πολύ καιρό στην Μαριάννα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.366
Πόντοι
496
Ρε παιδιά στο massage 4 you έχει κάτι κοπελίτσες για μασάζ Κατ οίκον ξέρουμε αν προχωράει καμία ή αν είναι μονο μασάζ, έχει και φωτογραφίες στο site τους

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Μαρίνα και Ιωάννα καινούργιες στην βανα ξέρουμε κάτι
Μαριάννα αν δεν κάνω λάθος μιλφακι καλό έτσι νταρτντανα και πρόστυχη, Ιωάννα αδερφέ.......τι να σε πω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα να στο πω ευγενικα πρώτη φορά βλέπω τόσο γεμάτη σε μασατζιδικο φοράει γυαλια και είναι ήσυχη πρέπει να έχεις βίτσια στη χειρότερη απορώ πως δουλεύει εκεί ενώ είναι τόσο τεράστια μιλάμε σε φάση 150 κιλά όχι μαλακιες

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.183
Πόντοι
3.556
Μαριάννα αν δεν κάνω λάθος μιλφακι καλό έτσι νταρτντανα και πρόστυχη, Ιωάννα αδερφέ.......τι να σε πω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα να στο πω ευγενικα πρώτη φορά βλέπω τόσο γεμάτη σε μασατζιδικο φοράει γυαλια και είναι ήσυχη πρέπει να έχεις βίτσια στη χειρότερη απορώ πως δουλεύει εκεί ενώ είναι τόσο τεράστια μιλάμε σε φάση 150 κιλά όχι μαλακιες
Οτι πρέπει Για τον sexaris ακριβώς στα γούστα του

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.366
Πόντοι
496
Καλημέρα έχει πάει κανείς πρόσφατα στην Βάσια Βαλαωρίτου να μας πει αν έχει τίποτα καλό;

Bigbill85

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
IMG_3006.jpeg
Καλημέρα. Για επικοινωνία με νiber με nikoletta eleni χρειάζεται και αριθμός τηλεφώνου της.. Αλλά δεν τον βλέπω εύκολο...

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Οτι πρέπει Για τον sexaris ακριβώς στα γούστα του
Όχι όχι αδερφέ μιλάμε για θυσία όχι για βίτσιο αν θες πες τον σεξαρι να πάει να το ρισκάρει σου λέω είναι γκορλοκ η κατάσταση περιμένω γνώμη

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.100
Πόντοι
206
Δεν υπάρχει περίπτωση.... εκείνη την μιλφ που λες Βίκυ πρέπει να την λέγανε αν δεν κάνω λάθος... δούλευε και στην Λάρισα

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.682
Πόντοι
1.056
150 κιλα ειπες ; :embarrased::embarrased::P:P

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Να βοηθήσω και εδω την ομαδα.
Επισκεψη στην Εβί τώρα το πρωί.
Καινούργια μπαστυ μιλφ ονομα....... παιδιά συγνώμη με τα ονόματα δεν τα παω καλά. Φανη?? Φαίη?? Στεφανία?? Πως σκατά τι λενε δεν θυμάμαι. Απο Μολδαβία??
Σκέτη απόλαυση!! Την εκανα οτι ήθελα, πολυ δοτική και παιχνιδιαρα!! Πολλα προκαταρκτικά.....και πισω τρύπα ειχε το πρόγραμμα αμα ήθελα.
Το πρόβλημα είναι ότι ήμουν τοσο γκαυλομενος που δεν εφτασα μέχρι εκεί !!
Κόστος 70........ εμφάνιση γεματουλα μπαστυ με βυζάρες και παχακια........για τους μοντελε δεν κάνει........ειχε αλλες δύο εκεί που είναι μοντελε........εγω προτίμησα τα βαριά εργαλεία .

Σταματάτε παρακαλώ στις μπατσολες!!!! που ζητάνε λεφτά για το τίποτα και χαιδεματα.
Καταλαβαίνω οτι δεν ξεκινήσαμε ολοι με γνωριμιες αμέσως. Αλλα εγω απο την αρχη σεβομουν τα λεφτά μου και την πιατσα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom