Spa Venus , spa elit? Ψάχνω κάποια πέρα από τα γνωστά μήπως αξίζουν !Δεν έχω προσωπική εμπειρία απ'αυτά που διάβασα μια γριά μασάζ του κωλου επάνω σέ στρώμα στο πάτωμα βρώμικο διαμέρισμα γενικά χαλιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 711
60αρα, καλούτσικο μασαζ, αλλά το όλο περιβάλλον απωθητικό... αισθησιασμός 0...Καλησπερα στη παρέα, έχει εικόνα κάποιος για το tami massage?
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Φιλε μονο νουρου δεν το λες αυτο.Πιο πολυ κανει για ηλεκτροσοκ.Επίσκεψη σήμερα μεσημεριανές ώρες από το nuru αγ.δημητριου.η συνεννοηση εύκολη με μηνύματα στο viber και η τελική επιβεβαίωση τηλεφωνικώς.η τύπισσα είναι ανατολικού μπλοκ αρκετά σπασμένη .δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά 25 με τίποτα σίγουρα πάνω από 35.Στον αγώνα υδρωνει την φανέλα αλλά δεν είναι εκείνο το αισθησιακό που περιμένει κάποιος.την πρώτη σε ξεπεταει στο 15λεπτο για να ηρεμήσεις με την τεχνική της με τα πόδια,και μετά ξεκινάει το μασάζ με το σώμα.δευτερη φορά......δεν.μεγαλος άνθρωπος είμαι.παντως για την εμπειρία αξίζει έστω και μια φορά .κόστος 100
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 27.986
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Καλή εβδομάδα! Σύντομα κοντά σας από Πέμπτη![]()
Να σαι ρωτήσω τρίο κάνεις?Καλή εβδομάδα! Σύντομα κοντά σας από Πέμπτη![]()
Την επισκέφθηκα πρόσφατα. Λέγεται Μαρίνα, είναι γύρω στα 45, με μικρό βυζί και πεσμένο, αδύνατη όμως. Το πρόσωπο μέτριο. Από εμφάνιση παίρνει 5/10. Κάνει πολύ καλό τσιμπούκι όμως, γουστάρει δυνατό κρεβάτι, δίνει κωλο σαν να είναι μουνι, και δεν χαλάει χατίρια. Από μουνι 100€ ενώ κωλος 130€ για 40 λεπτά. Την προτιμάω για βαθύ τσιμπούκι και φετίχ. Σίγουρα την προτείνω για μια φορά για δυνατό γαμησι.
Για το elegance δεν μπορώ να βρω διεύθυνση και τηλ. Ας βοηθήσει κάποιος.
ξερουμε κατι,![]()
Πονηρα ραντεβου !!!
Γεια σου ειμαι η Μαρινα 35 1.60 50 κιλα petit με ομορφη κωλαρα που αν θες μπορεις να μου την σκισεις..κανω ωριαιο προγραμμα με ελευθερο στοματικο χαδια φιλια παντου ! Μπορεις να με καλεσεις στο 6945596097 η να μου στειλεις στο Whats app/viber μου..εχω δικο μου Rbnb στο κεντρο και ειμαι μονη ...kanesex.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το elegance δεν μπορώ να βρω διεύθυνση και τηλ. Ας βοηθήσει κάποιος.
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα συναγωνιστές
πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από massagio.
έκανα με την Αγάπη.νεαρο κορίτσι κάπου 25 με 28 μάξιμουμ.
περίεργο πρόσωπο.στον αγώνα μασάζ χάδι.
στο δεύτερο μέρος κατέβασε φούστα και έβγαλε μπλουζάκι.
λόγω του νεαρού της ηλικίας της πολυ ωραία επιδερμίδα στην αφή της.χουφτωμα σε στήθος και κολαρακι.
πανω στην καύλα της στιγμής έκανα πέρασμα και από μουνι χωρίς μα μου .
για μια φορά είναι καλή.
πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από massagio.
έκανα με την Αγάπη.νεαρο κορίτσι κάπου 25 με 28 μάξιμουμ.
περίεργο πρόσωπο.στον αγώνα μασάζ χάδι.
στο δεύτερο μέρος κατέβασε φούστα και έβγαλε μπλουζάκι.
λόγω του νεαρού της ηλικίας της πολυ ωραία επιδερμίδα στην αφή της.χουφτωμα σε στήθος και κολαρακι.
πανω στην καύλα της στιγμής έκανα πέρασμα και από μουνι χωρίς μα μου .
για μια φορά είναι καλή.
Πέρασμα προ ημερών από Κρίσταλ, διαθέσιμες μόνο Τόκιο και Μπέλα, προτιμήθηκε η 1η λόγω μέτριων συστάσεων για τη 2η. Σχετικά καλό 1ο μέρος, αν και με χαλάνε τα υπερβολικά τατού κλπ κλπ μου άρεσε στο σόσιαλ, κι αφού αναλύσαμε απο που προέρχεται το καλλιτεχνικό όνομα, τις δουλειές της στην Αθήνα, το 2ο μέρος ήταν απο τα καλύτερα που έκανα στο μαγαζί....αυτά

Ποδολατρεία
Αν θέλεις να βρεθείς κάτω από τα πόδια μου , ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.. Μόνο με ανάλογο δωράκι

Δοκίμασε κάνεις?
![]()
Ποδολατρεία
Αν θέλεις να βρεθείς κάτω από τα πόδια μου , ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.. Μόνο με ανάλογο δωράκιkanesex.com
Δοκίμασε κάνεις?
Θυμίζει μια παλαιότερη αγγελία με ανάλογο περιεχόμενο. Θάλεια νομίζω την λέγανε.
Αν είναι αυτή, ήταν μπαμπάτσικο μωρό με ωραία πόδια. Αν έκανες καλό παιχνίδι έριχνες και ένα πήδημα, νομίζω με 50€
Πάνε χρόνια βέβαια
Θάλεια-αννυ είχα πάει ,σε rbnb Αντιγονιδών.ηταν καλή περίπτωσή .λες να είναι αυτή?Θυμίζει μια παλαιότερη αγγελία με ανάλογο περιεχόμενο. Θάλεια νομίζω την λέγανε.
Αν είναι αυτή, ήταν μπαμπάτσικο μωρό με ωραία πόδια. Αν έκανες καλό παιχνίδι έριχνες και ένα πήδημα, νομίζω με 50€
Πάνε χρόνια βέβαια
Και γω Αντιγονιδών την είχα συναντήσει. Δεν ξέρω αν είναι αυτή.Θάλεια-αννυ είχα πάει ,σε rbnb Αντιγονιδών.ηταν καλή περίπτωσή .λες να είναι αυτή?
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής ας κάνει μια περιγραφή να δούμε
Απλα δύσκολος τρόπος επικοινωνιας
Μετά από 1-2 μηνύματα έδινε τηλ για καλύτερη επικοινωνία
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 25.924
- Πόντοι
- 6.056
μοιαζει με θαλεια το υφος οντωςΘυμίζει μια παλαιότερη αγγελία με ανάλογο περιεχόμενο. Θάλεια νομίζω την λέγανε.
Πάνε χρόνια βέβαια
αλλα 32 λεει αυτη η θαλεια μικρη ηταν 24-25
μοιαζει με θαλεια το υφος οντως
αλλα 32 λεει αυτη η θαλεια μικρη ηταν 24-25
Ξέρεις καλύτερα ότι η ηλικία παίζει ανάλογα την διάθεση