Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

marlbg

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
1
Στο Χο εχουμε καμία ανανέωση ;

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα ,λειτουργεί το Σουλιου 4 ,κουδούνι τηλέφωνο ;

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
1.991
Πόντοι
491
Μάγκες καλησπέρα δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικα , και λέω επισκεφτώ το Μάρνης 28 απλά το σάιτ δεν γράφει πρόγραμμα , γνωρίζει κανείς τι παίζει
Σας ευχαριστώ

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.780
Πόντοι
5.835
Ψάξτε και οι δυο παραπάνω στο google και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες. Για το Σουλιου, xo vip..".

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.126
Πόντοι
13.065
Μάγκες καλησπέρα δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικα , και λέω επισκεφτώ το Μάρνης 28 απλά το σάιτ δεν γράφει πρόγραμμα , γνωρίζει κανείς τι παίζει
Σας ευχαριστώ
και καλά θα κάνεις

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
483
Πόντοι
21
καλημερες ομορφες,εχει δοκιμασει κανεις μια ιννα απο το ethereal ?? αξιζει η μπα?

Johnios

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
46
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν και δεν πηρα θετικήαπαντηση... για Άρτεμις από μασσατζιο; μπορούμε να την βρούμε καπου;

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
943
Πόντοι
81
Ρε μάγκες, έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν και δεν πηρα θετικήαπαντηση... για Άρτεμις από μασσατζιο; μπορούμε να την βρούμε καπου;
Νομίζω πρέπει να ρωτήσεις στο "Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς"

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.436
Πόντοι
9.086
Μάγκες δεν αντέχω θα την πω την μαλάκια μου να γελάσουμε αρχικά...αλλά και να κλάψουμε μετά έτσι?....εντάξει ο κόσμος γενικά έχει μαζέψει! Το ξέρουμε. Αλλά και όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ - διαφημιση- δημόσιες σχέσεις για να αυξήσουν την οικονομική πορεία της επιχείρησης τους στην πορνεία πρέπει να έχουν χαζεψει 55 φορές περισσότερο!!!!! Η άλλη αναζητα μέσα από το νήμα της, κοπέλες από λατινική Αμερική με άριστες συνθήκες και χρήματα και το δημοσιεύει στα συγκεκριμένα θρεντ στα ελληνικά για να τα δει ποιος ακριβώς???? Ο βαλντεραμα , ο Φορλάν και ο Σέρχιο Αγουέρο ή η Σοφία βεργκαρα για να ενημερώσει το Κολομβιανό υπουργείο μετανάστευσης????? Και το ζητάνε και στα ελληνικά λες και οι λατινες ξέρουν ελληνικά!!!!! Εντάξει θα μου πείτε ίσως το επικοινωνούν όλο αυτό για να απευθύνονται στους ....κατάλληλους διαμεσολαβητές.... δίνοντας τους ένα στίγμα....ότι εμείς πια ας πούμε δεν είμαστε το άντρο των ανατολικών και Βαλκανίων γυναικών πλέον αλλά δεχόμαστε και λατινες!!!! Αλλά όπως και να έχει είναι παλαβό!!!!!

Η άλλη εδώ και 156 χρόνια διαφημιζει την επιστροφή μιας θεραπεύτριας που σχεδόν πάντα είναι εκεί!!!! Αυτό και αν είναι θεοπαλαβο !!!!!!

Και φυσικά η άλλη στο....γνωστό..., μας γεμίζει με άχρηστο καθημερινό βιντεο-υλικο με θαμπές εικόνες και τους λιμοκοντορους να σιγονταρουν για το τι ναραμου μιλάμε όταν η πιο αδύνατη(από τις γεμάτες) έχει το ποσοστο λίπους του Ρονάλντο ναζαριο !!!!!!

Γενικά οι νηματοθετριες εχουν λιγο τζαζεψει από τις τρέχουσες συνθήκες των τελευταίων ετών!!!

Το επόμενο βήμα είναι να μας επικοινωνήσουν οι νηματοθετριες στα κορεατικά ότι θέλουν Αφρικανες θεραπεύτριες από την λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.258
Πόντοι
45.097
Μάγκες δεν αντέχω θα την πω την μαλάκια μου να γελάσουμε αρχικά...αλλά και να κλάψουμε μετά έτσι?....εντάξει ο κόσμος γενικά έχει μαζέψει! Το ξέρουμε. Αλλά και όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ - διαφημιση- δημόσιες σχέσεις για να αυξήσουν την οικονομική πορεία της επιχείρησης τους στην πορνεία πρέπει να έχουν χαζεψει 55 φορές περισσότερο!!!!! Η άλλη αναζητα μέσα από το νήμα της, κοπέλες από λατινική Αμερική με άριστες συνθήκες και χρήματα και το δημοσιεύει στα συγκεκριμένα θρεντ στα ελληνικά για να τα δει ποιος ακριβώς???? Ο βαλντεραμα , ο Φορλάν και ο Σέρχιο Αγουέρο ή η Σοφία βεργκαρα για να ενημερώσει το Κολομβιανό υπουργείο μετανάστευσης????? Και το ζητάνε και στα ελληνικά λες και οι λατινες ξέρουν ελληνικά!!!!! Εντάξει θα μου πείτε ίσως το επικοινωνούν όλο αυτό για να απευθύνονται στους ....κατάλληλους διαμεσολαβητές.... δίνοντας τους ένα στίγμα....ότι εμείς πια ας πούμε δεν είμαστε το άντρο των ανατολικών και Βαλκανίων γυναικών πλέον αλλά δεχόμαστε και λατινες!!!! Αλλά όπως και να έχει είναι παλαβό!!!!!

Η άλλη εδώ και 156 χρόνια διαφημιζει την επιστροφή μιας θεραπεύτριας που σχεδόν πάντα είναι εκεί!!!! Αυτό και αν είναι θεοπαλαβο !!!!!!

Και φυσικά η άλλη στο....γνωστό..., μας γεμίζει με άχρηστο καθημερινό βιντεο-υλικο με θαμπές εικόνες και τους λιμοκοντορους να σιγονταρουν για το τι ναραμου μιλάμε όταν η πιο αδύνατη(από τις γεμάτες) έχει το ποσοστο λίπους του Ρονάλντο ναζαριο !!!!!!

Γενικά οι νηματοθετριες εχουν λιγο τζαζεψει από τις τρέχουσες συνθήκες των τελευταίων ετών!!!

Το επόμενο βήμα είναι να μας επικοινωνήσουν οι νηματοθετριες στα κορεατικά ότι θέλουν Αφρικανες θεραπεύτριες από την λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό!!!!
Αυτό με τις θαμπές φωτογραφίες των σπυριαροκολων και τις ορδές των λουζερς ναυαγίων, καθώς και των κλώνων, να τις αποθεώνουν και να γεμίζουν το θρεντ γλίτσα και σάλια νομ.ιζω κερδίζει επάξια την πρώτη θεση

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21
ξερει κανεις που εχει παει η Ευα η Ρουμανα το σκυλι του πολεμου?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.436
Πόντοι
9.086
Αυτό με τις θαμπές φωτογραφίες των σπυριαροκολων και τις ορδές των λουζερς ναυαγίων, καθώς και των κλώνων, να τις αποθεώνουν και να γεμίζουν το θρεντ γλίτσα και σάλια νομ.ιζω κερδίζει επάξια την πρώτη θεση
Ξεκάθαρα!!!!!! Στα άλλα δύο υπάρχει ντέρμπι για το ποιο είναι πιο ηλίθιο από τα δύο!!!

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.335
Πόντοι
496
Ξερουμε και τιποτα για Παμελα ?? ηταν στο νιρβανα και μετα μπουζιανη..

ξερει κανενας συναδελφος που ειναι τωρα??

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436

δεν φαίνεται να είναι σε κάποιο μαγαζί αυτό το διάστημα. Εκτός αν δουλεύει ανεξάρτητη στο μιλητό.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.436
Πόντοι
9.086

δόξασι σταμάτησε και γλυτώσαμε από την παρουσία της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom