Α! Μάλιστα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.Λίγο πιο πάνω αν διαβάσετε γράφει και ποιες είναι και που
Μα λίγο πιο πάνω .....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
ΡωξανηΣτη Σκρα 4 στη Καλλιθέα ποια αξίζει παιδιά?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.003
- Πόντοι
- 5.946
άσχετες είναι αλλά του χώρου...Καλημέρα. Του χώρου είναι ή άσχετες?
σκέψου το και θα καταλάβεις...
Από σπόντα στο χώρο να κοροϊδεύουν τους πελάτεςάσχετες είναι αλλά του χώρου...
σκέψου το και θα καταλάβεις...
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.319
- Πόντοι
- 2.846
Αριστερή η Ελενα με βυζαρες μεγάλες φυσικές και δεξιά ή Ναντια κοντοπουτανο πουτσομεζεδακι , για εμένα η Ελενα κάνει πιο καλό γαμησι και έχει σωματαρα την έχω πάρει 4ις φορές με καλές εντυπώσεις και με δυνατά χυσιματα !!!!Καλημέρα. Του χώρου είναι ή άσχετες?
.... εχω καιρο να την παρω , οποτε δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα και αν έχει αρχίσει να το κάνει αγγαρεία πλέον το σπορ
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 415
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα στην Σκρα 4 στην Καλλιθέα πρώτη φορά το ακούω τι παίζει εκεί ;;Ρωξανη
Έχει κάποιο link ή κάποια κριτική ;;
Ευχαριστώ
Εγω που ειχα παει πριν καιρο ο χωρος δεν λεει αλλα η τυπισσα εχει καλο μουνι και δυνατο κορμί...μου εκανε μια πιπα ετσι για το καλωσόρισμα και μετα χώσιμο δυνατοΚαλημέρα στην Σκρα 4 στην Καλλιθέα πρώτη φορά το ακούω τι παίζει εκεί ;;
Έχει κάποιο link ή κάποια κριτική ;;
Ευχαριστώ
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
Που καλέ? Σκρα 4??? Αυτό ήταν προ αειμνηστων!!!Εγω που ειχα παει πριν καιρο ο χωρος δεν λεει αλλα η τυπισσα εχει καλο μουνι και δυνατο κορμί...μου εκανε μια πιπα ετσι για το καλωσόρισμα και μετα χώσιμο δυνατο
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 371
θελει καποιος να δωσει μερικες πληροφοριες για σκρα 4 ? δε με νοιαζουν κοστη , απλα τηλεφωνοΕγω που ειχα παει πριν καιρο ο χωρος δεν λεει αλλα η τυπισσα εχει καλο μουνι και δυνατο κορμί...μου εκανε μια πιπα ετσι για το καλωσόρισμα και μετα χώσιμο δυνατο
Ξερεις αξιζει φουλ προγραμμα η ειναι καμια φολα?Είναι στο Μπακνανά 47 η συγκεκριμένη.Φιλη της Αννας που ήταν στο Συγγρου 40-42
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.968
- Πόντοι
- 41.813
Καλημέρα !! γνωρίζει κανείς αν αξίζει η Μέλισσα από Συγγρού 108 και αν οι φωτογραφίες είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε?

Όλες οι κριτικές για την Μελίσα - Συγγρού 108 (2ος)
Η Ναντια ειναι απο Ρουμανια??Αριστερή η Ελενα με βυζαρες μεγάλες φυσικές και δεξιά ή Ναντια κοντοπουτανο πουτσομεζεδακι , για εμένα η Ελενα κάνει πιο καλό γαμησι και έχει σωματαρα την έχω πάρει 4ις φορές με καλές εντυπώσεις και με δυνατά χυσιματα !!!!
.... εχω καιρο να την παρω , οποτε δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα και αν έχει αρχίσει να το κάνει αγγαρεία πλέον το σπορ
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.711
- Πόντοι
- 721
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία![]()
Όλες οι κριτικές για την Μελίσα - Συγγρού 108 (2ος)www.bourdela.com
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.968
- Πόντοι
- 41.813
Χλωμό τέτοιες ώρες.Υπάρχει μασατζίδικο που λειτουργεί το βράδυ, μετά τις 10:00;
Στούντιο αν θα βρεις στην περιοχή που θες.
Όχι δεν είναι καποιοΥπάρχει μασατζίδικο που λειτουργεί το βράδυ, μετά τις 10:00;
nik.the.master
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Αν πας και πεςι ξέρω γω ότι θέλεις μόνο μασάζ και τελείωμα με το στόμα, εκεί θα πληρώσεις κάτι έξτρα ή είναι μέσα στο βασικό πακέτο? Αντί για σεξακι μόνο στοματάκι τελείωμα.
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Αν πας και πεςι ξέρω γω ότι θέλεις μόνο μασάζ και τελείωμα με το στόμα, εκεί θα πληρώσεις κάτι έξτρα ή είναι μέσα στο βασικό πακέτο? Αντί για σεξακι μόνο στοματάκι τελείωμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 810K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 66