Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Μηνύματα
720
Like
1.304
Πόντοι
206
μακάρι να κάνει και πρόγραμμα επιπέδου Έλενας... αν ναι, βάλτε κανα δυό καναπέδες ακόμα στην αναμονή... που δεν χωράνε βέβαια, αλλά εγώ στο μπαλκόνι δεν ξαναβγαίνω...
Η Ελενα ηταν το κατι αλλο,ασυγκριτο μεγαλο!!!
 

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
984
Κριτικές
12
Like
1.585
Πόντοι
5.965
Δηλ το πρόβλημα είναι αν είναι 20 η 26 ετών?
Εδώ κάνουμε κρα να δούμε νέα και όμορφη κοπέλα στα μασάζ και όποτε έρχεται μια (σε αυτή την περίπτωση cg) το ένα μας βρωμάει το άλλο μας ξενίζει κτλ

Δεν με πειράζει αν είναι 20, 26, 36 ή 136.
Θα ήθελα όμως να μην μας κοροϊδεύουν.

Άλλωστε, μια απλή επισήμανση έκανα.
Και από ότι είδα, διόρθωσαν την ηλικία της και στο μαγαζί.

Μικαελα!!:headbaning1::headbaning2: Ηλικία: 26

Μακάρι να είναι καλή και να την χαρούμε!
 

Christian Kenway

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Μηνύματα
99
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
300
Συγγρού 108 υπό νέα διεύθυνση Passion 108 και κατεβάσει 4αδα λατινες από γνωστό στούντιο. Από τής 10:00 έως 02:00 :new_shocked:
 

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
4
Like
1.318
Πόντοι
206
Συγγρού 108 υπό νέα διεύθυνση Passion 108 και κατεβάσει 4αδα λατινες από γνωστό στούντιο. Από τής 10:00 έως 02:00 :new_shocked:
Στουντιο και εδω οποταν. Η αληθεια ειναι οτι εχω να παω κανα 2 χρονακια σε αυτο μιας και ηταν πολυ ξεπετα η φαση
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.835
Κριτικές
67
Like
3.710
Πόντοι
4.130
Εχει παει κανεις Τατοιου? Ειδα κάποιες ενδιαφέρουσες φωτο.....
 

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Μηνύματα
4.272
Like
6.242
Μικαελα από Βραζιλία.
Πρώην Citi tour τώρα μαζί μας για περιορισμενο χρονικο διάστημα και χωρις καθολου fotoshop!!

 

Johny_2b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Μηνύματα
148
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
21
Καλησπερα σας. Σημερινη μεσημβρινη εξορμηση σε δυο καταστηματα μασαζ. Πέμπτη 22.VI.2023.

ΣΥΓΓΡΟΥ 40-42
-Υπηρετρια ηταν η Αλεξανδρα (εχει ναρθηκα στην πατούσα στο αριστερο πόδι). Πολυ συζητησιμη και λογική. Μου ανεφερε οτι εργαζονται 5 κοπέλες κι αν θελω να τις δω. Εχουμε και λεμε:
-ΑΝΝΑ: μια πσχουλή μιλφ αδιάφορη.

-ΕΛΕΝΗ: καστανοξανθη 45αρα μιλφ. Σωμα με πιασιματα, κανονικο προσωπο. Σε CIM.

-ΤΖΟΥΛΙΑ: κοντη αδυνατη 29-30 ετων με μαυρα μακρια μαλλιά (στην οθονη που την ειδα ημιγυμνη, εχει 2ρι στηθος και ωραια οπισθια). Καλό πρόσωπο. Γνωστή κι αυτη. Ευγενικη στο σαλόνι. Δεν προσφερει ομως CIM, οταν την ρωτησα.

-ΑΛΙΣΙΑ: κοντη αδυνατη μαυρομαλλα μιλφογκιλφ. Σαν αυτες που δουλευουν στην οδό Ιάσονος. Περιμενα λίγο παραπανω να βγει να τη δω (ευγενέστατη), διοτι ειχε πελατη και μετά απο λιγο τηλεφωνησε αλλος πελατης να την κλείσει. Αυτη κανει φουλ προγραμμα.

-ΜΑΡΙΝΑ: γνωστη μιλφ κι αυτη. Μονιμη εδω, αλλά κλεινει μόνη ραντεβού με εμπιστους πελάτες. Φουλ προγραμμα. Ουτε αυτη ειχε κενό στην ημέρα. Μου το ειπε ξεκαθαρα η Αλεξανδρα οτι δεν κλεινουν ραντεβού. Στην πραγματικότητα η Μαρινα, η οποια ειναι πολύ καλη, κανονιζει μονη το 80% των ραντεβού με εμπιστους πελάτες και άλλα ατομα που πανε συστημενα απο καποιους εμπιστους. Δηλ λειτουργει ως cg στον δικο της χωρο, με λιγο διευρυμένο κύκλο. Καποιες φορες δεν πανε ολοι οι πελατες της στο καθορισμενο ραντεβου, οπότε εχει η ιδια την πολυτελεια (και καλά κάνει) να διαλεγει καποιον που ηρθε σαλονι και ρωταει διαθεσιμοτητα. Δηλ οποιον της κανει κλικ (αρα να ειναι τυχερός). **Φυσικά εχει και πολλούς προμότορες. Η ιδια η Αλεξανδρα ειπε οτι την διαφημιζουν οι πελατες της. Ειπα να της πω: "δεν το κανουν όλοι αυτοι απο αγαθή διάθεση".

Επειδη λίγα βλεπω και πολλά καταλαβαινω, ολες οι εργαζομενες ειχαν σημερα δουλεια. Στο καπακι πηρε αλλος να κλεισει Τζουλια. Τον αφησε η τσατσα στην αναμονη, διοτι ειχα σειρα να δω Τζουλια. Ξαναπηρε ο ανθρωπος και κανονισε. Ανεφερα για Αλισια. Και η Ελενη εμπαινε δωματιο. Τωρα τι γραφετε καποιοι οτι μονο 2-3 εχουν δουλεια κι οι αλλες οχι, δεν ισχυει. Ουτε φυσικα υπαρχουν προστριβες αναμεσα στις εργαζομενες. **Κριμα που ελειπαν Κατια και Βικυ. Σιγουρα θα ειχαν κοσμο.


ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ 23
Η κ.Σοφία μου παρουσιασε τις κατωθι εργαζόμενες:
-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (στρουμπουλή νεαρη).

-ΙΛΟΝΑ (καστανοκανθη αδυνατη μιλφ και καλο προσωπο). Σε owo, 69 & cim.

-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (αδυνατη καστανομαλα μιλφ). Συμπαθητικη εμφανιση.

-ΕΙΡΗΝΗ (ψηλή μιλφ, σωμα με πιασιματα. 45αρα ωραια ως εμφανιση. Στα νειατα της θα ηταν θεά). Σε owo, 69 & cim.

-ΤΑΤΙΑΝΑ (δεν θυμαμαι καν πως ηταν).
-ΓΙΟΥΛΙΑ (την ξεχασα. Θυμαμαι οτι δεν δινει φιλιά, οποτε εφαγε ακυρο. Δεν ειναι η πρωην Αννα-Ιλόνα της μοντελοαλυσιδος, η γνωστή ξανθια μουνάρα που δουλεψε εδω το θέρος του 2020 ως Γιούλια).

-ΑΓΑΠΗ (μιλφ συμπαθητικη με μαυρα καρέ μαλλιά). Αυτη ηρθε σημερα πρωτη μερα (εχει ξαναρθει), οπως αναφερε η κ.Σοφία.

-Σημειώνω οτι εισερχομενος στο σαλονι ανταμωσα και την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Ηρθε με ενα θερινο φορεμα να παρει κατι χαρτια και εφυγε. Ομορφη κοπελα με αδυνατο σωμα και πολύ μικρο στηθος. Ηλικια 39 ετων, αλλά φαινεται 29. Πολυ περιποιημενη! Και πολυ καλή στο μασαζ. Αυριο θα εργαζεται κανονικά. Φυσικα, οπως ειπε η κ.Σοφια, η Val κλεινει πλεον μονη τα ραντεβού με μονιμους πελατες (εφτιαξε κύκλο) μεσω viber. Αν εχει κενό, κοιταζει προσωπα στο σαλονι και κρινει ποιον θα διαλεξει. Δηλ έχει ζητηση. Ίδια τακτική με Μαρίνα Σ40-42.

Η συνευρεση της ημέρας εγινε με την ΙΛΟΝΑ. Ειχα ρωτησει νωριτερα σε πμ τον φιλο Mindreader, ο οποιος ειναι ενας εκ τών πρυτάνεων των μασαζερι, ποιες ειναι οι πολυ καλές εδω. Και μου απηντησε: Ιλονα, Χριστίνα, Ειρηνη. **Ημουν μεταξυ Ειρηνης και Ιλονας, αλλά η πρωτη ειχε κανονισει ραντεβού και επρεπε να περιμενω καμποσο. Οποτε διαλεξα ΙΛΟΝΑ. Φυσικα η Ειρηνη ειμαι πολυ καλή στη δουλεια της, αλλα χρονο δεν ειχα. Επιπλεον ειναι και θεμα αξιοπρεπειας να ζητας συνεχεια μόνο την ΧΨ μη διαθεση θεραπαινίδα. Προχωρας σε αλλη επιλογη! Γνώμη μου.

Ανεβηκαμε με την Ιλονα στον πιο παμω οροφο. Τα γνωστα. Χώρος σουπερ (δες φωτο). Εκανα μπανιο και την ανεμενα. 35λ σεξ και 25λ χαλαρωτικλ μασαζ (μου το ειχε πει εκ των προτερων). Εχει περιπου 2ρι πεσμενο φυσικο στηθος με τεραστιες θηλές. Φουλ γλωσσοφιλα αισθησιακα. Ωραιο σωμα και οπισθια. Κινειται ομως η ΙΛΟΝΑ σε καθαρο GFE τεμπο. Στην ακα πιπα εβαζε λιγο δοντι, ειδικα στο 69. Σχετικα μετρια ακα πιπα εκανε και στο σεξ τις κανομικες στασεις (cow girl, ιεραποστολικο κλπ). Δεν αντεχει δυνατες διεισδυσεις γιατι ποναει. Ετσι ειπε, αν και δεν την πηγα σε δυνατο ρυθμο. Η καταθεση εγινε στο στομα της (τα φτυνει). Μπανιο, ξαπλωνω στο κρεβατι και απολαμβανω χαλαρωτικο μασαζ σε πλατη και ποδια. Κοστος 80€ για 60λ. Επιτυχημενη συνευρεση. Η ΙΛΟΝΑ αρκετα τιμια περιπτωση, αλλά μονο για GFE. **Φυσικα εχει δουλειά κι αυτη. Ολες σχεδον ειχαν σημερα πελατεια και μπαινοβγαινε κοσμος. Δεν ξερω τι λετε καποιοι οτι δεν τραβαει το μαγαζι. Δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
ΥΓ η ΖΩΗ δεν υπηρχε σημερα. Εγραψαν οτι γυρισε (δουλευε παλιά).
20230622_213630.jpg

__________
:hi:

20230622_214117.jpg

Οδός Λαγουμιτζή στη Γεφυρα εξω απο το μασαζ. Το κτηριο απεναντι ειναι τμημα αιθουσών και γραφείων του Παντείου Πανεπιστημίου. Το λεγόμενο Γυάλινο Κτήριο. Δεξια ο απεναντι πεζοδρομος εντος της σχολής ειναι η οδος Αλεξάνδρου Πάντου (δωρητής για την αρχικη σχολή, εξ ού και το ονομα προς τιμην του), η οποια συνεχιζει μπροστα στο νεοκλασικο του Μασάζ.
Η οδος μας λεγεται Λαγουμιτζή προς τιμήν του Κωνσταντίνου Λαγουμιτζή, ο οποιος ηταν αγωνιστης του 1821. Το κανονικο του ονομα ηταν Κων/νος Χορμοβίτης. Λαγουμιτζής ή λαγουμτζής ηταν επαγγελματικο προσωνύμιο. Δηλ ο κατασκευαστης λαγουμιών• ο ειδικος τεχνιτης για υπονόμους• ο ειδικος στρατιωτης που ανατιναζε φρουρια. Λαγούμι ή λαούμι ειναι τουρκικη λεξη (λαγίμ) και ειναι ο υπογειος δρομος για τα οικιακα υδατα & τις ακαθαρσιες, ο υπονομος. /Σημαινει και τον υπονομο μεταλλείων ή αυτον της ανατιναξης φρουριων. **Ο Κ.Λαγουμιτζης πολεμησε γενναια στο Μεσολογγι και μαζι με τον Γ.Σωτηρακοπουλο κατεσκευασαν υπονομους, οι οποιες εφθαναν ως τις κατασκηνωσεις των Τουρκων και Αιγυπτιων, και επεφεραν καταστροφες με εκρηξεις. Επεσε ηρωικα στην εξοδο του Μεσολογγιου. Προς τιμην του εδοθη το ονομα στον δρομο. Υπαρχει και οδος Χορμοβίτου, καθετο στενακι, στην Λιοσιων.
Εξαιρετικος.
Θα σχολιασω μονο, πως οσοι δεχονται να τους περναει καστινγκ η καθε μασατζου επειδη εχει κανει "κυκλο" και νομιζει οτι ειναι κατι, ειναι αξιοι της μοιρας τους και η ντροπη του ειδους. Πατε καλα ρε? Αυτη πρεπει να περναει καστινγκ και να τρωει και πορτα μπας και ξεκαβαλησει. Αλλα εχουμε γεμισει αγαπουληδες παντου..Κυρα Σοφια δε μας τα λες καλα...καιρο τωρα
 

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Μηνύματα
720
Like
1.304
Πόντοι
206
Εξαιρετικος.
Θα σχολιασω μονο, πως οσοι δεχονται να τους περναει καστινγκ η καθε μασατζου επειδη εχει κανει "κυκλο" και νομιζει οτι ειναι κατι, ειναι αξιοι της μοιρας τους και η ντροπη του ειδους. Πατε καλα ρε? Αυτη πρεπει να περναει καστινγκ και να τρωει και πορτα μπας και ξεκαβαλησει. Αλλα εχουμε γεμισει αγαπουληδες παντου..Κυρα Σοφια δε μας τα λες καλα...καιρο τωρα
Αφου δεν μπορουν να βγαλον γκομενα 30 και 40ρανταριδες,γινονται αγαπουλαρες και παρακαλανε τις πουτανες για ραντεβου εξω!
 

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Μηνύματα
489
Κριτικές
35
Like
1.457
Πόντοι
3.625
Αυτή η καινούργια η Κριστη στο ΣΟΛ70 τι λέει?
Τη δοκίμασε κανείς?
 

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Μηνύματα
775
Κριτικές
1
Like
3.540
Πόντοι
446
Καλησπέρα σας συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο σαλόνι και δεν μπορούσαμε να υποδεχτούμε τον κόσμο για αυτό και βλέπετε δεν μπορούσαμε να σας περάσουν μέσα είχαμε πρόβλημα με το air condition του σαλονιού. Κςαι ήταν γεμάτο το κατάστημά μας εργαλεία του τεχνικού για αυτό βλέπετε και δεν μπορούσα να σας υποδεχτούμε θα σας στείλω ένα προσωπικό μήνυμα με έναν κωδικό για έκπτωση 50% σε όποιο πρόγραμμα και να διαλέξετε στο χώρο μας. Και πάλι θα σας ζητήσουμε συγνώμη αλλά που δεν μπορούσαμε εκείνη την ώρα να σας υποδεχτούμε ούτε μπορούσατε να περάσετε στο σαλόνι γιατί οι εργασίες γινόντουσαν μέσα στο σαλόνι και πάλι συγνώμη .
Καλό απόγευμα
Και μόνο με αυτή την απάντηση, κερδίζετε πολλά!
Μπράβο από μένα!
 

massagemedusa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
9 Ιουν 2023
Μηνύματα
575
Like
1.307
Και μόνο με αυτή την απάντηση, κερδίζετε πολλά!
Μπράβο από μένα!
Καλημέρα σας να έρθετε και εσείς μία μέρα το μαγαζί μας να σας κεράσουμε ένα καφεδάκι έστω και για γνωριμία Δεν χρειάζεται να πάρετε πρόγραμμα
 

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Μηνύματα
775
Κριτικές
1
Like
3.540
Πόντοι
446
Καλημέρα σας να έρθετε και εσείς μία μέρα το μαγαζί μας να σας κεράσουμε ένα καφεδάκι έστω και για γνωριμία Δεν χρειάζεται να πάρετε πρόγραμμα
Εννοείται θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία!
 

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Μηνύματα
177
Κριτικές
6
Like
853
Πόντοι
361
Σε χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη διαθέσιμες ήταν μόνο 2 κοπέλες, η Στέλλα κ μια λατίνα που δεν συγκράτησα ούτε το όνομα της....Επέλεξα Στέλλα κ δεν το μετάνιωσα. Η Τζώρτζη με το λευκό κοντό συνολακι ήταν εντυπωσιακή...
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.835
Κριτικές
67
Like
3.710
Πόντοι
4.130
Μάγκες στην κριτικη του ο Ανέστης για το Σαπφούς 101 γράφει 45 λεπτα 90 ευρώ!! Αληθεύει ή κατι άλλο παιζει? Δηλ ποςο κάνει η ώρα με δυο τουφεκιές ξερει κανεις?
 

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
4
Like
1.318
Πόντοι
206
60 λεπτα 90 ευρω ειναι το σωστο
 

Alex(9)

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Μηνύματα
61
Κριτικές
3
Like
207
Πόντοι
0
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς το πρόγραμμα της Καρολίνας ; (Η μαύρη ανεξάρτητη πλέον) Γιατί έτσι και τη ρωτήσω θα φάω μπλοκ σίγουρα
 

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Μηνύματα
3.354
Κριτικές
42
Like
7.371
Πόντοι
4.446
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς το πρόγραμμα της Καρολίνας ; (Η μαύρη ανεξάρτητη πλέον) Γιατί έτσι και τη ρωτήσω θα φάω μπλοκ σίγουρα
ρε μην ασχολείσαι με τα νούμερα της κοινωνίας που κυκλοφορούν!!!!!!!! μη δίνετε λεφτά σε κακές υπηρεσίες!!!!!!!!!! ποτέ!!!!!!!! να μάθουν να σέβονται τον χρόνο και τον κόπο του πελάτη να ανταποκριθεί οικονομικά στο αυτονόητο......τις πολύ καλές υπηρεσίες όχι τις μέτριες που προσφέρει και η συγκεκριμένη αλλά και πολλές άλλες(σχεδόν το 90% δηλ.)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom