Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μετα το καζο που φαγανε με εκεινο το τριο από 20χρονα μαλλον η Βίκυ την πασαρει σε στενό κυκλο την Ιζαμπελα προφανως με άλλη τιμολόγηση .

Καλυτερα να απεχει το πόπολο γιατι θα επαναστατησουν τα αλλα κοριτσια και θα θελουν και αυτά αυξήσεις .

Αλλωστε μια σταση κανει η Ιζαμπελλα στο δρόμο για την Μυκονο .
Αν δεν κάνω λαθος προσφέρει μόνο μαλακια όχι πιπα και σεξ. Θυμάμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Όποτε αν είναι κλεισμένη τόσες ώρες άπορω γιατί με τέτοιο πρόγραμμα. Εκτός αν είναι κούκλα ( δεν την έχω δει) .

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946
Αν δεν κάνω λαθος προσφέρει μόνο μαλακια όχι πιπα και σεξ. Θυμάμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Όποτε αν είναι κλεισμένη τόσες ώρες άπορω γιατί με τέτοιο πρόγραμμα. Εκτός αν είναι κούκλα ( δεν την έχω δει) .
με τέτοιο πρόγραμμα δεν περνάμε πες της...

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Η Βικτωρία από Καλλιρρόης έχετε μάθει που δουλεύει τώρα γιατί από αυτό το ίδρυμα σταματησε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.628
Πόντοι
6.946
Φερνουν γυναικες που δεν κανουν σεξ? Τι αλλο θα ακουσουμε!
Τύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, που τα ναυάγια οι τυποι ελπιζουν πως θα "γοητευσουν και θα γαμηκουν" την σεμνή μασατζου για το "κάτι παραπάνω ", συν φυσικά 200-300€ για να να την "κατακτήσουν ".

Iren32

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.461
Δυστυχώς κανείς λάθος η έχεις μπερδέψει την Izabella με την Νικόλ....
Izabella κάνει κανονικό πρόγραμμα....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.177
Πόντοι
41.813
Τύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, που τα ναυάγια οι τυποι ελπιζουν πως θα "γοητευσουν και θα γαμηκουν" την σεμνή μασατζου για το "κάτι παραπάνω ", συν φυσικά 200-300€ για να να την "κατακτήσουν ".
... και που νομιζουν πως ειναι και οι μοναδικοι που το καταφεραν :2funny:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.177
Πόντοι
41.813
Έχει κάτι τέτοιους και στο νήμα του γκλαμούρ
σωστοοος.:thumbsup:

το νημα του γκλαμουρ (και πολλα αλλα) το εχουν καταντησει κοσμοπολιταν.
για αυτο και εχουν αποσυρθει βαρια νικ κι απο εκει και απο αλλα νηματα.
μεγαλη καταρα οι παιχτες αυτοι.:confused:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.556
Πόντοι
1.336
Παιδιά κριτική κανενας από τα ασιατακια του sensuality spa;

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Αυτα μονο; Εδω πανε τις πουτανες στο Ιθακη και σκανε 500κοσαρικα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Καταδρομική την προηγουμενη Πέμπτη στο Μπακνανα, άλλο ένα μαγαζι που το πάρκινγκ είναι στοίχημα εκτος αν έχω χάσει πάλι κατι.....
Τρεις κοπέλες που ανακοινώνονται καθημερινά πρωτη βγήκε η μικρή Βραζιλιάνα με ηλικία χ=26 και μετα οι άλλες δυο με 2χ+α και 2χ+Β για να θυμίσουμε τα μαθηματικά του γυμνασίου. Ωραιο παιδί η Βραζιλιάνα, αρκετα μινιόν. Απο τις άλλες δυο επέλεξα τη Εβελίνα που ηταν πιο στα γούστα μου. Η μαυρουλα της ρεσεψιόν κλασσικά εκεί άκρως ομιλητικη....
Το μαγαζι εχει μείνει πίσω απο αρκετα αλλα και θα έλεγα στο μέσο όρο.
Η Εβελίνα καλο σερβις με τυπική διαθεση χωρίς μα και μου που ανέβαινε οσο περνούσε η ώρα. Το μασαζ προσεκτικό και λεπτομερές και στο δεύτερο γύρο ένα πολυ καλο στοματικο με τελείωμα στο στόμα.
Ολα καλά αυτο που μου έκανε αρνητική εντυπωση είναι ότι δεν έπλυνε ούτε τα χέρια της ιδιαίτερα μετα απο 25 λεπτα σεξ του πρώτου γύρου....
Δεν τα έκλαψα τελικά αλλα πρώτον το μαγαζι χρειάζεται ανακαίνιση και σε ένα χώρο που κάποτε με Έλενα έφευγες τρελαμένος με απολέπιση, σοκολατοποιημενες καταστάσεις, Νουρου κλπ. Οι τωρινές είναι πολυ μακρυά.....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
Καταδρομική την προηγουμενη Πέμπτη στο Μπακνανα, άλλο ένα μαγαζι που το πάρκινγκ είναι στοίχημα εκτος αν έχω χάσει πάλι κατι.....
Τρεις κοπέλες που ανακοινώνονται καθημερινά πρωτη βγήκε η μικρή Βραζιλιάνα με ηλικία χ=26 και μετα οι άλλες δυο με 2χ+α και 2χ+Β για να θυμίσουμε τα μαθηματικά του γυμνασίου. Ωραιο παιδί η Βραζιλιάνα, αρκετα μινιόν. Απο τις άλλες δυο επέλεξα τη Εβελίνα που ηταν πιο στα γούστα μου. Η μαυρουλα της ρεσεψιόν κλασσικά εκεί άκρως ομιλητικη....
Το μαγαζι εχει μείνει πίσω απο αρκετα αλλα και θα έλεγα στο μέσο όρο.
Η Εβελίνα καλο σερβις με τυπική διαθεση χωρίς μα και μου που ανέβαινε οσο περνούσε η ώρα. Το μασαζ προσεκτικό και λεπτομερές και στο δεύτερο γύρο ένα πολυ καλο στοματικο με τελείωμα στο στόμα.
Ολα καλά αυτο που μου έκανε αρνητική εντυπωση είναι ότι δεν έπλυνε ούτε τα χέρια της ιδιαίτερα μετα απο 25 λεπτα σεξ του πρώτου γύρου....
Δεν τα έκλαψα τελικά αλλα πρώτον το μαγαζι χρειάζεται ανακαίνιση και σε ένα χώρο που κάποτε με Έλενα έφευγες τρελαμένος με απολέπιση, σοκολατοποιημενες καταστάσεις, Νουρου κλπ. Οι τωρινές είναι πολυ μακρυά.....
Και ξεχασες και την Στελλα το αλλο δυνατο μοναδικο κοριτσι της Μπακνανα !!!!!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Άσχετο αλλά δεν ήξερα που να το ανεβάσω..
Γνωρίζει κάποιος που τραγουδάει η Λάουρα από το Σ108 (που έγινε Μπογκοτά);
:offtopic:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες ένας φίλος εξωθεσμικος μου λάλησε ότι γνωστοί του πάνε και γαμανε μοντέλα στο mymassage Καλλιθέα .... Να τους πιστέψω;

Angelo8

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Γειά σε όλους. Massage προστάτη κάνει η σπεσιαλιστρια
Ρόζα στο νεοκλασικό της Λελας Καραγιάννη 35. Έχουμε αλλού κάτι σχετικό?

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.460
Πόντοι
206
Παίδες ένας φίλος εξωθεσμικος μου λάλησε ότι γνωστοί του πάνε και γαμανε μοντέλα στο mymassage Καλλιθέα .... Να τους πιστέψω;
Εχω ενα μηνα κοντα να παω...Νομιζω οτι ειναι λεει παπατζες ο γνωστος σου. Αυστηρα μασαζ μονο

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.081
Πόντοι
5.916
κοίτα και προχθές εσω...θεσμικός κυκλοφόρησε πως ο μέσσι φοράει τα ερυθρόλευκα και θα πετάξει στα μούτρα του ντέιβιντ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Αύριο η άφιξή του στο ΕΛ ΒΕΛ στις 16:45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom