danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6

![]()
![]()
γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-*
Από ότι φαίνεται στο αντίστοιχο thread ειναι στοκαι που ειπαμε οτι εισαι εσυ Δαναη?
Από ότι φαίνεται στο αντίστοιχο thread ειναι στο
Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο
Πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη.
Στουρνάρη 47 το μασατζίδικο έχει κλείσει. Η εξώπορτα της πολυκατοικίας ανοίγει αυτόματα (μηχανισμός), αλλά η πάνω πόρτα ερμητικά κλειστή. Λείπει η ταμπέλα, ενώ φαίνεται να είναι παραβιασμένη. Πως και γιατί δεν ξέρω. Κρίμα διότι η Helen (η οποία είχε φύγει) ήταν καλό μωρό, ενώ δεν προλάβα τη Βίκυ!!!
Από εκεί και πέρα στο Ζανόσπιτο ήταν άλλο το κλίμα (1η φορά εκεί). Δοκίμασα Βίκυ, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ευγενική, καθαρή, αλλά δεν μου έβγαλε ζεστασιά. Μασάζ υποφερτό. Μάλλον δεν έκατσε και η χημεία. Παραλίγο να έχουμε μέχρι και υδραυλικό πρόβλημα!!!
Ίσως να άξιζε η Ζάνα ή η Ελένη κλπ. Για Σόνια δεν άκουσα, η Ελένη, αν κατάλαβα καλά, παραείναι μεγαλούτσικη και είπα να αφήσω τη Ζάνα για επόμενη φορά.
να και οι προσφορές![]()
![]()
![]()
Εγώ ένα έχω να πω...ο αγώνας του pathos για μείωση των τιμών, τώρα δικαιώνεται !!!
στο 11880 τι ακριβως ζητησες ???Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη αν ενοχλω αλλα χρειαζομαι το τηλεφωνο του Κηφισσιας 38 Spa 2ος οροφος. Ειναι πολυ επειγον. Οποιος το εχει θα του ημουν υποχρεος αν μπορουσε να μου το στειλει με πμ. Πηρα το 11880 και δεν εχουν ιδεα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
λάθος ερώτησηστο 11880 τι ακριβως ζητησες ???
Απλα και σωστα!!!λάθος ερώτηση
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι επείγον
εάν είναι τόσο επείγον ... τραβάει κατευθείαν εκεί κι όχι να κάθεται να περιμένει απάντηση εδώ μέσα για το τηλέφωνο.
λάθος ερώτηση
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι επείγον
εάν είναι τόσο επείγον ... τραβάει κατευθείαν εκεί κι όχι να κάθεται να περιμένει απάντηση εδώ μέσα για το τηλέφωνο.
Μ - therapy.gr- Κέντρα - Σύμβουλοι?... - Προσωρινά αποθηκευμένηΠαρόμοιες
Το επισημάνατε δημόσια με +1. Αναίρεση
Τηλ: 6972529408. - Λεμφικό Μασάζ. - Μασάζ με θερμούς λίθους. - Ρεφλεξολογία. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 38 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210 7794512 210 8043103 ...
δεν ξερω αν οντως ειναι αυτο....![]()
προσφορα γινεται και σε Δεριγνυ 14 αλλα τι να την κανεις?
και η κωνσταντινα στην ιδια τιμη????????//![]()
![]()
γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-*